reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hejka dzieci jak wam leci?
Agaam ja odpadam, ale następnym razem nie pogardzę, ;-):tak::tak::tak:
Ania nie robiłam, bo na stanie nie mam tortownicy a tesco takie po 7, mam nadzieje, że trafię gdzieś taniej. Szkoda, bo się napaliłam na ten kopiec kreta bardzo. :-(
Kasia8118 tak zachwlają te zdjęcia że udam się je obejrzeć. :tak::tak:

reklama
Witajcie dziewczynki!
nefretete101 masz racje,ze przy dzecku raczej ciezko cos zrobc,szczegolnie ze twoj urwisek zaczyna juz wedrowac i wymaga super uwagi :sorry: ja jak przestalam palic to nie musialam sie martwic ze przy winku mi sie zachce bo juz bylam w ciazy i racze nie pilam,ale w sumie ograniczyliscie do min no i jest to sukces ;-)
sylwia.m mama dalej w szpitalu :-( przeniesli ja na endokrynologie no i teraz ja lecza pod katem tarczycy i nie wiemy kiedy bedzie w domu Troche ciezko mi sie wyrwac z domu bo musze codziennie gotowac,mam na glowie smierdzacego kota i rybki :wściekła/y: ale spokojnie cos wymysle po niedzieli bo juz mam troszeczke dosyc ;-)
ania1812 ja tez myslalam zeby sie wybrac pod ratusz ale w koncu wyladowalam w ikei a poza tym wszedzie taaakie korki :szok:
doris78 a co to za film ogladalyscie???
kasia8118 ja z Nadia mialam problem suchej skory i lekarz przepisal mi balsam E45 ktory uzywamy do tej pory i skora jest super gladziutka :-) Olivierek wyglada slodziutko!
a ja dzisiaj bylam zrobic Nadusi zdjecia do paszpartu i wiecie co... glowa mojego dziecka zajmuje prawie cale miejsce na fotografi taki z niej pulpecik:-p w czwartek idziemy sie zwazyc :cool2: acha,odnosnie jedzenia... Nadia probowala juz gruszke,banana,jabluszko,gotowana marcheweczke i ziemniaczki Oczywiscie w bardzo niewielkich ilosciach ale strasznie byla zadowolona i jak juz nie miala nic w buzi to krzyczala :sorry:
milej nocki dla wszystkich!

witam z wieczorka :tak:

mojadzidzia no to spadło teraz na Ciebie obowiazków :-( ale najwazniejsze zeby z Twoja mama było lepiej ;-)

Agaam ja sie jeszcze zastanowie co do tego spotkania ale mam nadzieje ze uda mi sie dotrzec tylko teraz ciezko mi powiedziec :sorry:

a co do jedzienia to ja dałam juz Claudii marchewki ale nie zabardzo ja lubi ale za jabłuszkiem szaleje i dostaje codziennnie pół łyzeczki od jakis 3 dni ;-) a za miesiac juz chce jej jakis słoiczek bo widziałam w sklepie ze od 4 miesiaca sa :-)

Witam nocką,
kurcze napisałam wcześniej mega posta ale mi net wyrzuca :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Co chwilę muszę się logować. Tak, że odpiszę teraz tylko Roksanie1 - ja kupiłam dzisiaj tortownicę w lidlu za niecałe 4 fule. Ma 3 rodzaje dna. Jedno proste, drugie z głową gwiazdora, a trzecie z choinką. Polecam. Zwłaszcza, że zbliżają się swięta :tak:

Dzień doberek!!!
Widze, że jestem dzisiaj pierwsza. Adam obudził nas po 6. A myslałam, że sobie pośpie w weekend:crazy:
Roksanna- ja kupowałam taką najzwyklejszą tortownice w B&M i kosztowała 1,99. Mi taka wystarcza bo ja robie tylko kopiec kreta i sernik na zimno (oczywiście też z pudełka:-D).
mojadzidzia- wybierasz się z małą do PL? Zdjęcie paszportowe Adama jest też takie, że widać tylko głowe i kawałek ramion.
Nieźle się teraz narobisz. Cały dom na Twojej głowie. Ale najważniejsze, że tak dobrze zajeli się mamą i dokładnie ją przebadają. Nie taka zła angielska służba zdrowia:tak:
Agaam- co do spotkanka to dam znać później

Pa pa

Jak zwykle o czymś zapomniałam. Miałam się pochwalić... Adam kończy dzisiaj 6 miesięcy. Jak sobie wspominałam jego dzień narodzin to aż mi się łezka zakręciła:sorry:. Ten czas tak szybko leci:tak::tak::tak:

