reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc

U nas weekend mial bez wiekszych rewelacji. Ola w sobote byla polskiej szkole a Milenka moj P pilnowal z kolei ja siedzialam prawie caly dzien u kolezanki pomagalam jej malowac salon. Pozniej P i moj brat poszli z Ola do tyni na imprezke. Moj P jak zawsze pozniej musial odchororwac wizyte. A w niedziele sie byczylismy obiad dopiero o 16 byl:-D:-D
W nocy Ola z Milenka goraczke mialy dawalam im nurofen przez sen bo cale rozpalone byly. Ale nie moglam im zmierzyc bo nam termometr padl na dobre i dzisiaj od tyni pozyczylam. Jak na razie 37.8 obie maja. ZObaczymy jak to dalej sie potoczy.

Oki zmykam bo juz mnie wena opuscila i strasznie spac mi sie chce

czesc kobietki ja nie pisze teraz czesto bo nie za dobrze sie czuje ostatnio wiec wybaczcie moja nieobecnosc nie moge w ogole jesc wedliny cos mnie od niej odrzuca i nie mam apetytuostatnio wcale ani sil wiec wczoraj przelezalam caly dzien na sofie oki koncze bo musze do lazienki znowu

hej hej ,ale tu cichutko .
Ja juz sie powoli pakuje -we srode lecimy.Tyle prania porobilam ,nic nie chce schnac :wściekła/y::-(,dzis juz w krzyku rozpaczy prasowalam wilgotne ciuchy ,majac nadzieje ,ze cos pomoze i wiecie co ?pierwszy raz w zyciu prasowalam majtki i bokserki :-D
ampar -snilo mi sie ze kupilam od Ciebie suknie slubna :-D/to chyba dlatego ze lecimy na slub siostry
tynia -bidulko Ty .Ja czesto nawet w 4 miesiacu zastanawialam sie gdzie ten stan blogoslawiony :dry:
graziul -owszem bylo sie ropucha ,z Dominikiem przytylam 30 kg.:sorry2:
Dobra ,bede sie teraz delektowac cisza :tak:.Dobrej nocki .

Ostatnia edycja:
Rzeczywiscie cicho tu- to chyba ta podla pogoda:angry:
Agnieszkauk- ciezko mi cos doradzic:-(
tyniaiwiki- trzymaj sie- jeszcze tylko pare tygodni i sie poprawi:tak:;-)
Reniuska- ale jaja wlasnie sprzedawalam sukienke na ebayu w ktorej bylam u szwagierki na weselu:tak::-D:-D:-D Baw sie dobrze;-)

Ide poszperac za kozakami bo w sandalach chodze caly czas:-D:-D:-D

Oj Ampar zdecydowanie chyba pogoda,bo ja taka jakaś nie wyrazna ostatnio chodze:-(
Sylwia Siostrunia ma chłopczyka:-)Mikołaja big boy
Aga nie wiem czy nie taniej wyjdzie kupić nowy pokrowiec,bo z tego co wiem to ciezko tu takie bajery kupić:-(
Tynia współczuje,ale jeszcze troszkę
Nic zmykam do łózeczka papap dobrej nocki

Cześć dziewczynki.

Ależ miałam przygodę przedwczoraj. Myślałam już, że się zaczęło, bo brzuch zaczął mnie boleć i jakoś tak się dziwnie czułam. Całą noc łaziłam. Ale w zasadzie ok. 8 rano mi przeszło. Dzwoniłam do położnej i ona powiedziała, że tak czasem się zdarza, że to mogą być bóle zapowiadające.
Czyli, że muszę być przygotowana w każdej chwili. Dziś się czuję normalnie. Także alarm odwołany chyba.

Tak poza tym to u mnie bez zmian. Dom doprowadzony do stanu używalności. Usterki naprawione. Na przybycie małej też wszystko gotowe.

Tynia - współczuję złego samopoczucia. Ja nie zwracałam, ale mdliło mnie i to mi wystarczyło w zupełności.

Renuska - ja też mam kłopoty z suszeniem rzeczy, bo przez tą pogodę nic schnąć nie chce.

Asinka - mam nadzieję, że Twoim szkrabom szybko przejdzie.

No nic zmykam. Muszę chatkę ogarnąć.

Ps.Jak się zacznie to przed wyjazdem do szpitala napiszę:)

Papa

Witam mam na imie Marta i jestem mama Kornelki,ktora ma rok i 8 miesiecy.od jakiegos czasu czytalam wasze forum no i sama postanowilam sie odezwac razem z mezem mieszkamy w bradford juz ponad dwa lata.mam pytanko do jakiego centrum planowania rodziny chodzicie? chcialabym isc do ginekologa i potrzebuje kogos sprawdzonego.pozdrawiam wszystkie forumowiczki

Ostatnia edycja:
Hej:-)

Ja po raz kolejny siedzę nad rozliczeniem podatkowym mojego mężowatego. Raz już zrobiłam ale poczta posiała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Człowiek odzwyczaił się od używania długopisu i po wypisaniu kilku cyferek boli mnie ręka:-D

m02051991 witaj:-) ja jeszcze nie byłam tutaj u ginekologa więc nie pomogę.

Monia oj pamiętam jak ja wyczekiwałam aż sie zacznie....jak dla mnie męczarnia bo doczekać się nie mogłam:-D No ale jesteś już bliżej niż dalej;-)

Renuska spokojnej podróży i udanego urlopu:-)

reklama
Witam:tak:.
U mnie w końcu cisza chłopaki już śpią a ja ciesze się z tego bardzo:tak:.Pogoda nawet dzisiaj dopisała więc spacerek zaliczony :tak:.Jutro idziemy oglądac efekt końcowy remontu mieszkania które jest w bloku obok bo pewnie juz niedługo i do nas wkroczy ekipa:tak:.Trochę mnie to przeraża ale nie mam wyboru:baffled:.
monia22310 oj te ostatnie tygodnie są najgorsze tak człowiek czeka i czeka kiedy się zacznie :tak:.
Renuska udanego urlopu zyczę :tak:.
m02051991 ja niestety nic nie doradzę :no:.

Do góry