reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Ja też już w domu:-D:-D

Ampar a skąd Ty miałaś mój adres:confused::sorry2::rofl2:

Nefretete obiecywałaś, że po świętach nas odwiedzisz, i coooooo:confused: tak właściwie to narazie nie przyjeżdżaj:-D przyjedziesz jak my z Zakopanego wrócimy;-):-p:rofl2:

Cfcgirl oby tylko na strachu się skończyło z tym noskiem Marysi. Gratulacje dla raczkującej panienki, tylko patrzec jak zacznie stawiac pierwsze kroczki:-)

A ja mam teraz ucztę:tak: Zajadam sobie niezdrowe chipsy ale żeby wyrównac na dokładkę mam zdrową gruszkę, brzoskwinkę i czereśnie:tak::-D:-D:-D mniammmm aż mi ślnka leci więc kończę:-)

reklama
Cfcgirl - teraz sprawdzalam i my tam chodzilismy na badania sluchu z Kubusiem, jakies 2,5 roku temu; nie moge powiedziec zle na temat lekarza, a w zasadzie na jego asystenta powiedziec, wszystko nam wytlumaczyl, odpowiadal konkretnie na pytania, zrobili szczegolowe badania, odebralismy to dobrze, tylko pomimo umowionej na godzine wizyty, strasznie dlugo sie czeka, spozniaja sie, jakies przerwy sobie robia, troche to denerwujace, badz dobrej mysli, nie wszyscy lekarze, to konowaly..... i oby to nie bylo nic powaznego, moze sie zadrapala w nosku :confused:
I gratulacje pierwszych "raczkow"

Monika1213 - wiem, z rana bylo tragicznie, B. mi mowil, ze strasznie slisko i przetestowal w naszym aucie pare razy ABS

KASIA.J- MY JEDZIEMY na dwa tygodnie,wracamy 20 lutego w piatek:-)
CFCGRIL-Gratulacje dla Marysi,wiedzialam ze to zdolna dziewczynka:tak:
A na temat bri laryngologii nie wiec nic,ja jak bylam w ciazy i nie mam zadnych zastrzerzen do tegio szpitala:-)wszystko bedzie ok,zobaczysz:-)

Witam Dziewczyny :-):-):-):-)

Na szczęście jakoś przejechałam przez miasto. Ale to dopiero koło południa.

kasia.j sposób odśnieżania jest super. Mogliby chociaż światła odśnieżyć bo wcale nie widać kiedy migacze włączają:szok::szok::szok::szok:

doris78 kupiłaś już rękawiczki

cfcgirl u nas dzieciaki nie korzystały z tego oddziału ale Robert miał zabieg wycinania czegoś tam na szyi. I tak jak pisze kasia.j chociaż miał wizytę na konkretną godzinę to i tak musiał czekać. :crazy:

sylwia.m trzeba korzystać, wszystkie zachcianki można sobie wytłumaczyc ciążą:-D:-D

4 muchy - w sumie to nie musza ich odsniezac, bo tu rzadko kto uzywa migaczy ;-):tak: i trzeba bylo najpierw do nas podjechac na kulki, a potem ruszyc na miasto :-)

sylwia.m przyjade przyjade tylko niech troche cieplej sie zrobi i snieg stopnieje... no i co by lodu na ulicy nie było:-D:szok::-D kiedy wracacie?

doris78 przeprowadzka sie troche odwleka... jak znajde fajnie wykończony domek to jest cholernie daleko od centrum, a bliżej centrum jeszcze nic sensownego nie znalazłam co by mnie powaliło na cycki, a jak jest coś w miare to jest małe i drogie;-)
jak narazie to walcze z moim urwisem bo go strasznie dziąsła swędzą i całe łapki wsadza do buzi po czym wymiotuje:wściekła/y: mam nadzieje ze szybko mu te zabki wyjda i bedzie problem z głowy:tak: tak sobie mysle jakby mu tak hurtowo wychodziły jak te dwa pierwsze....:-D

Cfcgirl gratulacje dla Marysi;-) Alex też sie zbiera ale jeszcze ma problem ze zgraniem tyłu z przodem:-D śmiesznie wygląda jak podnosi dupke do góry i przebiera nogami szorując twarzą po materacu:-D:szok::-D

Hej z wieczorka
Ja tez zaluje ze nie dotarlam:-( ale wiem ze w powrotna droge bym sobie bez wozka nie dala rady bo maly bylby padniety:tak:
Sylwiam- a mialam;-) mhmmmmmm czeresnie- zazdraszczam:-p
Doris78- straszyc mnie chcialas, tak?:szok:
Kasia8118- juz nawet obiad szymkowi zapakowalam i myslalam ze u ciebie przewaletuje az artur skonczy prace ale wozek nawet nie chcial kolkami zakrecic:wściekła/y:
Nefretete- na pewno przyjedziesz 22 lutego;-) i z tego co opisujesz maly musi rzeczywiscie niezle wygladac:-D:-D

Ide odbierac z kapieli i klasc spac:-)

Dzien dobry:-):-):-)
U NAS wkoncu Kuba poszedl do szkoly,nie zabardzo mu sie chcialo,rozleniwil sie :-D:-D
Ale oczewiscie szkola tak odsniezona,ze szkoda gadac:wściekła/y:odsniezyli tylko jeden taki malu pasek,ze wozkiem sie nie pzrejedzie,bo za wasko i jak ludzie ida z naprzeciwka tez musz isc po sniegu:-D:-D:-Danglicy:-D:-D:-Dpoprostu

A u was jak szkoly dalej zamkniete???

CFCGRIL-a te spuchniece bylo po przeziebieniu??
Moze ona sobie cos wsadzila do noska??:baffled::baffled::baffled:a jedziesz do polski??a idziesz tam do lekarza sparwdzic,czy bedziesz czekala az tutaj cos zrobia?/

reklama
Do góry