reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Kasia a jak już będziesz miała te vouchery to ja też poproszę. Do Ciebie trochę bliżej. Renuska czemu Ty tak daleko mieszkasz :rofl2:, ale i tak dobrze mamy z Tobą i tymi zniżkami. Muszę na wiosnę trochę podreperować szafę a poza tym schudłam przecie i wszystko wisi. Nie wiem czy się cieszyć czy smucić z wydatków. :szok:
Sylwia mnie też raz na ulicy zrobiła Matyldą powiedzmy wstyd, ale tak się darła jak jeszcze nigdy dotąd, normalnie jakby ją ktoś ze skóry obdzierał, ale też się nie poddałam. U mnie tylko najgorzej jest jak ja mam zły dzień, wtedy zamiast nie reagować krzyczę i ucz tu człowieku dziecka konsekwencji, jak matka z nią na bakier.

reklama
Witam wieczorkiem!

Właśnie sprawdzałam pogode- jutro ma być 18 st. a w środe 20:szok::-) Normalnie wiosna pełną gębą.
Sylwia- ja książke dostałam. Dziękuje:tak:Marcelek to ma charakter. Filip też jest taki uparciuch. Czasami zdarzało mi się go przekupywać super zabawkami i to nie działało. Taki typ:dry:
Graziul- super, że jesteś zadowolona z wizyty u fryzjerki
mojadzidzia- dziękujemy. Adam nadal robi 2-3 kroczki. Zanim zacznie pewnie chodzić jeszcze minie troszke czasu. Co do drzemki to u nas też czasem się zdarza, że Adam śpi tylko raz i potem od ok 17 straszny z niego maruda.
Roksanna- niezła agentka z Matyldy:-D A z Ciebie twarda sztuka. ;-) Ja tam bym sie cieszyła z takiego powodu zmiany garderoby
4muchy- tylko się cieszyć, że Julka jeszcze drzemie w ciągu dnia. Przynajmniej masz troszke spokoju. Pamietam, że Filip miał 4 lata i jeszcze często spał w dzień
Żaneta- współczuje przejść z Pawełkiem. Taki maluch a tak daje mamie popalić:no: I nawet przez chwile nie myśl, że jesteś złą mamą:no:
Ewelina- witaj ponownie. Wyobrażam sobie jak wesoło musi być z taką dwójeczką:-)
Kasia8118- zdrówka dla Was chorowitki. Wiesz jak na jelitówke to strasznie długo trzyma Olivierka.
Adam miał 6 miesięcy jak zaczął siedzieć
Natalia- gratulacje dla Claudii. A tak się martwiłaś, że jeszcze nie raczkuje:sorry2:Jak będziesz szła do jstysiak to czy możesz wziąć dla mnie katalog z Avonu bo ostatnim razem gdzieś zapodzialam zanim obejrzałam:sorry2:

Oglądałam na TVN program Uwaga o fotelikach samochodowych. Niektóre foteliki mimo, że mają homologacje w czasie wypadku wogóle nie chronia dziecka (już kiedyś pisałam, że w czasie zderzenia w foteliku Chicco wyrwały się pasy:szok:). Normalnie szok:szok::szok::szok:

Pozdrawiam

hej

No wiec artur osiagnal kolejny sukces i szymon zostal sam przez 2 godziny dzisiaj i jak sie zorientowal ze tatusia nie ma to nawet placzu nie bylo- HHHHHUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAA.

