reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej
Ale fajnie ze mozna gdzies ponarzekac- no to teraz ja:tak::-p
Spalam dzisiaj tylko 4 godziny- czekalam na mojego do 3 az wroci rano a jak wrocil to obudzil szymona , ktory nagle zglodnial i chcial sie bawic:wściekła/y: A ze byl juz dzien dziecka to mu nie odmowilam:-D:-D:-D
I pogoda do dupy:wściekła/y:- caly dzien siedzialam w domu wiec musze cos synkowi zorganizowac w weekend:tak:
Kasia8118- no ja mysle ze w koncu pojdziesz:-p
roksanna1- :-:)-( A co tez nie zaplacilas rachunku:-D:-D:-D
jstysiak-:-:)-( Gdzie palucha pchalas;-):szok:
agnieszkauk- w taka pogode to nawet na piknik platny ( tzn ze mi za przyjscie by placili) bym sie nie wybrala:no:
zanetabd7- skonczylam moja robote o 1 w nocy:szok: 3 godziny harowalam:szok:
mojadzidzia- ja nawet na wdechu wygladam jak na wydechu:tak:
Ania1812- rzeczywiscie pusto tu ostatnio- a dziwne bo ja mialam wrazenie ze jakbysmy mogly to chyba bysmy do rana gadaly w sobote:tak:;-)

No to nara- do mnie jutro szwagierka przyjezdza i zabieram ja na zakupy do bradford:tak:
Moze przy okazji cos mi sie zahaczy:-)

reklama
Hej;-)

Mi się @ przyplątała i już drugi dzień czuję się fatalnie:-(. Zaraz chyba pójde sobie spać. Pogoda faktycznie do dupy, oby prognozy się sprawdziły i jutro było słoneczko.

Katarina nie wiem czy pisałam wcześniej że ja też się wybiorę do Ciebie, ciekawe jak się pomieścimy bo duża frekfencja się zapowiada:-D

kurcze, miałam ambitny plan napisania dużego posta ale już mi wena umknęła, głodna jestem a nie chce mi się nic robić.....dobra spadam bo same smuty piszę:sorry2:

jejku kobiety wiecie co???dzisiaj jest ostatni odcinek klubu szalonych dziewic:-:)-:)-:)-:)-(co ja tera bede ogladac:-:)-:)-:)-(i zara sie tez wszystkie inne seriale skoncza bo wakacje....loooo boze.....:-:)-:)-:)-(.dobra zaraz sie seans zaczyna;-)do jutra,ja wale jutro po paszport dla krecika.

Witam:-)
I jak? dzieci zadowolone z święta:dry:;-) moja glizda jest tak zafascynowana parasolką,którą jej dziś kupiłam że w drodze powrotnej szła pod nim ,w ogrodzie sobie z nim chodziła i nawet do teraz po domu:szok::szok::szok: widzę,że jest zadowolona to i ja również;-):tak: Byłam w końcu na mieście,zmokłam ale widzę,że warto było:tak: bo i męża zadowoliłam małym prezencikiem i moją królewnę:-) B dopiero wrócił z pracy i muszę iść mu amciu nałożyć ładnie jak na porządną żonkę przystało:-):-D:-D Tak więc już Was żegnam moje miłe panie:tak:
Kasia-była by to miła niespodzianka:tak:;-)
Sylwia-a widzisz mi się @ już 3 dzień spóznia:dry: a chodzę jak osa:wściekła/y: dziś Wiki się wielokrotnie na klapsa zasłużyła :szok::tak: jak mi np.z główki zapodała w głowę:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y: myślałam,że ją na strzępy rozerwę:wściekła/y: I tak oczywiście wiem,że przybędziesz:tak:;-) cieszę się bardzo a co do miejsc to faktycznie zapowiada się więcej lasek jak przedtem:szok: Ale pomieścimy się;-) spoko:tak:
Żaneta-mnie też boli to,że seriali w wakacje nie puszczają:-( Więc łączę się w bólu z tobą:tak:;-) a my dopiero będziemy składać papiery na paszport 6 lipca:eek:

Czesc:-)
Ja wczoraj wielkiego posta napisalam i mi internet uciekl:wściekła/y:jak ja tego nie lubie:no:

ROKSANNA-no trzeba bylo wpadac:-):-D

AMPAR-milo mi, ze brakowalo, Ci mnie:-D:-p;-)

MOJADZIDZIA-no ja mysle ze niedlugo bedzie kolejne spotkanie,bo potem wszystkie sie rozjada do Pl i pewnie dopiero nastepne bedzie na jesien:sorry2::dry:

