hejka
ja wlasnie jestem w trakcie wojny z mlodym bo nie chce nosic kapci,sciaga i wywala
z fryzjerki srednio zadowolona jestem,ale tak chcialam.znaczy sie podciela mi i pasemka zrobila wiec zadnych nowosci.wiecie jakim busem z interchange sie na te kulki dojedzie??chyba ze bedzie lalo to moze sie taxi wybiore,ale szkoda mi kasy tyle tracic.
graziul-fajnie masz z przedszkolem, u nas tylko rano sa i jak wczoraj wstalam to lalo jak diabli i nie bylo mowy o zadnym wyjsciu,musze poszukac czegos o pozniejszej porze.;-)
ampar-super wloski:-):-)teraz tylko czekamy ujrzec Cie na zywo
agnieszkauk-sto lat dla mezulka,moj ma w listopadzie,ale niestety w tym roku nic nie robie!!!w tamtym mial imprezke i taki prezent ze teraz przez 5 lat nic nie dostanie!
createdbylove-i jakie wiesci dla nas masz???:-):-)
natalka-i tak bedzie pamietał i wlasnie tego sie boje,ale powiem wam szczerze ze mam juz dosc karmienia piersia,za dlugo mlodemu dawalam i teraz poprostu mam dosc.no ale chociaz ze 3 miesiace bede dawac,napewno nie dluzej.mama przyjedzie tak ze 3 tyg przed porodem i chce zeby pozniej zostala z miesiac.napewno nie dluzej,bo tatus musi sie wczuc w role
doris-z kazdym dniem bedzie lepiej,dobrze ze nie plakal przez caly czas.moj maminsynek to nawet godziny by chyba am nie wytrzymal
sylwia-mam nadzieje ze bedzie ok z tym karmieniem,ale pawelek to potrafil ze 2 godziny,po czym jeszcze dostawal butle i jak nie zwymiotowal to nie zasnal
dopiero po 3 miesiacach dostawal tylko cyca i jakos sie unormowalo.ale macie pogode na wyjazd na tor
dobra,bo mlody idzie na kompromis,przyniosl kapcie,bo powiedzialam ze nie bede se bawic dopoki nie zalozy kapci