reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Czesc wieczorowo:-)

Moj maz karmi Mala bo od wczoraj staramy sie konczyc cucusia zobaczymy jak nam pojdzie wczoraj zasnela przy butli ale po godzinie sie przebudzila i juz dostala cycka:sorry2: Zobaczymy jak bedzie dzis:-)

Dziewczynki dziekuje za spotkanie w parku bylo bardzo sympatycznie:tak:

Sylwiam ja przyznaje sie bez bicia ja nie zdarze tego przejrzec:zawstydzona/y: a jakos szczegolnie nie mam nic takiego co bym na te chwile potrzebowala:zawstydzona/y: a nie chce Cie spowalniac moze kiedys nastepnym razem jak bedzie wiecej czasu to sie ogarne:-p

Ampar to wychodzi na to ze Twoj R musi zaprowadzac Malego do przedszkola:tak:

kasiaj wspolczuje bardzo szkoda ze takie malenstwo musi tyle cierpiec. Zdrowka dla Juleczki;-)

Ampar Ania ja planuje w niedziele wybrac sie do tkkmaxx ale szczerze az tak bardzo tez nie lubie tam chodzic ale raz na jakis czas mozna sie poswiecic napisze w niedziele czy sie oplacalo:-D

Zaneta my tez patrzylismy na tej stronce co pisala Ampar i Sylwia i tez udalo nam sie znalezc kilka fajnych wycieczek ale jakos nie mozemy sie do konca ogarnac:wściekła/y: Poki co czeka nas urlop w Polsce na przelomie czerwca i lipca:tak:

No i Vicky padla tak jak wczoraj bez cycka ciekawe kiedy sie obudzi:sorry2: a teraz juz uciekam szykowac kolacje i do mezulka troche sie poprzytulac:tak::-D

Milej nocki dziewczynki i mam nadzieje do jutra:tak:

reklama
hej :-)

zaneta dzieki za odwiedzinki moj D znowu wogole was nie slyszal :szok: ja nie wiem jaki on ma sen :-D

agaam oby mala tak szybko sie nie obudzila :tak: ja na poczatku robilam mleko na przemian z herbatka w nocy a po tyg chyba tylko herbatke a pozniej juz nic nie chciala :tak:;-)

ampar no to sukces z przedszkolem ;-)

kasiaj oj biedna Juleczka :-( niech jej sie jak najszybciej zagoi :tak:

doris widzisz Twoja ksiazka dziala :tak: porzyczysz ?? spisze sobie kilka cennych wskazówek jak braciszka zrobic :sorry2:

ania tez widzialam to o tych fotelikach:szok:

Czesc dziewczynki!
Chcialam napisac wczoraj ale nie dalam rady,bylismy w zoo w Chester i tyle sie schodzilismy ze ja zasnelam podczas zasypiania Dusi,obudzilam sie na szybka kapiel i znowu do lozeczka Wreszcie sie wyspalam za wszystkie czasy :-)
kasia8118 tak strasznie mi przykro z powodu Olivierka,duuuuzo zdrowka dla niego oby jak najszybciej przeszlo
sylwia.m ty to dopiero jestes ewenement :-D:-D:-D dziewczyny walcza z nadmiarem a ty masz niedobor :-D:-D:-D
Agaam odwazna ta twoja coreczka,Nadia czasami wstaje sama ale jak sie tylko zorientuje w sytuacji to zaraz kla na dupke :-D
zaneta bd7 mi tez sie marza wakacje,na razie musze sie zadowolic wyjazdem do Niemiec ale obiecalam sobie ze jak juz wroce do pracy to bedziemy z dusia jezdzic na fajne wakcje przynajmniej raz w roku,ciekawe czy dotrzymam obietnicy :baffled:
kasia j gratuluje slicznej coreczki :tak:;-) szkoda tylko ze na dzien dobry tyle nieprzyjemnosci ja spotkalo,biedna malutka istotka,duzo zdroweczka dla niej!!!
doris78 pytalam sie czy nie tesknisz za Davidkiem bo Nadia tez miala taki etap ze zasypiala w lozeczku ale ok polnocy budzila sie na karmienie wiec ja zawsze czekalam na ten moment i bralam ja do lozka i dopiero razem z nia usypialam a bez niej nawet nie chcialo mi sie lezec...:dry:
natalka1990 rzeczywiscie rozgadana ta twoja Claudunia :tak: dzisiaj Nadusia cos powiedziala po swojemu a ja zrozumialam to jako 'co sie dzieje' natomiast tatus stwierdzil ze powiedziala 'silly sausage' :-D:-D kazdy zrozumial po swojemu :-D

