reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

czesc dziewczyny:-)
widze ze ostatnio duzo sie pisze na bb bo wczoraj od południa nie mialam internetu i troche musialam nadrobic czytanie. I teraz dopiero wiem jak bardzo czlowiek potrafi byc uzalezniony od glupiego internetu:-p:-p moj ogrodek zostal zaniebany:-:)-( bo po zebraniu warzyw juz nie zdazylam nic zasiac i dzis pojawil sie kret:-( ehhh

kasia8118 Olivierek jest przesliczny:-):-):-)

sylwiam skoro gielda bedzie dopiero w lutym to napewno bede miala czas zeby tam pojechac:-):-)

natalka szkoda ze chcesz rezygnowac z cycusia bo ja chyba jeszcze dlugo nie zrezygnuje to jest ogromna wygoda i przyjemnosc dla dzidziusia zawsze i wszedzie jestes w stanie nakarmic dziecko a buteleczka nie koniecznie. No ale jak to sie mowi decyzja nalezy do Ciebie.

kurcze ja to mam skleroze nigdy nie pamietam co komu napisac:crazy: podziwiam te dziewczyny co odpisuja kazdej z nas chociaz po jednym zdaniu ja sie chyba tego nigdy nie naucze:eek::eek:

musze sie wam pochwalic tzn nie wiem czy w zasadzie jest czym bo to nic przyjemnego na dluzsza mete:-p:-p moja corcia od soboty nauczyla sie krzyczec tak glosno ze juz mysle nad tym czy nie kupic sobie stoperow do uszu:-p:-p nie jest to taki krzyk ze sie denerwuje czy czegos domaga jej poprostu chyba podoba sie to ze wydaje z siebie taki glosny dzwiek:szok::szok::szok: krzyczy potem popatrzy na mnie kontem oka co ja na to posmieje sie i dalej krzyczy :-D:-D:-D:-D smiac mi sie chce z niej ale na dluzsza mete jest to troszke uciazliwe:-p:-p:-p ah te dzieci:-):-):-)

dobra uciekam trzeba sie za obiad wziasc ale najpierw to musze do sklepu sie wybrac. milego dnia kobitki

reklama
Witam!!!
U mnie dzień zaczął się od awantury z Filipem. Dzisiaj dzieci miały przyjść do szkoły przebrane za postaci z II wojny światowej (żołnierzy, lekarzy, strażaków itd.) Kupiliśmy kiedyś kask strażacki no i Filip miał byc strażakiem. Ale on od samego rana zaczął wydziwiać. A to że wolałby być żołnierzem, potem chciał się przebrać w strój z Gwiezdnych Wojen. W końcu mu przetłumaczyłam, że musi byc strażakiem ale jak doszlismy do szkoły to i tak nie chciał włożyć tego kasku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Myślałam, że go ukatrupie. :crazy:
Agaam- mój Adam jakiś czas temu też tak piszczał. Na początku to było nawet śmieszne bo był taki zadowolony z siebie, że udaje mu się wydobyć jakiś nowy dźwięk ale później marzyłam o ciszy. Na szczęście trwało to pare dni i mu przeszło:tak:
Natalka-mnie nie będzie bo troszke mam do Ciebie daleko a nie mam auta:-(
Kasia8118- współczuje nocki. Mam nadzieje, że herbatka troszke pomaga. Ale nie pij jej zbyt dużo bo lada chwila możesz mieć nawał mleka i piersi Ci eksplodują;-);-);-)
No i przyłączam się do zdania dziewczyn, że żaden laktator nie ściągnie tyle mleczka co dziecko. A Oliverek jest śliczny:-D
mamarójeczki- oby sprawa się szybko wyjaśniła z korzyścią dla mamy:tak:
Olcia_rom- ja też nie wyobrażałam sobie wozić takiego maleństwa w spacerówce dlatego kupiłam wózek z gondolą. Adam jeździł w niej tylko 3 miesiące bo potem chciał oglądać świat. Wydaje mi się, że jeśli masz możliwośc przywiezienia wózka z Pl to poczekaj z kupnem bo moim zdaneim w Pl jest większy wybór i wózki są ładniejsze. No i przede wszystkiem tańsze (chodzi mi o nowe wóżki bo te używane to trzymają cene:szok:). Może wypatrzysz sobie cos na Allegro

