reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Czesc wieczorkiem:-)

My dzisiaj tez jeszcze bylimsy na poswiatecznym obzarstwie u rodzinki:tak:

ANIA1812-wlasnie moze w tym tygodniu bysmy wybraly sie na kulki, tak jak Ewa zaproponowala,co??masz auto wolne?/moze czwartek??A w nastepnym bysmy cie nawiedzili:-):tak:

reklama
CZEŚĆ DZIEWCZYNY:-):-) CZAS ŚWIĄTECZNY MINĄŁ SZYBKO :tak: Z JEDNEJ STRONY DOBRZE BO JUŻ PĘKŁA BYM:-D:szok: DZIECIAKI ŚPIĄ, MÓJ POSZEDŁ DO PRACY :tak::tak: JA SAMA DZIWNIE TAK TROCHĘ :szok::baffled: SAMEJ CICHO W DOMU :baffled: A MI SIĘ SPAĆ NIE CHCE :no::no: POBUSZUJE TROCHĘ NA NECIE I MOŻE SIĘ ZMĘCZĘ :-p:-p:rofl2: DO JUTRA :-);-)

Hej dzieczynki:-)

Ja przez święta to się jakiegoś komputerowego lenia nabawiłam bo nawet włączać mi się go nie chciało:baffled:
Wczoraj tak ładnie wiosennie juz było a dzisiaj co?:wściekła/y: Chyba jakieś ciśnienie niskie musi być bo głowa mi pęka:-(
Jednym słowem masakraaaaaaaa:baffled:
A z dobrych rzeczy to chociaż tyle że Olivia przesypia calutkie noce więc wysypiam się chociaż w miarę:tak:
Ahaaa, no i zajączek się swietnie udał, chłopacy zadowoleni i cały czas bawią się nowymi zabawkami a Olivia dostała dwie lale i wózeczek i cieszy się do nich jak szalona:-D

Nadia, Olivier dużo dużo zdrówka i łask bożych z okazji przyjęcia chrztu św:-)
Ania1812 ja też chętna na kulki, zresztą ja na wszystko chętna;-)

dzien dobry:-):-)
mi tez czacha dymi,wczoraj chyba z 2 godz sie meczylam zeby zasnac,bo tez mnie bolala:-):-)jeszcze sasiedzi na gorze sobie imprezke urzadzili i zaraz tam sie musze przejsc do nich:wściekła/y::wściekła/y:juz obmyslam mowe:-D:-Dja tez bym pojechała z wami na kulki,ale po pierwsze nie wiem gdzie to jest,a po 2-gie mlody ma katar i boje sie zeby waszych nie pozarazal.pierwszy raz dziecko ma katar,a ja nie wiem co mam z nim robic:szok::szok::szok::-D:-D:-Dno i brak weny mnie nawiedzil,musze kawe lyknac,to moze wroci:crazy::crazy::-D:-D:-D

HI:-)
U nas spokojnie,wyspane jestesmy:-) mala dosc ladnie spi od kilku dni:tak:
Ogolnie w dosc dobrym jestem nastroju:happy:
choc nie ukrywam smutno mi bylo jak moi goscie nas opuscili:-:)-(
Kurcze najblizsza rodzinka-szwagierka ze szwagrem,chrzestni malej,niby blisko mieszkaja a jednak ciezko nam sie czesciej spotykac:-( teraz my do nich sie wybieramy niedlugo:happy:
Na temat pogody to lepiej zmilcze bo musialby moj post niezla cenzurke zaliczyc zanim ujrzal by swiatlo dzienne:crazy::crazy::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D
My z KATARINA to juz sie umawiamy i umawiamy:szok::szok:
jak nie choroba ,to goscie to znow pada i pada:szok::szok::crazy::crazy::crazy:
A niech to......
do potem babeczki:-)