Cześć:-):-)
My zaraz wybieramy sie na spacer rowerowy,jedyna okazja żeby Kuba sobie gdzieś dalej pojeżdził:-)

ROKSANA-ja też kupiłam w lidlu,zestaw blaszek za 4 f, była tam blaszka okrągła,do babki,i jakieś dwie albo trzy małe:-)

ANIA1812-no to wszystkiego najlepszego w okrągłą pół roczną rocznicę:-D:tak:

MOJADZIDZIA-no to zdrówka dla mamy:tak::-)
Mój Dawid też taki wielki był na tym pierwszym zdjęciu,straszna kluska zNiego była.Chyba wszystkie dzieci tak wychodzą bo maja z bliska robione zdjęcia:-)
A pisałyśmy o filmie,co leciał na tvn w piatek , o 19 tej.Polski film Jeszcze raz.
Rozmawiałyśmy o nim na piłce i byłyśmy ciekawe czy fajny:sorry::sorry::sorry:

A mnie do wykładzin nikt nie przekona:no:co z tego żę panele schną i się kurz zbiera,ale odkurzę i kurzu już nie mam:no:a z wykładzin nigdy się kurzu i brudu do końca nie usunie:no:
Już nie wspomnę przy dzieciach......wylewanie,sikanie......porażka:eek::eek:

Piękne lato mamy tej jesieni:-D

Agaam mój w czwartek pracuje długo bo wziął sobie kilka dni wolnego na przeprowadzkę i musi to odrobic, nie ma lekko;-):-p
Na kawkę możemy umowic się we wtorek, godzina do dogadania bo z rana chyba będziemy szły z Dorotą na play grupę:tak:

Mojadzidzia to my jesteśmy daleko w tyle z jedzonkiem, chyba będę musiała dac jej troszkę więcej do popróbowania

Ania1812 ogromny buziach dla "wstydziocha" z okazji ukończenia 6 miesięcy:-)

Roksanna mi nie leci:no::-D:-D:-D:-D:-D

Czeesc wszystkim:-)
Mi jakos leci w kazdym razie pomalu:-p

Zgadzam sie sylwia z Toba piekne lato:-D chyba nakarmie mala i przejde sie na spacerek bo wlasnie sie obudzila krolewna.
Co do wtorku to nie ma problemu ja z rana ide na szczepenie a potem jestem dostepna:-) ahaa no i jak zwykle wylecialo mi z glowy ze wazenie jest na pozniejsza godz a ja szczepienie mam na 9.05 wiec po szczepieniu wroce do domku i pozniej znowu bede musiala sie przejsc zwazyc mojego klopsika:-D

mojadzidzia ja to wogole jestem daleko za Toba w dawaniu malej jakis innych przysmakow bo jakis czas temu dalam Victorii tylko polizac jabluszko a tak to jeszcze nic:sorry: ale po powrocie z pl sprobuje jej cos dac bo na jabluszko bardzo pozytywnie zareagowala:tak:

Co do czwartku to proponuje tak ok 19 jak bedzie miala ktoras ochote bo meza pozbywam sie ok 18:-p:-p

oki uciekam trzeba korzystac z pogody poki jest:-)

reklama
Hejka

My tez dzis bylismy na spacerku w parku. troche zimno, ale najwazniejsze, ze nie pada i slonko swieci :tak: A popoludniu B wzial Kubusia na basen, a ja z Maciejka w domku porysowalismy, bawilismy sie autkami i czytalismy ksiazeczki. Generalnie dzien uwazam za udany :tak:
W koncu zdecydowalismy na lozko dla dzieci. Kubus zachwycony, bo wybralismy tak jak chcial pietrowe. Sie pochwale: :-) CAPTAIN'S PINE BUNK BED WITH STORAGE & GUEST BED on eBay (end time 12-Dec-09 12:07:15 GMT)
Teraz czekam na przesylke.

Agaam - ja bylabym chetna na jakis wypad, ale do czwartku to jeszcze troche czasu, wiec pewnie ostateczna decyzje dam w srode.
doris - a Ty na ktore lozeczko sie zdecydowalas dla Kuby?
Sylwia - to kiedy sie przeprowadzacie?
Ania1812 - to pol happy birthday dla Adasia;-)
mojadzidzia - najwazniejsze, ze sie Twoja mama dobrze zajmuja, niczego nie bagatelizuja, no i sobie troche odpocznie, a potem to Tobie by sie przydalo jakies sanatorium ;-)

Do góry