reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Doris - ja tez myslalam, ze moze wpadnie w jakas histerie, albo zacznie mi plakac, czy uciekac, ale mnie zaskoczyl tak pozytywnie, przyjal to bardzo po mesku :tak::-) a przy okazji posluchalam sobie go jak mowi po angielsku, bo rozmawial z pielegniarka i szok normalnie :szok: ja za nim przeanalizowalam pytanie, on juz dawno odpowiedzial :zawstydzona/y: Dorota, a ta sprawa z kombinezonem pozostala nie wyjasniona? Nie pojawil sie u Ciebie, a kaski pewnie tez nie oddal?

Mowicie, ze spimy krocej :-( To nie dobrze. Mam nadzieje, ze moje dzieci sie nie obudza standardowo o 7 tylko pospia dluzej. Rano mam takie problemy ze wstawaniem, nie wiem czemu ale strasznie mnie stawy bola i mija troche czasu zanim calkowicie sie poczuje sprawna by wstac z lozka :-(

Czesc:-):-)Czy u Was tez przestalo wiac??bo u mnie cisz taka za oknem:szok::szok::szok: wkoncu:tak::tak:
KASIA J-tego kombinezonu nie dostalam,ale ta osoba od ktorej sie wkoncu oodezwala i napisala ze wyslala ale na poczcie gdzies sie zapodzial:baffled:ale wkoncu sie znalazl u niej spowrotem na poczcie:baffled:i pisala czy chce zeby jeszcze raz wyslala,ale to juz bylo jak ja wrocilam z Zakopanego:-D:-D:-D

SylwiaM wysłałam Ci adres na priva, jeśli coś to daj znać. Ja czaruję pogodę jak się da. Czyż nie lepiej od wczoraj :-D:-D:-D. Zmartwiłaś mnie tym car bootem obok mnie, że może nie wypalić. Ja już w kółko o tym gadam, aż się mój Łukasz ze mnie śmieje.
Doris Nie tęskniły? Cały dzień się zastanawiałam gdzie się z siostrą podziałaś :-D:-D:-D A co postanowiłaś z angielskim?
BożenaM wysłałam i ja do Ciebie zaproszenie na nk
Katin ja tak myślałam zacząć z tym fitnesem od następnego tygodnia. Teraz mam jeszcze angielski w tym ale od następnego już nie.
Mojadzidzia Ty nie mieszaj Aniteczce z tym czasem:-D:-D:-D bo męża do pracy nie wyśle:-D:-D:-D. Po mnie kiedyś dzwonili bo oczywiście nie w tą stronę zegarek przestawiłam. No ale ta stronka super, mam nadzieje że dzięki niej już nigdy przenigdy nie będę miała problemów ze zmianą czasu.
Marta84 Szatka ładna. Wychodzi na to że wszędzie taki zwyczaj jest że chrzestna to a chrzestny tamto. U mnie mój brat zapomniał :baffled::baffled::baffled: Przeczuwałam to, bo w końcu z jednej krwi jesteśmy i zadzwoniłam dzień przed. Strasznie był zdziwiony. Ja miałam chrzest niedawno bo w listopadzie, miała 20 miesięcy. Jedna pani mnie skomentowała. Patrzcie sama na swój chrzest przyszła :-D:-D:-D Wiecie jak to ludzie.

Ostatnia edycja:
Roksanna oby z waszym carbbotem okazało się inaczej ale wiem jak było u nas. Też kilka razy próbowali zorganizowac ale było tylko kilka samochodów. Wszyscy chyba do Leeds pojechali:-D

Mojemu dziecku się jakiś wyjec włączył od samego rana:wściekła/y::wściekła/y: Tylko chodzi i beczy, nie wiadomo o co:wściekła/y: Teraz poszedł spac więc mam chwilę ciszy:sorry2:

Pogoda znów coś nie bardzo:wściekła/y: Nie wiem jak to możliwe że u Doroty nie wieje bo u mnie daje nieźle:wściekła/y: Znowu cały dzień w domu trzeba będzie siedziec:-(

Witam!
Ja tylko chwilunie chcialam sie rpzywitać!
U mnie znowu noic nie rpzespana dość, ze mały oraz gorzej cierpi to i ja załapałam od nigo normalnie gardło nocy myslałam z enie wytrzymam.Wszystko rpzez ta pogode:/
ROksanna- dziekuje za zaproszenie i przyjełam juz:).:-)
Śmgam sie napic kawki bo ledwie zyje:/:-(
Kasia- jeszcze raz wybacz!
Jak jzu sie wykurujemy jestem do dyspozycji:);-)

Czesc wszstkim!
Roksana ludzie potrafia byc mili,a szczegulnie ci w pierwszych ławkach w kosciele.:tak: ciesze sie ze jednak myslisz o fitnesie,ja tez na poczatku miałam problemy , zeby wszystko dograc:tak:przeciesz rodzinka w szoku:szok:bo mama wychodzi:blink:ale wszystkim to , na dobre wyszło:-D
Doris u mnie dalej wieje,i jest brzydko:-(Karbut napewno bedzie tylko czy dzieci warto ciagnac rano w takie zimno.

reklama
Do góry