Witajcie dziewczynki!
nefretete101 masz racje,ze przy dzecku raczej ciezko cos zrobc,szczegolnie ze twoj urwisek zaczyna juz wedrowac i wymaga super uwagi
ja jak przestalam palic to nie musialam sie martwic ze przy winku mi sie zachce bo juz bylam w ciazy i racze nie pilam,ale w sumie ograniczyliscie do min no i jest to sukces ;-)
sylwia.m mama dalej w szpitalu :-( przeniesli ja na endokrynologie no i teraz ja lecza pod katem tarczycy i nie wiemy kiedy bedzie w domu Troche ciezko mi sie wyrwac z domu bo musze codziennie gotowac,mam na glowie smierdzacego kota i rybki
ale spokojnie cos wymysle po niedzieli bo juz mam troszeczke dosyc ;-)
ania1812 ja tez myslalam zeby sie wybrac pod ratusz ale w koncu wyladowalam w ikei a poza tym wszedzie taaakie korki
doris78 a co to za film ogladalyscie???
kasia8118 ja z Nadia mialam problem suchej skory i lekarz przepisal mi balsam E45 ktory uzywamy do tej pory i skora jest super gladziutka :-) Olivierek wyglada slodziutko!
a ja dzisiaj bylam zrobic Nadusi zdjecia do paszpartu i wiecie co... glowa mojego dziecka zajmuje prawie cale miejsce na fotografi taki z niej pulpecik
w czwartek idziemy sie zwazyc
acha,odnosnie jedzenia... Nadia probowala juz gruszke,banana,jabluszko,gotowana marcheweczke i ziemniaczki Oczywiscie w bardzo niewielkich ilosciach ale strasznie byla zadowolona i jak juz nie miala nic w buzi to krzyczala
milej nocki dla wszystkich!