reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Sylwia.m zdaje sobie sprawe z tego że nie musimy się u mnie spotkac:tak:.Ja po prostu nie chcę obiecywac że będę w kulkolandzie o np.11 skoro nie jestem pewna:tak:.Bo jak ja umawiam się konkretnie to nie lubie pozniej się wykrecac:tak:takie mam zasady:tak:.

reklama
tak was czytam juz od kilku dni i nie zostawiam zadnych komentarzy bo jakos chyba nie pasuje :-:)-:)-:)-:)-(
wy juz macie dzieciaczki i mozecie sobie razem wyjsc do parku czy na kulki i doswiadczeniami sie wymienic a ja... jeszczed dlugo musze czekac :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:
wogole ostatnio mam strasznego dola i caly czas plakac mi sie chce DO BANI!!

Mojadzidzia ale to, że nie masz jeszcze dziecka nie znaczy, że nie możesz się z nami spotkac:-) Jak masz czas to zapraszamy:tak: Zobaczysz co Cie czeka:-D:-D Przynajmnie jeszcze teraz będziesz mogła w spokoju sobie posiedziec i pogadac bo my to zawsze tak na pół gwizdka bo za dzieciakami trzeba latac.

Huśtawki nastrojów są normalne w ciąży:tak::-D ja dzisiaj też cały dzień zdołowana chodzę:sorry2:

MOJA DZIDZIA-ja wlasnie bym chciala byc w Twojej sytuacjii:-):-):-)mozesz sobie siedziec i gadac :tak:a my ciagle gdzies biegamy,karmimy albo rozdzielamy dzieci bo sobie zabawki zabieraja:-):-):-)Wiec niczym sie nie martw i zapraszamy bardzo chetnie:-)a swoaj droga bardzo bysmy chcialy Cie poznac,zreszta jak reszte nowych dziewczyn:tak::tak:

Dziewczyny zaraz jest dzien babci i moze macie jakies pomysly co by tu babci zrobic ,bo ja n ie wiem kompletnie.Chodzi mi o cos takiego,co by Kuba mogl to sam zrobic w domu

Ostatnia edycja:
Doris - jest artykul powyzej, pomysly na dzien babci i dziadka, moze tam cos znajdziesz, dla babci mozna zrobic naszyjnik z makaronu (rurki, kokardki i dodatkowo ozdobic koralikami i kokardkami - chyba do kupienia w mothercare) albo pomalowac w jakies wzorki duze kamienie, ktorych sobie poszuka po drodze do szkoly :-) my w tym roku bez szlenstw, tylko laurki, dzis skonczone, jutro wysylamy

Monika - to jutro nie bedziesz mogla narzekac na nude

mojadzidzia - nie przejmuj sie, przychodz na spotkania, zobaczysz co Cie czeka w niedalekiej przyszlosci ;-)

Za to ja sie wynudzilam w ten weekend strasznie :-( Moi wrocili dopiero poznym popoludniem i od razu zywiej sie w domu zrobilo.

hej wam
A my wczoraj spedzilismy wieczor u Nefretete - dzieki ;-):tak: a dzisiaj z kasia8118 na kulkach- tez dzieki;-) . A poza tym to zakupy i normalna bieganina:cool:
Co do spotkania to mi sroda rano tez pasuje- nie pojde na play grupe zeby was wszystkie zobaczyc:-p
mojadzidzia- doly to specjalnosc u ciezarnych wiec sie nie lam i ani sie waz unikac forum. Pakuj sie na srode na spotkanie i ploty- wchodzisz na kulki za darmo bo placi sie za dziecko:tak:;-)
doris78- ja narazie jestem na etapie laurek. Dalam szymciowi klej, brokat, kredki, farby, papierki cos tam sklecil i poslalam do polski do babc i dziadziow:tak: A moze jakies figurki z modeliny albo masy solnej?
Kasiaj- skad znalezliscie opiekunke? Zostawala juzwczesniej z chlopakami?
4muchy- jasie dolaczam do pytania roksanny: Dokad jedziesz? i kiedy?
cfcgirl-ja niestety nie moge na wodeczke bo ide na urodziny:-(
Kasia8118- tu masz linki do tapczanikow a potem poszukam do firanek
Fire Engine Toddler Bed

Buy your Saplings Starter Bed Natural reviews from Kiddicare Starter Beds | Online baby shop | Nursery Equipment

Dziendobry

Ampar - to jest corka naszych znajomych, jak bylam w ciazy to przychodzila mi pomagac troche w domowych obowiazkach i Kubus za nia bardzo przepadal, swietnie sie z nim dogadywala od pierwszego spotkania (on mal wtedy 2 latka i taki byl nieufny wobec obcych)

Jakies "misie" mnie dzis dopadly ;-) jak z piosenki dla dzieci :-D

Kuba stwierdzil ze ten naszyjnik z makaronu mu sie podoba-zrobi jak franklin:tak:-tak powiedzial.Laurke do tego zrobi,kwiatka i wsio:tak::tak::tak:
Po szkole pojedziemy jakiegos kwiatka wybrac i jutro da:-)
MONIKA-A jak tam poszukiwania domku??macie cos upatrzonego??
KASIA.J-A WY??
AMPAR-Jak bysmogla to przynies mi prosze te inforamcje o tym hotelu na spotaknie,ktore moze kiedys bedzie,bo jak na razie chyba nie:-:)-:)-:)-(nikt nie jest zdecydowany:no::no:Aha a ten hotel,to jest w Paryzu czy gdzies obok??

Oj dziewczyny sie cos poobazalay:-:)-:)-(zadna sie nie odzywa:-(

reklama
Do góry