reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bemowa, Jelonek i dalekiej Woli :)

Witam!
Ja też jestem z Bemowa.Mama dwóch dziewczynek Weroniki (26.09.2005) i Gabrysi (11.12.2009)
Bardzo chętnie spotkam się na spacerku.My spacerujemy zazwyczaj w okolicach kościoła Na Bemowie.

reklama
Hejo hejo::)
jest tu jeszcze ktoś??
Ja jestem młodą mamusią z Jelonek :D
I tak samo spaceruje z moim szczesciem w parku górczewska:)

Witam,
Serdecznie zapraszam wszystkich rodziców i ich pociechy do nowo powstałego klubu malucha Wesoły Jeżyk przy ul.Wyki 19 w Warszawie. Zapraszamy wszystkie Maluszki w wieku od 4 miesięcy do 3,5 lat. Oferujemy opiekę całodzienną, z wyżywieniem, w ramach karnetów, jak też opiekę godzinową. Zapraszam na www.wesolyjezyk.pl
Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: wesolyjezyk@wesolyjezyk.pl lub pod numerem telefonu 601 087 003

hej, czy można podciągnąć Izabelin pod daleką wolę? Jesli tak to chcialabym dolaczyc. Jestem przyszla mama i czesto zagladam na wątek listopadówki bo mam termin na 15.11, tam też sa dziewczyny z wawy ale nic nie pisza gdzie beda z maluchami spacerowac. My pewnie po Kampinosie, ale zawsze moge podjechac do "miasta". Pozdrawiam i jakbyscie nie mialy z kim spacerowac to dam sie namowic ;)

Witam Was :) Widzę, że udało mi się ożywić wątek :) Roxannka ja też mieszkam na Jelonkach, dokładnie skrzyżowanie Górczewskiej z Lazurową :) Do amfiteatru 10 minut spacerkiem :) A na kiedy masz termin? Ja na luty :)

Cieszę się, że udało mi się ożywić wątek :)

reklama
Witam wszystkie Panie:) ja tez bym bardzo chętnie podłączyła się do wspólnego spacerowania jestem z woli i najczęściej chodze do parku Moczydło czy Sowińskiego ale z miłą chęcią pospaceruje też w inne rejony :) ja też powinnam być teraz na końcówce ciązy termin miałam na 30.09 ale moje maleństwo się trochę pośpieszyło:)

Do góry