reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
mojadzidzia jak sie czujesz,mam do ciebie numer, ale wszystko wczoraj wygadalam i na koncie zero, wiec nie mamy zadnego innego kontaktu:blink:bylas w tym szpitalu czy wszystko minelo,a dzis piekna pogoda wiec ,krzeseleczko wyciag przed dom i odpoczywaj ile tylko mozesz,:tak:

Monika wszystkiego naj,duuuuzy chlopczyk:-)Agnieszka mieszkamna bd5:tak:ale dzis cichy dzien na forum:-(smutno mi tylko bo wszystkie dzis dobrze sie bawicie:-D:-D wiec nastepne spotkanie prosze zorganizowac w wolnych dniach od szkoly,po poludniu, lub na weekend:tak:to moze i ja dolacze.

Monika serdeczne gratulacje :-):-):-):-):-):-):-).Marta 84 wielkie dzięki za goscie i tobie Sylwia.m że mogłam się z Tobą zabrac :tak:;-).Spotkanie bardzo udane czekam na następne:tak:;-):-).Może w następnym tygodniu zrobimy spotkanie w lister Parku żeby więcej dziewczyn mogło się pojawic:tak:.mojadzidzia daj znac co u Ciebie:confused:.mam najzieje że wszystko Ok i skończyło się na strachu:tak:.Uciekam bo mały mnie teroryzuje :crazy:.

Monika przyjmij też gratulacje ode mnie. Dzięki Brydka za wiadomość.
Marta84 sałatka przepyszna, dzięki za gościnę.
i dziękuję 4muchom za podwiezienie.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry