reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

MOJADZIDZIA-2 kilo tylko przytylas:confused:Ty szczypioreczku;-);-):happy: Ja juz 7!! No ale to chyba norma ,bo z Nati ogolem 14 ,wiec teraz tez pewno dobije tyle:-pChetnie bym sie tez wybrala do Was tylko musze sprawdzic czy mam dobre polaczenie pociagiem:tak:
CREATEDBYLOVE-jesz nic straconego:no:tez odrazu pomyslalm ze zawczesnie moze jesz na test:tak:wiec zaciskam nadal mocno!!!;-)
AGNIESZKA-moj taki sam przeczulony na temat wieku:szok::crazy:a co ja mam powiedziec jak ja 4 lata starsza:crazy::crazy::-:)zawstydzona/y:
DORIS-zupelnie sie z Toba zgadzam,ze takie siedzenie to przedluza sprawe:tak::tak:Ja dzis zaryzykowalam i nawet malej nie mowilam ze mamusia idzie a potem wroci(tzn w domu jej tlumaczylam od kilku dni)tylko ona zajela sie zabawa a ja poprostu wyszlam:tak:No i mialam szczescie bo sie pieknie bawila i byla bardzo happy:happy::happy:

reklama
hej

No to niemilych komentarzy nie bylo- wiec jestem zadowolona:-D:-D;-)

mojadzidzia- szymon z moim patrzyli na to scinanie a artur tylko marudzil na wygolenie nad uchem- ktore tak naprawde jest przysloniete i zdecydowanie za szybko odrasta:-D:-D:-D Gratulacje dla Nadii no i wysypiaj sie poki mozesz:tak: A po szczepionce bylo ok- dzisiaj tylko jakas wysypka mu na pupie wyskoczyla ale nas ostrzegano a tak poza tym to patrzyl jak mu sie wkuwa i mowi do mnie : mamo i wiesz co krew mi nawet leciala wooooow:szok:
graziulxxx- kurcze a myslalam ze sie wystraszysz:-p:-p:-p Ja tez przytylam 14 kilo i w 2 miechy zrzucilam:tak:
Doris78- trzymam kciuki za przedszkolaka:-)
Agnieszkauk- pociesz twojego ze artur w tym roku konczy 36 i jeszcze zyje ........i to niezle:-D:-D:-D:-D;-)
tyniaiwiki- przejdz sie w sprawie midwife do przychodni i zapytaj dla swojego spokoju:tak: Ja te badania chyba mialam w 10tyg wiec jeszcze jest czas na list:tak:
zanetabd7- moze sprobuj takie skarpety dla malego z grubsza podeszwa - u mnie zdawaly egzamin:dry:

My dzisiaj po przedszkolu pojechalismy do artura siostry a jutro szymcio na caly dzien smiga do przedszkola to moge pofiglowac:-p:-p

hej :-)

mnie na kulkach jednak jutro nie bedzie bo myslałam ze bede miała jakies bez posrednie polaczenie autobusem a nie chce mi sie w taka pogode jechac metrem i pozniej autobusem za daleko jak dla mnie :zawstydzona/y::sorry2:

mojadzidzia 2kg:szok: Ty szczesciarooooooo:-D

zaneta no mała cały czas pamieta cycusia a nie karmie juz8 miesiecy :szok: do spania musi mnie poszczypac i sie poprzytulac do nich a ostatnio po szczepieniu w nocy co chwile sie budzila i wzielam ja do lozka i obudzil mnie bol a ta cyca szukala i dorwala moje ramie i zrobila mi malinke na ramieniu :-D:-D:-D jak D z pracy rano wroclil to sie smialam ze w nocy kochanka mialam :-D

createdbylove 3mam kciuki za 2 krechy :tak: a my chyba w tym samym wieku jestesmy :tak:

hejka
ja melduje ze bede na kulkach,jakos trafie:-Da jak sie wkurze to pojade taxi,a co:-D:-Dmlody od rana daje w kosc a musze jeszcze naszykowac na obiad troszke i ogarnac chate.
agnieszka uk-i ci jedziesz??ja bede na interchange o 11 jakby co.
dobra bo ten juz mnie ciagnie do bym bum.

Hello

U nas jakis taki nerwowy poranek ale mam nadzieje ze bedzie lepiej.
Wczoraj opowiadalam tynii jaka akcje mialysmy zrobilam Milence opaske na szydelku z kolorowej welny i ja zgubila zaraz jak wracalysmy po szkole. Zauwazylam ja i wracamy sie po nia w koncu to moje drugie dzielo. I babka znalazla schowala do torebki a ja jej mowie ze to nasza a ona ze nie bo ona ja w nexcie kupila a najlepsze ze Ola mila czapke na glowie z tej samej welny. Klocilam sie z nia ale babka uparcie ze to z nexta. Zlodzieja jedna. A najlepsze dzisiaj Ola wesszla do szkoly poczekalam chwile a Ola wychodzi z opaska i corka tej baby oddala jej i powiedziala ze to nasza a mamusia wcale jej nie kupila:szok::szok::szok: Szok totalny.

