reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

U mnie przed chwilą grad padał i wiało jeszcze mocniej.
Teraz te nasze dzieci wstają wcześnie, a my je potem całe życie do szkoły budzimy rano. Też nie są zadowolone.
Doris a moja ledwo oczy otworzyła już kazał mi po mleko iść. A dziś po raz pierwszy została sama na górze jak ja grzałam mleko. Ale ja lubię wstać wcześniej, tyle dnia jest potem.

reklama
Witam wszystkich cieplutko
jak juz wiecie Kacperek urodził się 18 marca o 9:29
z wagą 3520 i jest przecudny
opiekę w szpitalu miałam rewelacyjną ,nie wiem jak oni to robia ale wstałam już tego samego dnia po operacji a blizna zagoiła sie w tempie ekspresowym
od wczoraj jesteśmy w domku i się aklimatyzujemy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moniś super, że czujesz się dobrze. Ja też nie wiem jak oni to robią z tymi cesarkami, moja siostra tez tak miała, a ja zdychałam bardzo długo.
Gratuluję prześlicznego syneczka. Normalnie się:dry: wzruszyłam.

Monika Kacperek jest śliczny, jeszcze raz gratuluję:tak: Kuba jaki dumy brat, będzie miał teraz kim się opiekowac:-)
No i te pieluchy boskieeee:-D:-D:-D

Mój też dzisiaj obudził się o 5.50 ale przetrzymałam go do 7:-p:-p:-p:-p potem już nie było litości:baffled: Godzinę temu wstał z drzemki i teraz oby do 19:-D:rofl2:

Wiatrzysko takie ale ja pomyślałam że wywieszę pranie to ładnie wyschnie. przed chwilą patrzę a tam leje:szok::szok::szok: teraz znów słońce:baffled: narazie zostawię, może jeszcze cos z tego będzie:-D

DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKIE DOBRE ZYCZONKA I GRATULACJE

A PIELUCHY BABCIA Z POLSKI PRZYSŁAŁA:tak:
KUBA NARAZIE CHODZI DOOKOŁA ALE DUMNIE WSZYSTKIM MÓWI ZE TO JEGO BRAT :tak:

MONIKA-a Ty jak sie czujesz??bierzesz jeszcze tabletki przeciwbolowe??Jak maly grzeczny??ma apetyt??
tynia i wiki-to ty masz fajnie z mala,a o ktorej idzie wieczorem spac??bo Dawid juz o 19 spi,wiec sie nie dziwie mu ze tak wczesnie wstaje,ale zawsze mam nadzieje ze pospi duzej :)))

Ostatnia edycja:
Ja się czuję super już w szpitalu przestałam brać ale dały mi do domu bo jak się bede wiecej ruszać by mieć na wszelki wypadek
a Kacper to by nawet z cycem spał gdyby mógł :tak:;-)

reklama
Do góry