reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Jasmina witam rowniez w UK tak jak Kasia napisala piekarnik to dopiero poczatek hehe z czasem odkryjesz wiecej przedziwnych rzeczy :))) da sie przezwyczaic do tego :)
cfc extra wygladasz brzunio juz naprawde pokazny hehe
jakbym zapomniala to juz zycze Kasi i Niunce milego pobytu w ojczyznie, szkoda ze tu mieszkamy daleko od siebie bo w PL tez mozna byloby sie spotkac :-D
dzis tutaj sliczna pogoda, normalnie wiosna ja tak dawno nie bylam z misiek na tak dlugim spacerze
wiecie co Michal to chyba przegina z jedzeniem hehe no jak nie chcial mi jesc i sie wam zalilam tak teraz nadrabia je dania ze sloiczkow nawet te ktore ja uwazam za ochydne no i po takim malym sloiczku nadal jest glodny ;/ to chyba za mamusia.
Michalek bedzie mial chrziny 15 marca a jego rodzice slub 13 marca tak na przekor przesadom :-):tak::-D no i jestescie jedyne ktore wiedza o slubie :) bo to taka nasza mala tajemnica bedziemy sami tylko ze swiadkami i rodzicami a pozniej udajemy sie na noc poslubna :sorry::rofl2: a michas do babci na noc :) mysle ze dzielnie to zniesie gorzej bedzie ze mna, zebym w polowie nocy nie biegla do niego he
czekam na wiesci od kamy
caluje was

reklama
A tu Michas w wannie
jak sobie skrobie dwoma zabkami jabluszko i w misce hehe

Załączniki

• DSCF4185.JPG
    DSCF4185.JPG
    78,3 KB · Wyświetleń: 23
  • DSCF4198.JPG
    DSCF4198.JPG
    94,2 KB · Wyświetleń: 24
  • DSCF4200.JPG
    DSCF4200.JPG
    70,7 KB · Wyświetleń: 23
  • DSCF4202.JPG
    DSCF4202.JPG
    81,5 KB · Wyświetleń: 24
Kasiu rodzenstwo owszem ale nie teraz po cesarce lekarz zalecil 2 lata przerwy :) a czemu tak pomyslalas?
ale powiem wam ze myslalam ze jestem w ciazy bo okresu nie mam 3 miesiace ale okazalo sie ze to zaburzenia hormonalne :)

tak sobie pomyslalam, bo pisalas o nocy poslubnej :-D
a z Michasia slodki tluscioszek sie zrobil, ma tak samo pozwijana szyjke jak moj Macius i pewnie mnostwo faldeczek na nozkach i raczkach, uwielbiam takie dzieci, Kubus zawsze byl drobniutki, za to Macius mi sie teraz udal :)

kasiek83 - ja tez nie mam okresu - i sie z tego bardzo ciesze. Przy Jasminie nie mialam okresu przeszlo rok. Ale tez mialam troche stracha jakis czas temu, nagle zaczelo mi byc tak niedobrze jak bylam w ciazy z Dawidkiem... dostalam naprawde wielkie oczy... ale pozniej sie okazalo ze to od tabletek antykonpepcyjnych. Jak pigulki odstawilam tak nudnosci minely. Ale stracha mialam bo tez jestem po cc i to juz drogiej.
niunka - mieszkam w Leeds L16 - maz mowi ze to taka sobie dzielnica...
Ale dzisiaj bylo slicznie

Kasiu83- Michas sliczny , a jak urosl:-), no i dobrze ze ma apetyt.Widze ze podajesz mu jabluszko, ja jeszcze Szymkowi w takiej postaci nie daje , tylko w sloiczkach. No i tez jeszcze karmie piersia.

Kama - pewnie juz tuli malego w ramionach:-)

Jasmina - nie mam pojecia gdzie jest Ls16.

Witam z samego rana
Dziewczyny czym smarujecie dzieciaczki zeby nie bylo odparzen od pieluszki? Do tej pory smarowalam sudocremem ale zapomnialam go zabrac..... :-(
a Wy czym smarujecie?

reklama
czesc dziewczyny,

dostalam sms-a od Kamy, jeszcze nie tuli maluszka :-( jest 16 dni po terminie, a w szpitalu nic nie robia tlumaczac sie brakiem miejsc na porodowce, przesyla Wam wszystkim pozdrowienia

Do góry