Witam sie i ja poswiatecznie!
W imieniu Nadusi dziekuje slicznie wszystkim ciociom za zyczonka. Moj anioleczek spisal sie na medal tylko pod koniec mszy troszke marudzila ale to dlatego ze byla zmeczona,spedzilismy w kosciele 2,5godziny :szok: my do konca tygodnia mamy goscia w domu no i jako ze moja mama juz zaczyna dzisiaj prace na nocki mi przypadla ta mila powinnosc dotrzymania towarzystwa wiec ja ze wszystkich spotkan odpadam :baffled:
Graziul xxx milo jest jak ma sie gosci w domu ale jak sa za dlugo to tez mecza...wiec twoi opuscili cie szybko zebys mogla milo ich wspominac i za nimi tesknic-i tak byc powinno :tak:;-)
roksanna1 bedac w Pl i nie jedzac tych wszystkich pysznosci popelnilabys niewybaczalne przestepstwo takze masz jeszcze kilka dni dyspense wiec korzystaj ;-)
sylwia.m najwazniejsze ze dzieci zadowolone bo ja w dziecinstwie tez mialam bardzo szczesliwe swieta i strasznie lubie je wspominac :tak: my rowniez Dusi kupilismy lale i teraz caly czas glaszcze ja po glowie :dry::-D
ampar3 och tak,przydalaby sie dobra pogoda bo przeciez nawet na spacer nie chce mi sie wyjsc :baffled:
Monia22310 mi sie podobalo bycie w ciazy i usprawiedliwianie kazdej porcji lodow czy slodyczy :blink: teraz czasami tez nawpycham sie czegos i sobie tlumacze ze przeciez karmie piersia wiec potrzebuje troche wiecej :dry::-D:-D
Ania1812 twoje zyczenia odnosnie pogody sie spelnily :-) moze bylo wietrznie ale dosyc cieplo i co najwazniejsze slonecznie,az nie moglam uwierzyc jak wyjzalam rano przez okno ;-):-)
A to kilka zdjęć mojego pełnoprawnego Aniołka

Załączniki

• 100_3142..jpg
    100_3142..jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 42
  • 100_3226..jpg
    100_3226..jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 47
  • 100_3156..jpg
    100_3156..jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 45
  • 100_3165..jpg
    100_3165..jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 49
  • 100_3175..jpg
    100_3175..jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 44
Hej!

To co wstępnie umawiamy się na jutro na kulki? Tylko gdzie i o której? Mi pasuje ok. 10.30-11.

Graziul- ja zawsze mam dołka po wyjeździe bliskich.:-( Dobrze, że macie możliwość wkrótce ich odwiedzić
Sylwia, Żaneta- mi od rana też głowa pęka:wściekła/y: Ide się zaraz czymś nafaszerować bo samo raczej nie przejdzie:crazy:
Sylwia- fajnie, że Olivka zaczeła przesypiać nocki. Oby tak dalej
Ampar- witamy na angielskiej ziemi:-) A gdzie ta ładna pogoda?;-)
Monia- korzystaj z uroków ciąży. Jak dla mnie to jedyny czas kiedy można sobie pojeść bez wyrzutów sumienia:-)

To by było na tyle. Na razie

mojadzidzia- Nadusia wyglądała prześlicznie. Tylko schrupać takiego aniołeczka. Ta ostatnia fotka z miśkiem-przesłodka.

No a my znow sie z KATARINA i Wikus nie spotkamy dzis:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)zawstydzona/y:

za oknem sie niby przejasnilo,ale za to moja gwiazdeczka zapadla w gleboki sen:-(
i nie wiadomo kiedy wstanie,wiec juz za pozno bedzie na miasto:-(Mam nadzieje ze Nam dziewczyny wybacza i nie beda sie gniewaly;-);-):happy::sorry2::sorry2::sorry2:
MOJADZIDZIA-wspaniale zdjecia(fajnie ze dodalas)Dusia wygladala przeslicznie,jak prawdziwy anioleczek:tak::tak: co do jedzenia kochana ,to Ty chyba raczej nie musisz sobie niczego odmawiac;-);-)Szczuplusia jestes jak nastolatka;-):tak::happy:
MONIA-ja w ciazy jadlam na co mialam ochote,oczywiscie nie za dwoje-bo to bardzo mylne pojecie:tak:;-) No i nie objadalam sie slodyczami,ale jak mialam na cos ochote to zawsze to jadlam:happy:przytylam 13 kilo,mala wazyla prawie 4Kg;-)
SYLWIA-u mnie tez szalenstwo lalkowo wozkowe:-D:-D:-D
ANIA-To co w przyszlym tygodniu mozna Cie nawiedzic na kawke:confused::-p;-):tak::tak::blink::blink::blink:
ide dziewczynki sobie miety zaparzyc i wezme sie troche za wypelnianie papierow bo odkladam i odkladam:no::wściekła/y::szok:;-)
do spisania

reklama
Czesc Dziewczyny:-):-):-):-)

Gdzie spotykamy sie w tym tygodniu. Które kulki wybieracie. Auto ciagle dzila wiec mi pasuje wszedzie.
mojadzidzia Nadusia sliczny aniolek

Przepraszam za brak polskich znakow, R. cos poprzestawial:crazy:

Do góry