witam wieczorkiem:-)
My pomimo d.......stej pogody spedzilysmy z mala dzis bardzo fajowy dzionek:happy2::happy2:choc myslalam ze bedzie inaczej:blink: bo nasza wyprawa z K na farme odpadla ze wzgledow pogodowych oczywiscie:-:)-(ale A nas zaskoczyl:tak:mielismy skoczyc na basen a w koncu byly kulki na "-2-jce,a potem obiadek w Chinothai,no i male zakupki,trzeba bylo kupic malej jakis drobiazg:happy2:pojadlam,popilam,powspinalam sie na kulkach-bylo cool:cool::cool::cool:
tera leze z brzuchem wydetym jak balon-za duzo sie objadlam:eek::eek:
MOJADZIDZIA-witajcie spowrotem:happy2::happy2:fotki faktycznie super-laseczka z Ciebie:tak:
JSTYSIAK-milo bylo spotkac:happy2::happy2:zycze szybkiego gojenia paluszka,zeby tylko glowka nie zaczela bolec:szok:..bo paluszek i glowka.........:blink::blink::-D:-D
AMPAR-a Ty taka dobra zonka jestes:confused:tak na mezulka wyczekujesz:szok::szok::cool::cool::cool:
SYLWIA-zycze poprawy samopoczucia:happy2::happy2::happy2:
ANIA-i jak tam 2 ga kawka pomogla sie rozkrecic:confused::confused:byliscie gdzies ,czy jednak w domciu:confused::confused:
ZANETA-ja niestety tez po takiej nocy ledwo zyje:dry::dry:ale co mam poradzic ,trza przetrwac:shocked2::eek:Krecik zdrowy juz??:confused:bo nie doczytalam:zawstydzona/y:
DORIS,4 Muchy-co z Wami:confused::confused::confused::confused:
AGAAM-Boze jakim Ty wdechu mowisz:szok::szok::szok:laska jak malowana ,szczuplusia a narzeka:szok::szok::shocked2::tak:;-)
ROKSANNa-to szkoda ,bo pewno bedziesz malo klikac teraz:-:)-(jak tam zdrowko i przeprowadzka:confused::confused::confused:
no dobra dziewczynki koncze ,bo juz nie wiem co mialam jesz Wam napisac:zawstydzona/y::tak:;-)ide jesz cos poogladac,pappapa:happy2:

witam ponownie,moje dziecko jeszcze buszuje w namiocie z kulkami...tak jej sie poprzestawialo po tym wyjezdzie :wściekła/y::dry:
kasia8118 Nadia stawia juz pierwsze niepewne kroczki i czesto stoi bez trzymania wiec pewnie niedlugo zacznie chodzic Fajnie ze udal wam sie piknik wczoraj bo pogoda raczej nie byla zbyt ciekawa :tak:
ampar3 ja uwazam ze ty mocno przesadzasz z ta swoja figurka,nie jedna chcialaby wygladac tak jak ty i wcale sie nie podlizuje-zeby nie bylo :-p:tak:

Graziul xxx grunt ze dzien wam sie udal,nasza Dusia dostala pierwsze pieniazki na wplacenie na konto i pewnie ucieszy sie z tego prezenciku dopiero za kilka lub kilkanascie lat :sorry2:
katarina26 to Wikusia dama na calego :tak: obcas,torebka a teraz parasolka-no nie pogada :-D ja oczywiscie rowniez cie nawiedze w czwartek :tak:
zanetabd7 ja bardzo chetnie pozycze od ciebie ksiazke :tak: niezly masz sposob ale u mnie to by raczej nie przeszlo,Nadia dalej molestuje cycusie :eek: dziekuje za komplement :zawstydzona/y: zreszta wszystkim dziekuje za komplementy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

Czyzbym byla 1 dzis:confused::confused::confused:;-):-D
u mnie znow ciezko bylo ze snem:szok::wściekła/y:mala wstala po 5:-(i juz mi spac nie dawala ,sciagala ze mnie koldre jak ja wyjelam z kojcai wyla mi do ucha:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:
takze dzien mi sie w nieciekawym nastroju zaczal:sorry2::sorry2:
a wogole ostatnio to z niej okropielny natrecik sie zrobil:szok::szok:Wasze maluszki tez takie okresy maja ,czy mialy:confused::confused::confused:czy to pierwsze dosadne przejawy prawdziwego charakterku sie ujawniaja:dry::confused::-(
dzis chyba ladny dzien sie zapowiada.....a ja nie wiem co robic:shocked2:nic mi sie nie chce:zawstydzona/y::tak::szok:
tony (doslownie tony:tak:)prasowania mam!!:zawstydzona/y::-:)szok::szok::eek:
a zabrac sie nie moge:zawstydzona/y::zawstydzona/y:..o jeju:blink:
no nic trza sie zmusic troche do roboty,przeciez nie mozna calego dnia w pizamie przesiedziec,skoro tyle do zrobienia w domu:dry::dry::tak:;-)
milego dnia babki:happy2::happy2::happy2::happy2:

witam ja wczoraj nie mialam fajnego dnia Wiki caly dzien mnie denerwowala a dzis o 8 pobudke ale oczywiscie nie wstalam tylko niedawno a ona sobie siedziala i bajeczki ogladala i probowala je czytac teraz siedzi na dole przed telewizorem
ampar mojadzidzia wy to laski jak sie patrzy jeszcze do nich naleza doris sylwia katarina i jeszcze kilka wiec niekroe czego chca sie pozbywac:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

reklama
good morning:-)
Widzę,że piękny dzień się zapowiada:tak: Jestem normalnie w szoku,bo od 2 nocy mała mi się nie moczy:-):-):-):szok::szok::szok: może już jej tak zostanie:sorry2: trzymam kciuki za to:-) dziś też ładnie pospała bo do 9:blink:
A u mnie @ ni widu ni słychu:dry::sorry2: ale jestem na 100% przekonana,że to nie ciąża:tak:;-) Jakoś już tyle razy się zawiodłam,że teraz nawet o tym nie myślę co by się znowu nie nastawiać;-) będzie co ma być:-p
Kurcze mała sobie zażyczyła płatki na śniadanie a tu mleka nie ma:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i muszę zasuwać do sklepu teraz,a tak mi się nie chcę:wściekła/y::no: No nic dziewuszki,muszę lecieć bo dziecko głodne a nic innego nie chce tylko płatki..to trampki na nogi wsunąć i dzida:sorry::-D

Tak więc mamuśki do zaś....:-)

Do góry