Kasia8118- ja tez mysle ze moze podejdz do lekarza z malym:dry: Wspolczuje tez tobie:tak: Na vouchery tez sie pisze- mozesz podjechac z jednym na kawke albo ja podjade odebrac:tak:
Zanetabd7- zapomnialam ci napisac ze ja bylam tylko z arturem na tych wczasach bo to bylo w 2002 roku. A ja wlasnie cos kombinuje z majowym wyjazdem bo chce i hotel all incl i samochod wypozyczyc:dry::baffled: Ciezka sprawa w tym roku:baffled:
Sylwiam- piatke chcialam ci przybic co do naszych malych grzdyli dzisiaj:wściekła/y: Moj z ta scena przed przedszkolem a potem jeszcze arturowi w aucie:wściekła/y:
jstysiak- jutro to na pewno nie dam rady- mam gosci :-(( chcialam sie ich jakos elegancko pozbyc ale ja chyba elegancko nie umiem:-D:-D:-D)- myslalam ze w srode albo w czwartek:-( Chyba rzeczywiscie podjedziesz do mnie jak nasi beda na nockach;-)
roksanna1- ja raz tak mialam z szymonem ze sciaganiem butow- skurczybyk dobrze wie jak to robic ale sie uparl ze mama i koniec a mama sie uparla ze nie:-) Dobre 20min mialam placzu ale bylam twarda- tylko ze sama malo co sie nie poplakalam:-D:-D

graziulxxx, mojadzidzia- ja tez jakies takie glupie chyba przesilenie wiosenne mam, lenia, sama nie wiem czego chce i wogole- tez trzeba sie wziac za siebie i poskladac do kupy:-)
mojadzidzia- a ja nic dzisiaj nie wieszalam:-p:-p:-p

Ide cos kombinowac- tylko jeszcze nie wiem co:crazy:

ampar super że się udało, czyli teraz tatuś musi zawsze odprowadzać do przedszkola. Julka do przedszkola dopiero we wrześniu ale już zaczynam się bać. Julka czasami jak ogląda bajkę w salonie a ja jestem w kuchni nagle woła a gdzie jest moja mamusia. A często jak chce do kibelka t o nie chce żeby tata tylko mama

roksana dzięki za miłe słowa

Z tyn spaniem to ja Julce nie zabraniam, ale wolałabym żeby nie spała bo niestety wieczorem jednak wcześniej niż o 9 nie zaśnie

Graziul xxx mieszka nam się naszczęście coraz lepiej. Dzisiaj był fachowiec od ścian, ma być jeszcze jutro. To co zrobił wygląda nieźle. Najgorsze że cały czas czekamy o przyznanie miejsca w szkole. Także codziennie jeździmy autem. Dobrze że sprawne:-)

ale te dzieci daja czasem popalic :baffled: ,juz dzis rano wiedzialam ,ze bedzie ciezki dzien .Moj Domin jest teraz ze wszystkim na nie ,nawet jak jest na tak i widze ,ze cos chce to odpowiedz i tak brzmi -nie ,obraza sie idzie do swojego pokoju i ryczy .Glowa mala .
roksanna -ja tez sie cieze z tych voucherow ,przynajmniej Domin zawsze ubrany w peacocksie i dzieciaki siostry :-)
mojadzidzia co do nazwiska to -nie wymawiaja ,badz kombinuja jak moga zeby nie powiedziec ,o pisaniu nie wspomne ,bo nawet przepisac poprawnie nie potrafia

Zycze dobraj nocy i milego spotkania u jstysiak jutro .

sylwia.m mama sie poprawila,deszczu nie bedzie-ksiezyc w pelni- i sama wywiesila pranie na dwor :-D:-D:-D
ania1812 ja dzisiaj ogladalam w uwadze o tych fotelikach dletego tez przypomnialo mi sie ze mialam zapytac o swoj,ale pewnie osobiscie bedzie lepiej bo ciezko wytlumaczyc o co mi naprawde chodzi:dry:
no dobra uciekam do ksiazki,milej nocki kobietki i milego spotkania u Jstysiak ;-)

