reklama
Witam,
Serdecznie zapraszam wszystkich rodziców i ich pociechy do nowo powstałego klubu malucha Wesoły Jeżyk przy ul.Wyki 19 w Warszawie. Zapraszamy wszystkie Maluszki w wieku od 4 miesięcy do 3,5 lat. Oferujemy opiekę całodzienną, z wyżywieniem, w ramach karnetów, jak też opiekę godzinową. Zapraszam na www.wesolyjezyk.pl
Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: wesolyjezyk@wesolyjezyk.pl lub pod numerem telefonu 601 087 003
Serdecznie zapraszam wszystkich rodziców i ich pociechy do nowo powstałego klubu malucha Wesoły Jeżyk przy ul.Wyki 19 w Warszawie. Zapraszamy wszystkie Maluszki w wieku od 4 miesięcy do 3,5 lat. Oferujemy opiekę całodzienną, z wyżywieniem, w ramach karnetów, jak też opiekę godzinową. Zapraszam na www.wesolyjezyk.pl
Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: wesolyjezyk@wesolyjezyk.pl lub pod numerem telefonu 601 087 003
Hej ja i moj 7 miesieczny Daniel tez spacerujemy w okolicach Parka Moczydlo,a mieszkamy przy Bemowo Ratusz. Tez chetnie sie spotkamy=))
lolkak
Październikowa Mama Mai
Hej
Czy mamy z tych okolic są nadal aktywne??;-) Mieszkam obecnie troszkę dalej ale chętnie się podłączę
Czy mamy z tych okolic są nadal aktywne??;-) Mieszkam obecnie troszkę dalej ale chętnie się podłączę
hej, czy można podciągnąć Izabelin pod daleką wolę? Jesli tak to chcialabym dolaczyc. Jestem przyszla mama i czesto zagladam na wątek listopadówki bo mam termin na 15.11, tam też sa dziewczyny z wawy ale nic nie pisza gdzie beda z maluchami spacerowac. My pewnie po Kampinosie, ale zawsze moge podjechac do "miasta". Pozdrawiam i jakbyscie nie mialy z kim spacerowac to dam sie namowic
Witam Was Widzę, że udało mi się ożywić wątek Roxannka ja też mieszkam na Jelonkach, dokładnie skrzyżowanie Górczewskiej z Lazurową Do amfiteatru 10 minut spacerkiem A na kiedy masz termin? Ja na luty
Cieszę się, że udało mi się ożywić wątek
Cieszę się, że udało mi się ożywić wątek
reklama
Witam wszystkie Panie ja tez bym bardzo chętnie podłączyła się do wspólnego spacerowania jestem z woli i najczęściej chodze do parku Moczydło czy Sowińskiego ale z miłą chęcią pospaceruje też w inne rejony ja też powinnam być teraz na końcówce ciązy termin miałam na 30.09 ale moje maleństwo się trochę pośpieszyło