reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bemowa, Jelonek i dalekiej Woli :)

Czesc dziewczynki.
Odzywam się dopiero teraz bo od piatku do dzis bylismy na działeczce.
Jeśli chodzi o jutro klub mam to oczywiście jestem za. Adas ma jedzonko ok 16, ale zobaczymy jak to jutro bedzie bo na działce troche sie rozregulował. Bedziemy napewno, moze lekko spóźnieni.
Ogólnie z Adasiem ok, ma teraz te dni bardziej swedzace, ale moze jutro bedzie lepiej.
Magdzik nie zazdroszcze, biedny Twoj Kacperek, uzbrój sie w cierpliwosc niedługo napewno wszystko przejdzie, oby tylko szybko i bezbolesnie, niebawem napewno sie spotkamy. Nie chce cie starszyc, ale jak znajomych syn miał ostatnio zapalenie ucha to był baaardzo marudny, ale juz jest dobrze, u ciebie i Kacperka tez bedzie.
Mamaaniaa zapraszamy serdecznie do naszego grona, tak jak dziewczyny pisłay jutro widzimy sie w Klubie Mam Bemowo (nie musisz być z Bemowa - przynajmniej przed wakacjami tak było) od 16.30-18.30. to jest w poblizu Ratusza Bemowo jak bedziesz zainteresowana to podam ci dokładny adres. Umawiamy sie tez na spacerki na swiezym powietrzu, tak naprawde ta herbatka to pierwszy raz ;-)
Navna jutro rano, tz. mysle ze ok 10 bede szła do tego sklepu eko, Adas jutro pierwszy raz bedzie jadł miesko, masz ochote przejsc sie z nami?

Dziewczyny w jakim wieku zaczełyscie kłasc dzieciaki do snu na poduszce?

Do zobaczenia jutro, papa

reklama
Yoda jeśli pasuje Ci tak bliżej 10:30 bardzo chętnie. Karolinka ustaliła sobie ostatnio stałą drzemke na godzine 9, czasami spi pół godzinki ale czasami godzinke wiec zaczynamy teraz wychodzić bliżej 11.

Navna moze byc 10.30, Adas dzis w nocy dwa razy mnie budzil, i teraz nie wiem o ktorej bedzie jadl, ale mysle ze 10.30 bedzie ok, pod Ratuszem.

Mamaaniaa witamy bardzo serdecznie i zapraszamy do naszego grona.
Magdzik ciężkie czasy przed Tobą z tym uchem. Może to nie to... No nic zobaczysz co ci powie lekarz dziś. Oby to były zęby. Jeśli faktycznie ucho to podawaj małemu ibufen co 4 godziny (będzie mniej bolało). Przy temperaturze dopajaj dziecko, żeby się nie odwodniło. Maluchy przy uchu nie chcą pić bo ssanie powoduje ból. Można temu zaradzić dając butelke z dużą dziurką. Jakbym mogła w czymś pomóc to dzwoń. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Yoda Olek do tej pory śpi na takiej bardzo płaskiej podusi. Im później poducha tym lepiej.
Ja będę napewno na spotkaniu mam w klubie.

Dziewczyny my się wybieramy koło 11 do tesco po takie piankowe puzle ( taką mate). Polecam Wam, bo jest przecena 75%. Kosztują 18zl a w innych sklepach 80. To fajna sprawa jest dla tych waszych pełzaków.

Dzięki Asiu za link ja dopiero do domu weszłam, ja bede pod Ratuszem o 16:15 bo bedzie jeszcze jedna taka dziewczyna wiec napewno we cztery bedziemy :-) więc możemy się wszystkie tam umówić i razem pójdziemy :-)

reklama
To fakt w klubie było bardzo fajnie i myślę że będzie to dobre rozwiązanie na zimowe dni.
Asiu my już wychodzimy, wyslij sms'a jak będziecie się zbierać to pójdziemy w waszą stronę.

Do góry