reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kasia.j to musisz męża zapytac czemu u mnie nie wyłaniaja się z nicości:-(

Aniteczka nie jestem smutna, jakoś bez humoru, czasami się zdarza:tak: ale bez jakiegoś konkretnego powodu:-)

No doskonale :-) ide pomeczyc mojego, zeby mi wytlumaczyl jeszcze raz o co to chodzi :tak: Dobrej nocy dziewczynki.

Hej
Normalne jak ja mam wreszcie czas to wszystkie ida spac:wściekła/y: albo cos innego:wściekła/y:
Kasia8118- ja dzisiaj tez do niczego jestem;-) Maly zamiast mniej to kaszle wiecej i my z arturem to samo. Chyba trzeba w sobote dobrze gardlo przeplukac;-)
Kasiaj- ja to z kolei uwielbiam jak moj majsterkuje:wściekła/y: Dzisiaj wlasnie to robil:szok: mam wtedy sprzatania wiecej niz po szymonie w jego najgorszych momentach:tak: A on oczywiscie mysli ze dobra robote odwalil, a ile przy tym zepsuje i namarudzi:rofl2:
Sylwiam- jak nie masz nic do powiedzenia to wklej zdjecie brzuszka- ja sobie chetnie popatrze:-p
Nefretete- no wlasnie jak wam sie uklada ze znajomymi? Dzialaja w sprawie dzidziusia?
Aniteczka- jak to mowia jak nie urok to sraczka- ja to cie dopiero pocieszylam:-D:-D:-D

no to pa

Ampar3 Alinka i Waldi to spoko ludzie i nie mamy problemow ze sobą. dogadujemy sie, dużo czasu spędzamy razem głównie przed tv... w związku z tym przytyłam dodatkowe 3kg:szok:
jak narazie jeszcze w srawie dzidziusia nie działają bo alina nie chce rodzić na zime:-D;-) a poza tym najpierw musi jej waldek spirale wydubać buahahahaha:-D:-);-)

kasia.j oj jak narazie to on daleko nie pluje... ta ślina to mu raczej po brodzie spływa hehehe

Dziendobry

Ale mamy zime za oknem. U mnie sypie od rana i jak tak dalej pojdzie to nas chyba zasypie :-);-)

nefretete - fajnie miec takich znajomych :-)

ampar - ja to uwielbiam jak moj robi porzadki :wściekła/y: w jednym miejscu posprzata, a dookola jakby tajfun przeszedl, i jeszcze do mnie przychodzi, zebym go pochwalila jak to ladnie posprzatal :baffled:

Sylwia - B mi powiedzial, ze albo masz jakas starsza wersje przegladarki, albo wlaczone jest blokowanie skryptow, cokolwiek to znaczy :baffled:

reklama
Czesc:-):-):-)U nas tez sypie i to ostro,znowu zaczyna byc bialo na drzewach:tak:oj zeby jutro przestalo padac:wściekła/y:

KASIA,J-a to Ci sie pojawia na dole w rogu???bo mi cos sie takiego pojawia,pewnie to oto chodzi,a ja sie wczesniej zastanawialam jaka odpowiedz jest nowa:baffled::baffled::baffled::baffled:

ANITECZKA-oni zazanaczaj tam twoj poziom angielskiego a moze cos tam sie uda znalesc:tak:moze warto sprobowac:happy::happy::happy:
NEFRETETE-A to dlatego wam sie nie spieszy z przerowadzka,macie dobre towarzystwo

Do góry