reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
A ja od razu pomyslalam o czerwonym mlotku:-D
Sylwia wrzucilabys kilka zdjec z chrztu Marcelka,chcialabym zobaczyc malego aniolka:tak:
A nasza Kasia to juz doleciala?????

Dziendobry :-)

Przylecialam i przywiozlam Wam piekna pogode z PL :-D Ale nie wiem czy mam sie cieszyc czy plakac. Dom jest w takim stanie, ze chyba z tydzien zajmie mi go doczyszczenie. Moj maz byl raptem 5 dni sam, a wyglada to tak jakby huragan szalal.
Oczywiscie podroz nie obyla sie bez nerwow. Od samego rana nerwowa atmosfera w domu, dlatego staram sie zawsze wracac od mojej mamy, no ale teraz byl mezus z nami. Oni to najlepiej by rano juz pojechali na lotnisko i czekali na samolot. A potem maz na lotnisku mnie dobil, bo nie mogl znalesc portfela. Ja juz czarna wizja, ze wszystkie dokumenty i karty trzeba bedzie wyrabiac, do tego mial jeszcze kwit na parking na lotnisku. Ale jak to moj maz, ma zawsze duzo szczescia, okazalo sie, ze zostawil w domu i nasza znajoma wraca teraz w czwartek i mu przywiezie.

Pozdrowionka, a ja zabieram sie za cos w domu. Jeszcze nie wiem za co :no:
Milego dnia.

Kama - ja tez chyba naleze do tych nienormalnych,bo pomyslalam o niebieskim srubokrecie :-)

hej
My sie pochwalimy otoz Szymek ma pierwszego zabka :tak::-). Babcia mu wyszukala . Stuka i stuka i krzyk zabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb!!!!:-D
No ale ma biedactwo jeszcze ciagle kaszel , a do tego moj maz tez ma zapalenie oskrzeli. A wiecie ja to z chlopem w chorobie. gorzej niz z dzieckiem:wściekła/y:.

Kasiu- my tez mamy zawsze nerwy przed podroza. Tak to juz jest ja nie urok to sraczka.

zyczymy milego dzionka.

czesc mamuski wielkie dzieki za zyczona wszystkie czytalam jej na glos a ona sie smiala co ta matka gada heheh no imprezka sie udala pobawione popite i na kacu hehehe .
a dzis moja coria na szczepienie sie udala ale dziela byla bardzo tylko lekko pomrukala ale nic wieciej teraz mi sie tu bawi zabaweczkami i grzeczne dziecko jak aniolek nie to co wczoraj .a pozniej poszlysmy sobie jeszcze na wazenie i powiem szczeze tylko 20 g wieciej ale co zrobisz takze wazy mi teraz 7,60 ale wszystko inne dobrze no trudno juz taka zostanie maly patyczak hehe

a dzis ladna pogoda ciekawe tylko czy bedzie tak caly dzionek bo z checia bym jeszce poszla na spacerek a teraz ide sprzatac po imprezce no i obiadek szykowac buziaki dla dzieciaczkow :)

Dziewczyny, moj synek przezywa bunt 3-latka (zapomnialam Wam napisac jaka szopke odstawil na lotnisku przy kontroli; najpierw nie chcial przejsc przez bramke, tylko obok, zaczely sie placze, wrzaski, a potem nie chcial dac do sprawdzenia swojej walizki z zabawkami, zaczal uciekac i wrzeszczec, tragedia!!!) a ja dzis mam bunt sprzatania. Dalam sobie spokoj, z dwojka dzieci sie nie da, bo non stop ktores cos chce ode mnie. Jestem w bojowym nastroju dzis i moj maz bedzie biedny. Nie odpuszcze mu tego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Sylwia wrzucilabys kilka zdjec z chrztu Marcelka,chcialabym zobaczyc malego aniolka:tak:

Kama ja sama jeszcze ich nie mam. Za fotografa szwagier robił, teraz pojechał do PL i jeszcze mi ich nie przysłał, ale jak tylko je dostanę to obiecuję coś wkleic:tak:

Dziendobry :-)

Przylecialam i przywiozlam Wam piekna pogode z PL :-D

Baaaardzo dziękujemy:tak::-):tak: I współczuję tego buntu, pocieszające jest to że z czasem to pewnie minie:-)

hej
My sie pochwalimy otoz Szymek ma pierwszego zabka :tak::-).

No to gratulacje dla Szymka:-) Tylko patrzec jak zacznie cię gryzc:tak:;-)

Ja próbuję dojsc do ładu po tym szalonym weekendzie. Byliśmy już na jednym spacerku, zaraz spadamy jeszcze raz. Fajnie, że chociaż Kasia nam pogodę załatwiła:-);-)

Czesc dziewczyny!!
niunka-gratulacje na Szymka z okazji PIERWSZEGO ZABKA:-D:-Du nas jeszcze nie ma.
kasia-widze mialas podroz z przygodami,jak nasza kuzynka.Najpierw w Gdansku sie spoznila na samolot,zle spojrzala na godzine odlotu:-D:-D:-Da potem jak wracala do Polski to sie zgubili i nie mogli trafic na lotnisko a potem ich policja zatrzymala na kontrol:-D:-DI powiedziala ze szybko chyba do nas nie przyjedzie bo cos pechowo to wychodzi:-D:-D:-D

A u nas Dawid juz pelza powoli mu to idzie,ale idzie:tak::tak:i mowi TATA:-(Ja do niego mowie powiedz mama, a on na to TATA:wściekła/y::wściekła/y:
A Kuba zaczyna miec kaszel astmatyczny i wczoraj caly dzoewn byl na wziewach:-:)wściekła/y:i znowu sie zaczyna.A tak ladnie bylo:tak:

reklama
Kama- to niesamowite, u mnie tez byl czerwony mlotek:rofl2:. Alez sie zdziwilam. Jak to mozliwe? dzis przeprowadze ten test na moim mezu. Ale sie usmialam:-D:-D:-D. Wiecej takich testow poprosze:tak:.

Niunka- gratulacje dla Szymka. To przeziebienie moze byc skutkiem zabkowania, nie przejmuj sie zbytnio i nie zaluj malemu spacerkow. Spacery sa zdrowe. My wychodzimy na dwor nawet z katarem i niemal w kazda pogode nawet jak pada.
Wspolczuje z powodu meza, wiem co to znaczy. Mezczyzni jak zachoruja to sa jak takie duze biedne dzieci;-):tak:.

Doris- z tym parkiem to moze jednak w przyszlym tygodniu, bo w tym tygodniu nie mam samochodu. Wymieniamy sie z mezem, tydzien on, tydzien ja:laugh2::laugh2:. Zapomnialam Ci o tym powiedziec. Mam nadzieje, ze w przyszlym tygodniu tez Ci bedzie pasowalo.

Buzka dla wszystkich
papa

Do góry