Musze już kończyś bo Adam się obudził. Pa

Ania - hehe..... skad ja znam takie zachowania :tak:
Agaam - no malutka z dnia na dzien swiat odkrywa
Natalka - ja tez nie wiem, musze jutro na zakupy jechac, dzis mialam w planach, ale B zabral mi samochod i d..a
Kasia8118 - u mnie chlopaki tez przez pierwszych kilka dni nie chcieli sie odlaczac od cyca, byl wielki placz i prostest, ale potem sie to unormowalo, jak mleczko polecialo i zaczeli sie najadac

WITAM;-) kasia1881-SYNUŚ UROCZY GRATULUJĘ NATALKA -JA CHĘTNA JESTEM :tak::tak: PRZYJECHAŁABY TYM 10 15 TYLKO MUSIAŁABYŚ WYJŚĆ PO MNIE :-) BO JA NIE OBYTA W TERENIE:zawstydzona/y: JAK COŚ TO ODPISZ POZDRAWIAM:-D DORIS -KAJA NIE UCZĘSZCZA DO POLSKIEJ SZKOŁY :no: KATIN- DZWONIŁAM TAM W SPRAWIE BALETU ZAJĘCIA SĄ CO SOBOTĘ PIERWSZE TRZY SOBOTY KOSZTUJĄ 15F I TRWAJĄ 30MIN ,ŻEBY ZAPISAĆ DZIECKO TRZEBA PRZYJŚĆ 15 MIN WCZEŚNIEJ :tak::tak: PÓZNIEJ TO JUŻ TA BABKA POINFORMUJE CO DALEJ:-):shocked2: DZISIAJ ODWIEDZA MNIE ALEXNOW:-D:-D

tynia i wiki - super ten wozek. i cena tez przystepna. :-)
ania1812 - fajnie, że jest ktos kto mysli podobnie jak ja o glebokich wozkach. Nawet na 3 miesiace chce miec ta gondole:-) Spelnie swoje marzenia. ;-)

Chcialam odpisac kazdej z osobna, ale zanim otworzylam okienko odpowiedzi, to zapomnialam co komu mialam napisac. :-(

W kazdym razie, juz nie moge sie doczekac zakupkow dzidziusiowych. A myslicie, że moge juz zaczac jakies ubranka kupowac?? Chociaz ze 2 sztuki, zeby mi ulzylo? A i jeszcze jedno - z moich wnikliwych obserwacjii wynika, ze w Anglii nie ma kaftanikow dla niemowlakow, takich tradycyjnych, rozpinanych, na troczki, zatrzaski itp. Nie wyobrazam sobie za bardzo jak mozna dwudniowe dziecko wpakowac w koszulke ktora nigdzie sie nie rozpina. No i spioszkow tez nie zauwazylam, tylko body, albo sleep suity sprzedaja na peczki:-(((

PS-poczulam dzisiaj dwa male kopniaczki - pierwszy raz w zyciu!!!! Hurrra!!

Ostatnia edycja:
Olcia_rom - na poczatek najlepsze sa wlasnie te sleep suity :tak: Odpinasz i rozkladasz na lozku czy przewijaku (co tam masz) kladziesz maluszka, wsadzasz mu raczki i nozki w odpowiednie miejsca, zapinasz. I gotowe! A kupowac pewnie ze mozesz. Nawet cala juz wyprawke ;-):-)

OLCIA ROM-ja kupiłam takie kaftaniki białe w mothercare:tak::tak:a śpioszków kolorowych tez jest pełno w mothercare,w asdzie,w markspencer....
No i jak ja byłam w 19 tygodniu,juz miałam mnóstwo rzeczy kupionych:-D:-D

Jak piszesz posta ,to możesz zjechać na dół i masz tam pare ostatnich postow:tak:

reklama
Aaaa, to taki numer z tym odpowiadaniem. Ja myslalam, że te sleep suity to tylko na noc noc. W sensie, ze taka pizamka. Ale widze, ze jeszcze duzo musze sie nauczyc. :-) I do mothercare musze sie wybrac koniecznie po te kaftaniczki. Juz nie moge sie doczekac! A może w sumie jescze ciut poczekam, bo za dwa tyg mam scan i dowiemy sie czy to dziewczynka czy chlopczyk. :-)

Do góry