Zaczęłam pisać posta i mnie wyrzuciło
Witajcie,
przez tą pogodę jestem jakaś do d....
No ale w tym tygodniu nie brałam żadnych nadgodzin w pracy i dzięki temu całe dwa dni spędziliśmy na szukani, porównywaniu i kupowaniu prezentów dla dzieci. Starsze mega zadowolone ( a ja w końcu prawie, że sama przy kompie, bo jeszcze muszę go dzielić z P), a zobaczymy jak Chris zareaguje kiedy zobaczy swój prezent. Z kupnem dla niego prezentu był największy problem, ale myślę, że dobrze wybrałam. Mój P proponował (częściowo zabawkę dla siebie ;-) )
BATTERY OPERATED SILVER JEEP RIDE ON CAR WITH R/C on eBay (end time 07-Dec-09 07:32:38 GMT) , ale udało mi się go przekabacić po pobycie w Tojsrusie
i kupiliśmy małemu kuchnię z bajerami. Uwielbia jak każde dziecko bawić się garkami, więc niech ma gdzie. Jak leżał w szpitalu to cały czas się przy takiej bawił
Step 2 Step2 Lifestyle Custom Kitchen - Compare Prices and Buy at PriceGrabber . Kupiliśmy też dla P chrześniaka spory zestaw klocków lego , więc dzieci mamy z głowy. Jeszcze muszę coś kupić mojemu P . Tylko nie za bardzo mam teraz za co i nie mam za bardzo pomysłu. No ale jeszcze jest trochę czasu.
Mojadzidzia mama odzyskała kasę i to bez żadnych potrąceń, chyba się przestraszyli, że sprawa trafi do prokuratury. A jak Twoja mama lepiej już?
Roksana cieszę się, że u Was dziewczyny wszystko dobrze. Ja niestety też znam ten ból czekania w trakcie operacji u dziecka i czy wszysko będzie w dobrym kierunku, oraz na jej wyniki. Pamiętam jak Marek miał operowane oko, miał je roztrzaskane kamieniem (dostał z procy) i nie widział. Przeszedł 3 operacje. Najgorsze było jak po drugiej się obudził i wrzeszczał, że mają mu zdjąć opaskę z oka, że on chce widzieć. To był koszmar. Dobrze, że Matylda jest młodsza i jeszcze nie zdaje sobie w wielu rzeczy sprawy. Szkoda tylko, że musi tak cierpieć
Tak nie powinno być.! Trzymajcie się.
Doris, Sylwia my jak się przeprowadziliśmy (Marek miał chyba 6 lat), wiadomo zmieniłsię rozkład domu i dzieci dostały inne łóżka, to Marek zamiast do ubikacji poszedł i nasiurał do szafki w kuchi
Ampar ja też kiedyś miałam problem z naleśnikami, kilka pierwszych zawsze lądowało w koszu. Teraz mam specjalną żeliwną patelnię do naleśnikow i dodatkowo dodaję olej do ciasta. Nie mogę narzekać, każdy wychodzi.
Olcia gratuluję ! Ja reż bym chciała jeszcze dziewczynkę, ale jak narazie to nic mi nie wychodzi
:-( Mojemu bratu dzisiaj się urodziła córa (waży 3950g -
)
Sylwia ja paczki wysyłam poprzez
Cennik . Za 20kg płacę 33fule. Jeżdżą co tydzień.
Kasia8118 ja niestety napiszę co większość- u nas też każde kolejne jest trudniejsze w wychowaniu
Ale do każdego następnego dziecka ma się inne podejście, na więcej rzeczy mu się pozwala
Co do ulewania ja też miałam z tym problem przez jakieś 2-3 miesiące, później to się unormowało.