czesc laseczki ja tylko na chwile ie przywitac i odpisac co nieco i lece dalej do pakowania bo akurat łobuziak mały usna:-)
Ania1812 nie jestem fanka wykladzin!!! Ale niestety takie panele jakie mi sie podobaja i jakie naprawde chcialabym miec na caly dom to koszt okolo 2000 funtow
i to lekką ręką. poza tym do Alexa sypialni i tak chcialm wykladzine bo on jednak bawi sie na podlodze wiec żeby mu ciplo w dupke było. u nas w sypialni tez bedzie wykladzina bo juz za malo czasu mamy na cyklinowanie. D wlasnie pojechal wycyklinowac tylko schody i przedpokoik na gorze, a na dole mamy w salonie i kuchni linoleum (juz było), a z czasem tam polozymy panele.
Agaam z tym szybszym utrzymaniem czystosci na panelach czy wykladzinie to tez bym sie kłuciła. wykladzine przejedzisz i juz, a panele jak umyjesz to musisz czekac az wyschna zeby wejsc do danego pomieszczenia, czy przestawienia mebli na swoje miejsce
wszystko ma swoje plusy i minusy.
mojadzidzia z tym urzadzaniem mieszkania takiej frajdy zabardzo nie mam bo nic sama zrobic nie moge, bo musze z Alexem siedziec... a tak bym sobie chciala sciany pomalowac hmmmmmm... mam nadzieje ze jak w grudniu moi rodzice przyjada to bede miala cas zeby sobie wszystko poukladac tak jak bedzie mi pasowalo... teraz mamy za malo czasu bo juz w czwartek musimy tam sie przeniesc ze wszystkimi gratami, a dopiero dzisiaj robota ruszyla.
jesli chodzi o moje postanowienie to... jest roznie hehe generalnie nie palimy ale czasem jak przychodzi weekend i mamy ochote napic sie winka to tak mala paczuszke sobie od czasu do czasu na spolke z D kupujemy
Kasia8118 moj Alex zaraz po urodzeniu mial wysypke i do tego strasznie sucha skore az mu sie uszczyla. polozna mi powiedziala ze moze zamiast oliwki stosowac krem wodny albo lekki lotion. odstawilam oliwke i smarowalam kremem i po 3-4 dnich bylo juz lepiej skora byla milutka juz po 3-4 dniach a krostki znikly gdzies po tygodniu.
Agnieszka UK mam dla Ciebie wiadomosc o RENUSKi przesle na priva
Ampar kochana witaj na ojczystej ziemi hahahahahha
no to lece papa
acha P.S
kupilam dzis kuchenke i udalo mi sie przekonac D do elektrycnej... ale niestyty on mnie zmusil do kupna sebrnej choc chcialam biała no ale coz kompromis musial byc... nie wazne ze pralka i lodowka biala