reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

hej mamuski:-)

ale sie rozpisalyscie :szok:

marta84 ja bym chciala jakos dietke ale narazie jak karmie to chyba nie moge sie odchudzac za bardzo no ale Ty to chyba nie masz z czego chudnac ??

agnieszkauk dopiero w poniedzialek przychodzi hv mam nadzieje ze pomoze bo dzis w nocy budzila sie chyba z 5 razy wstala a 7 o 12 wyszlam z nia z domu bo do mamy jechalam to dopiero usnela w wozku pozniej sie obudzila jak dojechalysmy poszla spac o 16 na 10 min pozniej o 18 na 5 min no i na noc usypialam ja prawie godzine i teraz spi ale dopiero 30 min i nie wiem kiedy sie obudzi a najgorsze jest to ze ona nawet nie chce isc na rece do nikogo innego tylko do mnie juz jestem umeczona strasznie :wściekła/y:

reklama
U Jasiu a Wy co się lenicie? A ja chora jestem. Jeszcze nie wiem co mi jest na razie mam wysoką gorączkę. Wzięłam leki i spada. Przestraszyłam się trochę bo nie chciała spadać na początku, zrobiłam okłady i już jest lepiej. Trochę nie wskazane teraz chorować żeby tylko Mati nie zarazić.
Matylda już odżyła, teraz sie kręci na łóżku, spać nie chce a u nas już 22. Ogólnie czuje się dobrze. W ciagu dnia była marudna ale teraz zachowuje się tak jak gdyby nigdy nic. Gdyby nie moja gorączka byłoby ok.
A co u Was?

acha kasia1881 ja jeszcze do tego ulewania no to jak mi Claudia ulewala po jedzeniu i chciala jeszcze to oszukiwalam ja i dawalam herbatke ;-) Olivierek jeszcze chyba nie moze koperkowej bo ona chyba od miesiaca jest ale rumianek jest od 1 tygodnia i ja wlasnie jej dawalam :tak:

roksanna to dobrze ze Mati juz lepiej :) tylko szkada ze Ciebie cos dopadlo zdrowka kochana :):);)

Witam w pochmurny poranek!!!
Kurcze jak sie dzisiaj obudziłam przed 7 to aż mi się nie chciało wierzyć, że to ta godzina, tak było ciemno.:-( Chyba musze iśc na solarium się podoświetlać bo inaczej depresja murowana;-)
Roksanna- zdrówka dla Ciebie i bardzo się ciesze, że z Mati już lepiej
Natalka- oj nieźle Ci Claudia daje w kość. Naprawde bardzo malutko śpi. Oby HV pomogła:tak:
Ampar- umnie też okna się "pocą". My mamy taki osuszacz (dehumidifier- czy jakoś tak). Troszke pomaga ale nie do końca bo nie raz mamy jeszcze nad ranem mokre okna. Szczególnie jak suszy sie pranie. Aaa i daj znać czy naleśniki wyszły. No a z Szymona to widze taki sam maniak Lego jak z Filipa. Na 2 z 3 pozycji w liście do Mikołaja było Lego:tak:

Ale mi się dzisiaj nic nie chce. A miałam w planie robić gołąbki jak tylko znajde gdzieś duzą kapuste. Zmykam ogarnąc domek:-( Bye

Hej:-)

My wczoraj cały dzień u rodziców byłyśmy a potem wieczorem miałam małą przygodę z prądem a raczej jego brakiem:wściekła/y: Moja kochana siostra nas przygarnęła na noc:tak: Długa historia co z tym było ale w skrócie w agencji nie raczyli poinformowac nas że prąd jest na klucz i że jest już 15funtów na minusie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Teraz trza się za jakąś robotę wziac:-:)-:)-(

Olcia ja na bd12 mieszkam:-)

Sylwia -no problem,jak kiedys mi zbraknie prądu,bo bedzie np jakis kataklizm i klimat nam się na mrożny zmieni i będą temp - 100 celcjusza-tak jak w filmie Pojutrze,to do Ciebie się zgłoszę :-D:-D:-D

TYNIA I WIKI-a może Oni w szkole miejsca nie mają,albo ta szkoła jest od 4 lat:baffled::baffled:
Mój Kubus zaczął przedszkole jak miał 3 lata i 1 miesiąc,a Twoja już ma więcej:sorry:

A ja nie mialam pojęcia że do ciasta można dodawać oleju i wtedy się lepiej smaży:no:jak to dobrze się pożalić nawt na naleśniki i wtedy jakie rady są dobre:tak:

MAMATRÓJECZKI-oba te prezenty są fajne,ale ja juz sama nie wiem co moim kupowac z zabawek,bo praktycznie po paru dnaich zabawy ,zabawki są rzucone w kąt i czasem juz mi szkoda pieniedzy:-(
Mam nadzieje ze kuchnia się spodoba :-)

ROKSANA-a Ty chyba za Nami tęsknisz.co???:-D:-DFajnie:-)My za Wami też:tak:
No i ja tez się cieszę że Matylda już broi:-D;-)
A jak z apetytem Matyldy ,je???

ANIA1812-u nas Kuba tez w sumie w 3 punktach napisał to samo:-Dautobus,simulator autobusowy,autobus przegubowy....:-D:-D
Ale dostanie autobus Firsta,pewnie się ucieszy:tak:ma już Ariva więc praktycznie ma komplet takich co jeżdżą w Bradford:tak:
O nie sorki właśnie mi się przypomniało że marzy mu się jeszcze ten taki czerwony co jeżdzi do kieghley ten 662:baffled::baffled::szok:a gdzie ja mu taki znajdę:eek::crazy:

ASINKA Z-sprbój może dać jej sok żurawinowy do picia,czytałam że jest wskazany ta takie infekcje :tak:

KASIA J-ja już kupilam te bilety,bo drożeją,juz od jakiegoś czasu obserwowałam ceny i już zdrożały o 30 f na jednym bilecie:-(więc szybko zakupiłam :-D

Faktycznie Wy macie problem z tymi przychodniami,mi jeszcze nigdy się nie zdażyło jak zadzwoniłam przed 9 rano ,żeby nie było wolnych miejsc.KIedyś zadzwoniłam o 11 i niby nie było miejsć,ale powiedziałam że to pilne i zaraz się miejsce znalazło:-):tak:

reklama
Hello!!!

Dzisiaj cichutko tu jakos. Ja tez dopiero teraz pisze bo z ranca wybralam sie na zakupy-pilnie potrzebowalam kurtki zimowej i kupilam w koncu w Mothercare. Bardzo sie z tego zakupu ciesze - pierwszy raz w zyciu mam tak że nie mam co na tylek wlożyc bo wszystko za male. :-((

Ania1812- nie tylko u ciebie kapucha dzis kroluje - u mnie wlasnie gotuje sie bigos. To taka moja zachcianka ciązowa. ;-) Dużą kapuste zawsze mozna dostac w Pikniku. :-) Dzisiaj była.

Doris78 - nawet nie myslalam, że takie autobusy firmowe mozna gdzies kupic - ty to masz oko. A tak w ogole to tym 662 to ja ciagle do domku jezdze.:-)

Też sie nie moge doczekac nasteponych swiat z moim dzidziusiem i kupowania tych slodkich prezencikow - z dzieckiem swieta calkiem inaczej wygladaja. :-) A tak stare dwa dziady to jakos tak bez sensu. Dobrze, ze w tym roku chociaz do Polski jedziemy. Wszystkie poprzednie swieta tutaj spedzalismy. :-((

Do góry