reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

doris - dziekuje, za sliczne zyczenia :-)

cfcgirl - super zdjecia, slicznie wygladasz, az mi sie zatesknilo za brzuszkiem, ja mam tak malo zdjec z tej drugiej ciazy :-:)-:)-( i najwazniejsze ze malutka sie obrocila, to teraz tylko jeszcze jedno zadanie do wykonania Was czeka i bedziecie juz razem :-)

Sylwia - Wam rowniez zycze udanej imprezki, oby Marcel nie dal Wam za bardzo w kosc w kosciolku :-)
Serce tak ciche, jak wiatr z muszelki, daj mi, o Panie - Boże mój wielki.
Daj mi też święte rączki i nóżki, żeby trzymały się Twojej dróżki.
Zyczenia z okazji Chrztu Sw. skaladaja Kasia z rodzinka

reklama
cfcgirl- piekny duzy brzusio - czekamy na mala i pierwsze fotki:-)

a u nas coraz gorzej z Szy:-)mka katarkiem:-:)-(, a taki piekny weekend a my w domku zostajemy , a mielismy jechac z tesciami pod domek:-(no coz dziecko najwazniejsze.

W pielgrzymce życia Twojego
Niech Cię zawsze Pan Bóg broni
I mocą Chrztu Świętego
Od pokus i złego chroni
Kochaj rodziców swoich
By pociechę z Ciebie mieli
I pamietaj, że Bóg w niebie
Zawsze patrzy na Ciebie.
Życzy Magda z rodzinką...

kartkaew2.jpg

Czesc dziwczyny,
co za deszczowa niedziela... a wczoraj bylo tak ladnie i cieplo do samego wieczora. Ale coz takie uroki Anglii...

Cfcgirl - na naszym watku to wszystkie kibicujemy Tobie i Marysi, bo tylko Ty zostalas z brzuszkiem. Mam nadzieje ze porod przebiegnie bez wiekszych problemow i boli. Ja rodzilam 14 godz ale po porodzie hormony szczescia tak we mnie buzowaly - niesamowita sprawa!:-) Maz byz ze mna caly czas i naprawde to bylo niesamowite wsparcie. Zycze szybkiego rozwiazania i utulenia Malej w ramionach.

Dla Masiusia i Marcela sle najslodszy usmiech z okazji chrztu, a dla ich rodzicow duzo zdrowka dla maluchow, spokojnych (przspanych:-D) nocy i radosci kazdego dnia.

Nie bedzie mnie z wami przez ok 2 tyg, bo jutro sie wyproadzam i na nowym mieszkaniu nie bedzie podlaczenia od poczatku bo virgin zmienia system... Mam nadzieje ze uda mi sie zagladnac od czasu do czasu ale nie mam gwarancji.
Odnosnie spotkania w polskim klubie to mam nadzieje ze uda nam sie spotkac 6 maja.
Pozdrawiam goraco

hehe i niby co tam trzeba zrobic zeby dostac te pieluszki jak myslicie to pwenie bajer co hehe

a ja walsnie czekam na moje mezusia bo wlasnie wraca z polski hehe i juz sie nie moge go doczekac hehe .a dzis dzionek tak szybko mi zlecial hehe fajnie moja malenka juz spi i ostatni tak ciagle mi chodz punktualnie hehe no a jutro najwaznijszy dzien moja corcia bedzie obchodzila roczek kurcze chyba sie poplacze hehe pozdrowionka dla wszystkich uciekam odpoczywac .

cześc dziewczyny!!!

Po pierwsze dziękujemy z Marcelkiem za piękne życzenia.
Mój synek chrzest swój przespał:szok::-):tak::szok::-):tak: Pozatym że chrzest był póżno i sama też byłam zmeczona wszystko przebiegało super. Imprezka udana, goście dopisali. Marcelek był zadowolony:tak:;-)

Kasiu a jak u Ciebie?? Maciuś pewnie też grzeczny był:tak::-)

Wiecie co ja troszke mam pietra z tymi pieluchami, czy to jakiś haczyk nie jest, nie wiem. Czy ktoras z was juz tam sie zapisala??

Ja sie tam zarejestrowalam. Ten link ktory Wam podalam pochodzi z mojego konta. Jesli dwie osoby zarejestruja sie korzystajac z tego linku to ja dostane "podobno" te pieluchy:szok:. Jak to wyglada naprawde to niewiem. W najgorszym wypadku beda przysylac jakies spamy na konto e-mail. A w ogóle to znalazlam to u dziewczyn z podforum "mamy z UK".

reklama
865566kcau33n4h3.gif

Najlepsze życzonka,
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!

Dla Victorii z okazji roczku
zyczenia od cioci Kasi i S-ki :-)

Mielismy wczoraj fantastyczna pogode. Slonko i bardzo cieplutko. Macius msze przespal, ale potem do chrztu jak go wzielam na rece to sie obudzil. Bylo mu troche za goroca chyba i strasznie sie wiercil na rekach. Trudno go bylo utrzymac, ale nie plakal. Teraz wiem czemu mnie tak rece bola. Wszystkie cioteczki i w ogole cala rodzinka zachwycala sie moimi malymi chlopcami, jacy sa eleganccy.
A dzis wieczorem wracamy do domku.

Do góry