NO JA JUŻ WOLNA:-):-) ALBO DOPIERO:szok::szok: DZIEŃ ZLECIAŁ BARDZO SZYBKO :tak::tak: OCZYWIŚCIE NIE OBYŁO SIĘ BEZ ZASPANIA :crazy::crazy::rofl2: PÓŁ GODZINY DO TYŁU:baffled: ALE JAKOŚ SIĘ UWINĘŁAM :tak::tak: DZISIAJ PRZYSZŁY MI KOSMETYKI TE POLSKIE CO CHYBA SYLWIA PODAWAŁA TĄ STRONĘ :sorry2: ZARAZ IDĘ NAKŁADAĆ SOBIE MASECZKĘ:tak::szok:
POWIEM WAM DZIEWCZYNY ŻE DZISIAJ PRZEBIŁYŚCIE CHYBA SAME SIEBIE:-D Z TYM PISANIEM:tak::tak::laugh2: PRAWIE JAK LEKTURA:-p:laugh2:
AMPAR GRATKI DLA SYNKA DZIELNY CHŁOPAK :tak:
ANIA 1812 OBY TE PROGNOZY SIĘ SPRAWDZIŁY:tak::happy:
NATALKA ZUCH DZIEWCZYNKA I PO CO SIĘ MARTWIĆ NA ZAPAS;-):tak:
EWELINA WITAJ:tak:
JUSTYSIAK CHĘTNIE BYM CIĘ ODWIEDZIŁA BO WIEM GDZIE MIESZKASZ:tak:;-) ALE JUTRO MAM WIZYTĘ Z OSCAREM U FRYZJERA PRZENIESIONĄ Z TAMTEGO TYGODNIA :tak: MAM NADZIEJĘ ŻE W TYM WYPALI:sorry2:
4MUCHY MOJA KAJKA TEŻ CZASAMI LUBI SOBIE PODRZEMAĆ W DZIEŃ :tak: TYLKO JA ZA BARDZO TEGO NIE LUBIĘ BO POTEM LATA DO PÓŹNEGO WIECZORA:szok::baffled: A TWOJA IDZIE O NORMALNEJ PORZE SPAĆ???
SORKI JAK DO KTÓREŚ NIC NIE NAPISAŁAM ALE DZISIAJ NAPRAWDĘ DUŻO NAPISAŁYŚCIE:szok::szok:
A ZAPOMNIAŁAM JESZCZE NAPISAĆ ŻE W SOBOTĘ TEŚCIU JUŻ NADJEDZIE NA CAŁY MIESIĄC:szok::szok::szok::szok::baffled::rofl2:
SPADAM MASECZKĘ NAŁOŻYĆ KOLOROWYCH

Witam .
Troche pozno no ale zazwyczaj wieczorem mam czas na pisanie.

4muchy no niestety ale moje szkraby o 13 robia sobie drzemke,potrafia spac tak ze 3 godziny a potem biegac moga nawet do 23,mnie to przeraza troche ze tak pozno chodza spac i musze ich jakos przestawic ale niewiem jak. Wstaja o 8 rano.

Wiecie co obudzilam sie dzisiaj o 6 rano,zerkam a moj sebastian spi na podlodze hehe,zazwyczaj jest tak ze budzi sie w nocy przychodzi do naszej sypialni,jak zobaczy ze spimy to idzie spowrotem do lozeczka a dzis zasnal na podlodze,na poczatku sie przestraszylam bo myslalam ze cos mu sie stalo ale wzielam i zanioslam go do lozeczka,pospal jeszcze dwie godzinki.
Kurcze naprawde macie zdrowie tyle pisac,jak ja mam nadarzyc z pisaniem.

Wiecie moze ile se czeka na paszport tymczasowy?Moze polecicie jakiegos foografa do zdjecia paszportowego?

Ania1812 z taka dwojeczka jest naprawde wesolo ale tez i ciezko,szczegolnie jak jestem sama z nimi przez caly dzien,czasami mam naprawde dosyc,ale w weekendy mąż mnie wyrecza.Co do chodzenia maluszkow to moja patrycja prawie nie raczkowala z dnia na dzien zaczela chodzic w wieku 12 miesiecy a deraz nie moge za nia nadazyc,a sebastian mial ciut ponad 10 miesiecy jak postawil pierwsze kroczki.Teraz czekamy az nas zaskocza z mowieniem.
A wlasnie czy powinnam sie juz martwic?Dzieci maja 20 miesiecy a mowia podstawowe slowa typu mama,tata baba itp.

Spokojnej nocki i miłego dnia

reklama
Do góry