Witam sie i ja poswiatecznie!
W imieniu Nadusi dziekuje slicznie wszystkim ciociom za zyczonka. Moj anioleczek spisal sie na medal tylko pod koniec mszy troszke marudzila ale to dlatego ze byla zmeczona,spedzilismy w kosciele 2,5godziny
my do konca tygodnia mamy goscia w domu no i jako ze moja mama juz zaczyna dzisiaj prace na nocki mi przypadla ta mila powinnosc dotrzymania towarzystwa wiec ja ze wszystkich spotkan odpadam
Graziul xxx milo jest jak ma sie gosci w domu ale jak sa za dlugo to tez mecza...wiec twoi opuscili cie szybko zebys mogla milo ich wspominac i za nimi tesknic-i tak byc powinno
;-)
roksanna1 bedac w Pl i nie jedzac tych wszystkich pysznosci popelnilabys niewybaczalne przestepstwo takze masz jeszcze kilka dni dyspense wiec korzystaj ;-)
sylwia.m najwazniejsze ze dzieci zadowolone bo ja w dziecinstwie tez mialam bardzo szczesliwe swieta i strasznie lubie je wspominac
my rowniez Dusi kupilismy lale i teraz caly czas glaszcze ja po glowie
ampar3 och tak,przydalaby sie dobra pogoda bo przeciez nawet na spacer nie chce mi sie wyjsc
Monia22310 mi sie podobalo bycie w ciazy i usprawiedliwianie kazdej porcji lodow czy slodyczy
teraz czasami tez nawpycham sie czegos i sobie tlumacze ze przeciez karmie piersia wiec potrzebuje troche wiecej
Ania1812 twoje zyczenia odnosnie pogody sie spelnily :-) moze bylo wietrznie ale dosyc cieplo i co najwazniejsze slonecznie,az nie moglam uwierzyc jak wyjzalam rano przez okno ;-):-)
A to kilka zdjęć mojego pełnoprawnego Aniołka