Ide pic kawe bo nic mi sie dzisiaj nie chce najlepiej wrocilabym pod koldre ale niestety mojej ADHD daje znac- jak patrze na to moe burdello w domu

Odezwe sie pozniej jak MIlenka pojdzie spac bo jak na razie to je serek sama:-D:-D:-D:-D i dodatkowa robota sie szykuje
papa babeczki

hejka ,jestem na siebie niesamowicie zla :-:)wściekła/y:,wyslalam G.na zakupy a priorytetem bylo oddanie ksiazek do biblioteki ,koniecznie jeszcze dzis i co ? Bede sie musiala przejsc po poludniu ,mam nadzieje ze nie bedzie padac :wściekła/y:.Mala tak sie w brzuchu rozkrecila (powtorka z rozrywki z Dominika) ze mam wrazenie jakby brala jednoczesnie udzial w wyscigach kolarskich i walce bokserskiej :dry:.Dzieki za mile opinie na temat brzuszka ,owszem nie przytylam tak jak z Dominem i nie przypominam ropuchy :tak:,kulam sie jeszcze calkiem sprawnie :laugh2:.
Graziul -Twoj brzuszek takze niczego sobie ;-)
Asinka - oj niezla akcje mialas :-D
Zaneta -wystraszylas mnie troche z tym cycem ,ze dziecko tak wisi i wisi .Ja Dominika nie karmilam piersia to nie wiem :-(,ale jestem dobrej mysli ,bo co mi pozostaje :-).

Cześć dziewczynki.

Mam dostęp do internetu dzięki komórce C. W domu jeszcze nie mamy ani internetu, ani telefonu.

Przeprowadzka do nowego domu przebiegła sprawnie. Tyle tylko, że dom to prawdziwa ruina. Czarek ma ręce pełne roboty, ciągle coś naprawia. Całe szczęście, że potrafi coś zrobić. Generalnie dom już zaczyna mi się jako tako podobać, ale początki były straszne.

Co do maleństwa to jest ruchliwe jak zwykle i nie daje mi spać w nocy hihi. Termin mam już za niecałe 2 tygodnie, więc narodzin można się spodziewać w każdej chwili. Nie mogę się już zresztą doczekać żeby zobaczyć malutką.

Nie wiem czy mi się uda ale postaram się zamieścić zdjęcie. Toja z brzusiem w salonie w nowym domku.

Teraz uciekam papa

Załączniki

• DSC00082.jpg
    DSC00082.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 55
Renuska: jak Ola sie urodzila nie mogla mi zlapac cyca raz tylko sie udalo w moje urodziny a pozniej znowu powtorka. Walczylam z nia przez trzy tygodnie z pomoca poloznej dzien w dzien i nic stwierdzila ze uparta bestie mam i tyle. A zanim urodzilam Milenke zawzielam sie ze bede karmic i ledwo sie urodzila a juz ja przystawialam i szybko zalapala o co chodzi. Karmilam ja po 20 min co 2 godziny ale w nocy karmilam o 19 a pozniej o 3.45:)

dzieki laski za kulkowanie:-)
moj trolik zasnal w busie na fotelu bo musiałam zlozyc wozek,ale Agnieszka mi pomogla i rozlozylysmy,zapakowalam go i spi do tej pory:szok:obiad juz prawie gotowy,kawka wypita,internet przegrzebany,teraz tylko czekam na duzego trola:-D:-D
monia-dobrze ze sie odezwalas no i pokazalas :-)ale masz super,ze tylko 2 tygodnie ci zostalo,ale masz racje ze teraz to w kazdej chwili moze sie zaczac,wiec 3mam kciukasy:-D
renuska-to zależy od dzidziusia,czy wisi czy nie,ja mojemu dawalam tylko cyca do 6 miesiecy,a dopiero pozniej cala reszte,wiec moze dlatego tak ciezko bylo mi go odzwyczaic.ale nawet jak byl maluski to nie chcial smoka i tylko z sutem w buzi spal:-Dna poczatku bylo fajnie taki maluskie cialko miec przy sobie ale pozniej meczarnia.
mojadzidzia-o boze 2 kg!!ja musze sie zwazyc,ale moja waga cos sie porabala i chyba pojde do przychodni bo midwife mam dopiero 24 listopada:szok::szok:
dobra ide jeszcze cos wszamac bo nie wytrzymam do obiadu:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
ja tez dziekuje za kulki:-) tego mi trzeba bylo:tak:
wstawiam kila fotek mojego kurczka generala i torta:-D

Załączniki

• llll 060.jpg
    llll 060.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 49
  • llll 062.jpg
    llll 062.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 38
  • llll 061.jpg
    llll 061.jpg