reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

dzis jeszcze wybieram sie do polskiej szkoly zobaczymy czy bedzie miejsce jakies a jak tak to super jeszcze tylko zostanie zalatwienie przeczkola katolickiego i przepisanie sie do przychodni :tak::tak::tak::tak:oki kobietki nie zanudzam was piszcie co tam u was
katin kobietko przepraszam ze tak pozno jeszcze ja ci nie gratulowam w sprawie pracy wiec robie to teraz super:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Dzien dobry wszystkim mamom.
Dzis pierwsza noc bez smoczka ,co spowodowalo ,ze obudzilismy sie o 7:30:baffled:
mamatrojeczki ,ze ile przytylas w ciazy :szok::szok::szok:ja przytylam 30 kilo:zawstydzona/y::-( i te Twoje 3 kilo wydaje mi sie nieprawdopodobnie malo...
milego dnia zycze

Dziendobry

mamatrojeczki - to ja Cie podziwiam, ze Ty po takich przejsciach jeszcze chcesz czwartego dzidziusia

W ten weekend trwa jeszcze Saltaire Festival, jak ktos ma ochote sie wybrac. Pewnie bedzie market z zywnoscia kontynentalna (w zeszlym roku bylo stoisko polskie), rozne recznie robione akcesoria jak bizuteria, ubrania itp, w parku wesole miasteczko dla maluchow i jakies inne atrakcje. A dla panow i pan dobre angielskie piwka. I napewno jeszcze inne atrakcje.

Ale mamy dzisiaj piękną pogodę, żałuję że prania rano nie wstawiłam:baffled: Moja dzieciarnia śpi to mam cudowną ciszę w domu:tak: Achhhh, chwilo trwaj:-D

Kasia.j czujesz się już lepiej?? Macie już skończony 12 tydzień więc może te mdłości miną:confused: Trzymam kciuki:-)

Marta84 spoko oko;-) Narazie łóżeczka nie potrzebuję więc podrzuccie w wolnej chwili;-)

Natalka tutaj ginekolog po porodzie nie bada, chyba że coś jest nie tak i GP nie może temu zaradzic:baffled: Ja bym też się do Ciebie wybrała ale masz mało miejsca w salonie a ja za grubą dupę:-D:-D:-D:rofl2:

Renuska czyli odsmoczkowujesz swojego synka, ja odwlekam ten moment ile mogę:zawstydzona/y::sorry2::-)

Mojadzidzia dzisiaj była u mnie koleżanka co też urodziła 9 lipca. Jej Viktoria to jeszcze większa kluska niż nasze księżniczki:-)

AgnieszkaUK ja też zostawiłabym jej wózek na środku:baffled: Kiedyś miałam podobną sytuację ale z angielką która była z wózkiem i usiadła na tym krzesełku rozkładanym obok wózka przez co ja nie mogłam się zmiesci w tą lukę:sorry2: Ona tyłka nie podniosła a ja musiałam stac w przejsciu i tarasowac ludzion drogę:wściekła/y: Byłam tak wściekła że myślałam że ją rozsadzę zaraz i żałowałam tylko że mój angielski nie był na tyle dobry żeby ją porządnie opier.....lic:wściekła/y::wściekła/y:
Pozdrów Alexnow jak będziesz miała okazję:-)

Roksanna uuuuu to Ty z "mężem" na randce byłaś;-):-) Też bym sobie poszła:baffled: w październiku w machester ma byc kabaret Ani Mru Mru i chciałabym pójsc ale Olivia jeszcze za mała żeby na tyle ją zostawiac:-( Zresztą nawet nie wiem czy rodzice mogliby w tym czasie.....

Bożena a Ty co obraziłaś się?:confused::-D;-):rofl2:

Ampar łoooo matko, ale ceny mają w tym sklepie:szok::szok::szok: Ładne ale drogie:baffled:

Ostatnia edycja:
Hej hej:-)Oj pogoda dzisiaj super,my byliśmy w Lister parku i aż wracać się nie chciało:tak:

AMPAR-aja tez miałam pisać że ceny tam są:szok::szok:nie na moja kieszeń:confused:

SYLWIA-wiesz co my to normalnie o tym samym myślimy:-D:-Dja tez jak przeczytałam o Ani mru mru,pomyslałam żebysmy się wybrali:-D
Tak sobie pomyślałam ,co by mama powiedziała jakbysmy tak we dwie sie jej spytały,ale by kobieta miała dylemat:-D:-D

A ja z domu nie powinnam wychodzic,bo mnie strasznie wysypało ,chyba pozyczę taka opaske na tawarz od pakistanek ...

AGNIESZKA UK-oj te slowaczki to są proste okropnie:angry:ja kiedys byłam z Dawidem w morissonie i On potem jeżdził na tym bujaku,a na drugim jeżdzil taki maly słowak a mam tego dziecka zostawila go z obca babą-stała sobie obok jakaś kobieta i cos tam reklamowała i ta słowaczka się spytała czy popilnuje jej dziecka:szok:ta w szoku była ale sie zgodziła i poszla sobie po papierosy i nie było jej dosyc długo-juz myślałam że te dziecko porzuciła :-D

Ostatnia edycja:
Witam
Jestem juz po pracy ,wyszorowana i wypoczeta ,teraz zakasm rekawy i robie obrzdki w domu:-D
Doris mamy taki sam problem ,mnie tak samo strasznie wysypało , mysle nawet o lekarz , wygladam strasznie :szok: taka stara a takie pryszcze:baffled:
Sylwia mowisz ze pierwsz wypłte trzeba przepic z kolezankami :baffled::baffled: kurcze i juz po planach:dry:trzeba to trzeba:tak::-D:-D
Kasia J dziekuje za widomosc o imprezie .
Tynia i Wiki na to działaj z przeprowadzka , moze jakas parapetowa bedzie:rofl2:

reklama
ja dzis bylam w polskim przedszkolu i dowiedzialam sie ze moja wiki jest za mala aby tam uczeszczac ale jakbym ja z nia tam siedziala to moze nie musialabym placvic ale w zamian bym pilnowala dzieci tzn pomagala a wiki moglaby chodzic sama juz jak skonczy 3 latka i 3 miesiace minimum :tak::tak::tak::tak::tak:jestem szczesliwa ze bedzie chodzic dzis posmutniala jak wychodzilismy z tamtad ale obiecalamn jej ze bedzie tam chodzic takze w nastepna sobote rano pobudka i do szkoly a 29 od rana przeprowadzka :tak::tak::tak::tak:

Do góry