reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

majka114 gratuluje ciazy i zazdroszcze brzuszka :-D nadal tesknie za moim :-:)-D,dobrze ze kolejny chlopczyk bedzie to nasze coreczki w przyszlosci beda mialy z czego wybierac :-D w ktorej czesci bradford mieszkasz?

reklama
roksanna1 ja widzialam poczatek tego filmu,jakies pol godzinki ale nie mialam weny ogladac dalszej czesci chociaz w 3D zupelnie inaczej no i te efekty... a po kinie co bylo czy na ten miesiac juz limit wyczerpany :-D:-D

Doris - co WY z tym obrażaniem sie?:szok:, nie mam o co chyba:-D?........a moze o czymś nie wiem:-p
A Marcel niom troche to przeżywał ja razem z nim płakałam jak Go prowadziłam a sikanie problem był w spodniach a nie ....nie umiał sobie poradzic z tym zapinaniem blaszanym i naszczescie sie domysliałam......:tak:

Mojadzidzia- jak tesknisz za brzuszkiem to chętnie oddam troszkę swojego!:-D:-D

Katin - doczytaąłm ze pracujesz więc gratuluje! A jak Twoj angielski kiedys wspominałaś ze cieniutkoa tu mas zprace:D :tak:

Mojadzidzia Wróciliśmy do domu, po Mati do koleżanki, ale chyba częściej będziemy wychodzić, a może z dzieckiem się wybierzemy na jakąś bajkę.
Majka a ja jakoś nie doczytała. Ale poprawiam się. Gratuluję ciąży i życzę lekkiego rozwiązania. A na dziewczynkę jeszcze przyjedzie pora. Prawda ;-):sorry2::tak:;-)
Doris urzędujesz na komputerze. dzieci śpią, cisza spokój, aż miło

ja sie wpadlam przywiatci porzegnac- jutro do pracy a terza lulu.
jeju tyle mam wam do powiedzenia,a wiem ze w polowie pisania zapomne co chcialam powiedziec:baffled: otoz-dzis na noc bedziemy mili goscia-kolega mojego meza-no i caly dzien*praktycznie:-D-sprzatanie. bylam dzis w miescie-ale zrobilam maraton-z bd9 do morrisona,pozniej patson,rzeznia,foster i dom. na foster spotkalam mojadzidzie i katin-kochana bardzo milo bylo cie poznac,mam nadzije ze nastepnym razem bedziemy mogly sobie porozmawiac. w dordze powrotnej do domu mialam super scene z prostaczka-slowaczka.siedziala na koncu autobusu z synkiem, a wozek postawial kolo mojego,tak ze bylam przez jej wozek zapuszkowana,dojerzam do mojego przestanku i mowie glosno na caly autobus ze to jest moj przestanek i prosze ja zeby przestawila swoj wozek bo chce wyjsc,a ona kiwnela mi glowa i siedzi:baffled: ludzie w autobusie sie na nia popatrzyli jak na idiotke,niektozy az sie obrocili-ja niewiem czy ona mnie nie zrozumiala czy miala taki tupet(mowilam o angielsku-a co:-D) no i wzielam ten jej wozek wyjechalam swoim a jej odstawialm na miejsce-a ta krowa siedziala na dupie i na to patrzyla:wściekła/y:) wychodzac z autobusu kierowca powiedzial mi po polsku:-D ze moglam ten wozek pierdyknac na srodku autobusu i wyjsc-ale ja jestem kultyralna,i juz mialam dosc wycieczki do miasta. bylam na nia bardzo zla bo mialam pelno zakupow-ciezkich,w tym 4 kg miesa z rzezni i wielka kapuste na golabki.
rano dzwoni do mnie kobieta z przychodni umowic mnie na sciagniecie szfow-i jak zwykle nic nie wie:szok::angry:zostawialm jej moja karte,na ktorej bylo szczegolowo napisane co mi lekarz robil,i wogole.a ona od poczatku-ale mnie zdenerwowala. jak debilowi trzeba bylo jej tlumaczyc i malo tego co roz powtarzac,bo pytala sie o jedna rzecz kilka razy.do tego tak belkotala ze jej nie rozumialam. bylam na nia tak zla ze powiedzialalm jaj ze nie chce z nia rozmawiac tylko z polskim tlumaczem-zatkalo ja,ale oddzwonila polka:-D ok.lece doprawic grochowke i ide myju .przedemna weekend pracujacy.a wam zycze milego odpoczynku

aaaaa o malo bym zapomniala-zrezta normalne. alexnow prosila aby wam przekazac,ze u niej wszystko jest ok i jak bedzie miala internet to sie odezwie
majka 114-witaj wsrod nas:-)

doris no mam nadzieje ze w poniedziałek jednak Ci nic nie wypadnie i przyjedziesz :tak: wysyłam adres :-)

mojadzidzia bo ja własnie dzis byłam w przychodni i powiedzieli mi że nie potrzebuje wizyty u ginekologa :baffled: i wogole nie wiem ja tutaj mozna isc tak normalnie jak w polsce zeby probic sobie badania :-:)baffled:

reklama
witam sie z rana widze ze ja pierwsza dzis jestem samochod juz prawie gotowy mamy do jazdy tylko oplacic ubezpieczenie no i mam nadzieje ze zda to prawko :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:to moznaby bezpiecznie jezdzic sobie dzis dokladnie popwennam sie dowiedziec termin naszej przeprowadzki chcialabym 26 ale nie wiem dokiedy tasmta facetka ma ma sie wyprowadzic i do kiedy ma zaplacone za domek umowe bedziemy spisywac nie tak jak tu :tak::tak::tak::tak::tak::tak:teraz jeszcze bedzie trzeba zalatwic internet i dowiedziec sie ktory bedzie najlepszy wiec gdybym, sie nie odzywala tzn ze nie mamineternetu ale postaram sie nawet od kolezankia wsollokatorzy czekaja chyba na zbawienie tzn znajomy ich mial sie pytac o mieszkanie dla nich ale nie bylo odpowiedniej osoby i zaprosil ich w poniedzialek aby porozmawiac z nimi o mieszkaniu kaski i piotrka ciekawa jestem czy zalatwi:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry