reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Dorota - szczerze mowiac, to nie wiem jeszcze, ale napewno bedziemy szukac, w zeszlym roku jezdzilismy wzdluz kanalu, trasa latwa, prawie caly czas prosta droga, poza sluzami gdzie trzeba podjezdzac, mozna jechac w strone leeds, jest tam fajny pub, ale nazwy nie pamietam :baffled: gdzie mozna sie napic i cos zjesc i z powrotem, albo w druga strone do Bingley na te 5 sluz, tam tez mozna cosik zjesc, my po drodze zawsze robimy sobie piknik przy jakiejs sluzie, jak Kuba troche podszkoli jazde to juz latwiej bedzie sie wybrac, bo bez przyczepki, Maciek teraz bedzie jezdzil na krzeselku, no ale to go czeka jeszcze troche nauki :tak::-D

Sylwia - nie przejmuj sie tak Marcelem, jak bedzie glodny to sam poprosi, z Kuba tak mam znow, przez caly dzien nic mi prawie nie je, ale wieczorem nadrabia, za to z Mackiem mam odrotnie, przed nim musze jedzenie chowac, bo co na drodze to nieprzyjaciel i trzeba to zjesc, a najbardziej lubi pikantne rzeczy :baffled:

reklama
Hej
Ja tez cos dzisiaj lenia mialam. Dopiero o 16.45 stawilam sie u kasi8118 i tak plotkowalysmy ze nie wiem kiedy 4 godziny minely:szok:
Sylwiam- gdyby nie to ze za 10dni na wczasy to tez od dzisiaj bym depreche zalapala od tej pogody:tak: A co do jedzenia to ja tez obiecalam sobie- dawno to bylo- ze tylko przy stoliku szymon bedzie jadl i koniec a teraz to nawet bajke mu wlaczam, sadzam na kolanach byle tylko zjadl konkrecik;-)

kasiaj- dzisiaj wlasnie rozmawialysmy o tym rowerku bez pedalow bo sie zastanawiam nad zakupem. Myslisz ze mial duzy wplyw ze kubus sie nauczyl jezdzic? Polecasz go?
Roksanna1- my cie odstresujemy w srode;-):tak:
agnieszkauk- my mamy z bt- i zadnych problemow:cool2:
Doris78-gdzie bylas na kulkach?

Chyba wlacze ogrzewanie bo zimno dzisiaj nawet w domu sie zrobilo:wściekła/y:

DZINDOBRY
Widze ze pododa robi swoje , dzieci nie jedza,mamy leniwe:-(
A ja sie w czoraj troszke naładowałam pozytywnie,zawsze tak mam jak pojade do Skipton.po pierwsze ludzie jakich tam znam sa swietni ,a po drugie miasteczko ma swoj urok.Marzy mi sie tam mieszkac,tylko obawiam sie dojazdow Dawida do pracy
Mojadzidzia to straszne co przezywa teraz twoj S, i Ty oczywiscie.
Kasiaj a moj Hubert nawet nie spojrzy na rower:baffled:

dzien dobry dziewczyny w tą okropna pogodę:-:)-(moja wiki mnie rano zasoczyla bo wczoraj zapomnialm wynisc jej udko na dół to ledwo ci wzięła udko w rękę i zajadała teraz jeszcze wcina danonki:-D:-Dale sie z iej uśmiałam
mojadzidzia bardzo mi przykro :-(

Kasia 8118 ja na pewno odpadam:-(jest mi bardzo przykro ze znowu Cie nie poznam:no: nie zdaze obrocic ,zeby Huberta dostarczyc juiz na 12.30 do przedszkola
Bozena bardzo chciałabym sie umowic z Toba na zrobienie pazurkow;-)

Witam!
Ale pogoda......:-(normalnie pierwszy ra namawialm małego zebysmy ni poslzi do przedszkola ja chyba zyje jeszcze urlopem w PL:):-DA moja tesciowa ząłamana pogoda:/.

Włąsnie obdzwoniłam wszystkie agencje z robota i lipa:/.Niby przyjmuja do Nxta ale mam czekac na tel......

Katin - nie ma problemu a kidy bys chchiala jka cos to pisz na priva.

czesc dziewczynki!
dzieki za slowa wsparcia :blink:
kasia8118 ja nawet nie mam jak do ciebie dojechac,bez samochodu to naprawde przechlapane :baffled:
pogoda paskudna,mialam sie wybrac do lidla po jakies łakocie ale jak sie patrze przez okno to mi sie odechciewa :dry:

reklama
Pogoda rzeczywiście do bani:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja dzisiaj w ciut lepszym humorze:tak: Poprawiłam sobie go jeszcze małymi zakupkami. Niedawno wróciłysmy z Dorotą:tak: No ale reszta dnia to się nudna zapowiada:baffled:

Kasia8118 ja mam jutro położną więc odpadam:sorry2:

Do góry