Ostatnia edycja:
Sylwia, też żałuję, że mnie nie było ale jutro jeżeli będzie taka pogoda jak dzisiaj to będę napewno :tak:. To do zobaczenia jutro :tak: . A dzisiaj to pokimałam z małym ponad 2 godzinki :-):szok::-) . Później około 4,00 - koleżanki tata przyprowadził wnusię do mnie i prawie do 20,00 bawiła sie razem z Chrisem w ogrodzie. Także siedziałam i odpoczywałam, bo nikt za mną nie chodził i nie marudził. A teraz mały padł.
KasiaJ - współczuję, najgorsze jak takie "maleństwo" choruje :-(. A tak wogóle GRATULUJĘ!

hej
dzis pogoda wprost bajeczna ,oby tak juz bylo :tak:My dzis zjedlismy male conieco na miescie i poszlismy do parku ,remontuja caly park i Domin z zapartym tchem patrzyl sie na te wszystkie betoniarki i koparki .Znowu mam vouchery do peacocksa ,dostalam je troche pozno ,bo zaczynaja sie od tej soboty ,ale jakby ktoras chciala to moge podeslac ,lub tez zapraszam osobiscie po vouchery i na kawke .

Witam z wieczora:tak:.U nas niby lepiej mały większosc dnia wyglądał na zdrowego ale niestety o 17 znowu wymiotował:baffled:.Żałuje że nie mogłam spotkac się z wami bo pogoda cudna trochę sobie wyskoczyliśmy na spacerek i faktycznie było przyjemnie:tak:.Krystian padł mi o 18 w salonie ubrałam go w piżamy i położyłam do jego łóżka i teraz jestem ciekawa czy się jeszcze obudzi :baffled:.Oby nie:baffled:.
ampar3
no to fajnie że Szymon zostaje już sam w przedszkolu :tak:.Ja też w tym tygodniu mam luz bo R zaprowadza i odbiera Krystiana z przedszkola.
Tak sobie myślę ze taka super pogoda to może zorganizujemy kiedyś może jakiegoś grilla za miastem całymi rodzinami:tak:.Mi to każda sobota i niedziela pasuje:tak:.Są jakieś chętne?
Renuska ja jestem chętna:tak:;-).

hej laski;-)
ja to ostatnio tylko podczytuje bo jakoś nie mogłam nic napisać... same smenty mi sie wkręcały:wściekła/y:
od dzis postanawiam poprawe ( ja zawsze postanawiam poprawe):-D wstąpił we mnie świeży duch- czarne msze dobrze robią:-D:-D:-D
pogoda zrobiła sie superaśna więc całe dzionki spędzam z Alexem albo na placu zabaw albo w ogrodzie... od dziś Alex będzie sie też bawił z dziećmi sąsiadów przed domem. przyjeli mojego małego synka do swojego gangu, dostał dziś nawet powitalnego gangowego żelka, były też buziaki:szok:;-) (zamieszczam zdjęcia poniżej)

a tak poza tym to trzymajcie kciuki za mojego D... moze jutro będzie dobra wiadomość- aż boje sie cieszyć

Ampar przepraszam że dopiero teraz wszystkiego naj naj naj. ale Ty młoda siksa jesteś:-p

Renuska kobito ja Cie ruski rok już nie widziałam(moja wina) więca mam propozycje spotkania we wtorek- co Ty na to? miejsce dowolne o ile bedzie ładna pogoda

kasiaj gratulacje

uciekam bo musze jeszcze zamieścić ogloszenia w paru miejscach. wpadne podczytać przed snem

