Ale mamy dzisiaj piękną pogodę, żałuję że prania rano nie wstawiłam
Moja dzieciarnia śpi to mam cudowną ciszę w domu
Achhhh, chwilo trwaj
Kasia.j czujesz się już lepiej?? Macie już skończony 12 tydzień więc może te mdłości miną
Trzymam kciuki:-)
Marta84 spoko oko;-) Narazie łóżeczka nie potrzebuję więc podrzuccie w wolnej chwili;-)
Natalka tutaj ginekolog po porodzie nie bada, chyba że coś jest nie tak i GP nie może temu zaradzic
Ja bym też się do Ciebie wybrała ale masz mało miejsca w salonie a ja za grubą dupę
Renuska czyli odsmoczkowujesz swojego synka, ja odwlekam ten moment ile mogę
:-)
Mojadzidzia dzisiaj była u mnie koleżanka co też urodziła 9 lipca. Jej Viktoria to jeszcze większa kluska niż nasze księżniczki:-)
AgnieszkaUK ja też zostawiłabym jej wózek na środku
Kiedyś miałam podobną sytuację ale z angielką która była z wózkiem i usiadła na tym krzesełku rozkładanym obok wózka przez co ja nie mogłam się zmiesci w tą lukę
Ona tyłka nie podniosła a ja musiałam stac w przejsciu i tarasowac ludzion drogę
Byłam tak wściekła że myślałam że ją rozsadzę zaraz i żałowałam tylko że mój angielski nie był na tyle dobry żeby ją porządnie opier.....lic
Pozdrów Alexnow jak będziesz miała okazję:-)
Roksanna uuuuu to Ty z "mężem" na randce byłaś;-):-) Też bym sobie poszła
w październiku w machester ma byc kabaret Ani Mru Mru i chciałabym pójsc ale Olivia jeszcze za mała żeby na tyle ją zostawiac:-( Zresztą nawet nie wiem czy rodzice mogliby w tym czasie.....
Bożena a Ty co obraziłaś się?
;-)
Ampar łoooo matko, ale ceny mają w tym sklepie
Ładne ale drogie