reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bemowa, Jelonek i dalekiej Woli :)

Hej dziewczynki!
Jakie plany na dziś? Ja się wybieram w wasze okolice, bo musze oddać książki i męża do lekarza zapisać...

reklama
Hej Asiu a o której planujesz tu być bo ja za godzinke myślałam żeby wyjsc na spacerek :-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczeta!
Yoda jak mały?
Navna mężowi się bardzo podobały kwiatki, ale zapytał czy ta trawka przypadkiem nie jest chora? Zaczełam się nad tym zastanawiać, ale chyba te plamki to taki jej urok. Nie wiem jak ona się nazywa i na necie nie sprawdze... Co ty myślisz?

Asiu wydaje mi się że z kwiatkiem jest ok ponieważ jest sporo odmian kwiatów z zółtymi akcentami, a kwiaty gdy chorują to chyba bardziej mają brązowe plamki. Nie pamietasz nazwy tej trawki ? Ja to bym wrzyciła w net nazwe chociażby po to żeby zobaczyć jak pielęgnować bo wiesz może chce dużo słoneczka a może mało, może podlewać do doniczki albo do podstawki albo czy pryskać. Ja na razie mam wszystkie kwiaty na balkonie i codziennie jak słoneczko zajdzie to te które lubią porządnie pryskam. Choć dzisiaj jak po 6 rano wyszłam na balkon to już chłodnawo było i nie wiem czy nie pora zabrac roślinki do domku. Zima idzie :-p

Hej Kacpi ma prawdopodobnie zapalenie ucha jeszcze jutro idziemy do naszej pani doktor bo tym z nocnej pomocy jakoś nie ufam nie mam już siły do niego jest maruda straszna męczy go katar i kaszel a w czwartek mieliśmy mieć tą operację i po raz 3 musimy ją przełożyć a jak by tego było mało to ma wysypkę na buzi brzuchy i plecach nic tylko się zastrzelić
echh no to pomarudziłam wam przepraszam.. mam nadzieję że szybko wróccimy do zdrowia i jakoś się spotkamy ;)
Mamaaniaa witaj jasne że możesz dołączyć ! :)

reklama
Magdzik20 trzymaj się jakoś, ale Wam się nazbierało, biedny Kacperek dopiero roczek skończył a tu tyle na niego spadło.
mamaaniaa witaj w naszym gronie, jutro jest herbatka w klubie mam na bemowie, może się pojawisz to nas wszystkie poznasz osobiście.
Własnie dziewczyny Yoda i Asia idziemy jutro ???

Do góry