Załączniki

• DSCF0390.jpg
    DSCF0390.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 38
  • DSCF0382.jpg
    DSCF0382.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF0393.jpg
    DSCF0393.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCF0385.jpg
    DSCF0385.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 37
CZEŚĆ DZIEWCZYNY:-):-)
WITAM SIĘ PO KRÓTKIEJ PRZERWIE :tak::tak::tak: U NAS POMAŁU LECI MAMY SPOTKANIE W SPRAWIE PASZPORTU NA 25 MAJA :tak::tak: W PONIEDZIAŁEK IDZIEMY DO SZKOŁY KAJKI POWIADOMIĆ ICH O NASZYM WYJEŹDZIE :szok::szok::rofl2: CIEKAWE CO POWIEDZĄ :baffled: POGODA DOPISUJE ,JA GRZEJE DUPĘ NA OGRODZIE :-D:-D:-D JUTRO CHCĘ SOBIE PRZEBIĆ USZY:szok::szok::-D DAJCIE JAKIEŚ NAMIARY:tak:;-) PLEASE :happy: BO JA WIEM TYLKO ŻE NA MIEŚCIE U FACETA CO TATUAŻE ROBI:baffled: A DALEJ TO NIE WIEM:no::no:
NEFRETETE TO ROŚNIE GANG OLSENA :laugh2::laugh2::-D TRZYMAM KCIUKI ALE NIE WIEM ZA CO???
KASIA8118 TULASKI DLA OLIVIERKA:tak: BIDULEK:-(
AGAAM GRATKI DLA MAŁEJ :tak::tak:
WIEM ŻE NIE DO WSZYSTKICH DZIEWCZYN NAPISAŁAM ALE WYBACZCIE ;-):-) NIE BYŁO MNIE PARĘ DNI I CIĘŻKO SIĘ WKRĘCIĆ :rofl2::rofl2: POZDRAWIAM DO SPISANIA

Nefretete-no prosze jaki Alex zadowolony z straszymi dziecmi:-D:-D
A to zdjecie na nk jest zabojcze:-DKciuki zacisniete:-)

KASIA J-zdrowka dla Julki:tak:troszke jej choroby sie trzymaja:-(szkoda malenstwa:-(

NATALKA-jaka masz gadulke w domu,super.A z tym raczkowaniem ,to sie nie przejmuj ,wiesz Twoja Claudia moze wogole nie raczkowac,co oczewiscie jest w normie i sie zdarza,moj Kuba tez w sumie nie raczkowal:no:
A ksiazke moge Ci pozyczyc oczewiscie,ale na chlopaka jest latwy sposob ,trzeba celowac w sam srodek cyklu,gorzej wlasnie zrobic dziewczynke:baffled::baffled:

MOJADZIDZIA-o tak ,tam mozna sie nachodzic:tak:my tez padnieci z tamtad wracalismy:tak:nawet lepeij ze w taka pogode pojechaliscie,bo my bylismy w upal i bylo koszmarnie:crazy:
Ale sie usmialam z tym interpretowaniem co Nadia powiedziala:-D:-Da ciekawe co faktycznie miala na mysli mowiac cos tam po swojemu:-D:-D

ZANETA-nie martw sie ja tez nigdy nie znalazlam taniej oferty:-Dzawsze mi wyskakiwaly kosmiczne ceny:baffled:

RENUSKA-ja sie dostosuje do reszty dziewczyn ,jak beda chetne to moge i ja wpasc na kawke:-)

Ja tez dziekuje za dzisiejsze spotkanie:-)

reklama
DOMINISIA-wiem ze jest w kirgate w claires-czy jakos inaczej sie pisze,na pietrze ,naprzeciwko sklepu z perfumami:tak:
A w szkole bedziecie pewnie musieli wypisac holiday form,wiem ze mozna w ciagu roku wykorzystac tylko 10 dni ,no i Oni to musza zaakceptowac,ale pewnie zgodza sie:tak:

Do góry