reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bemowa, Jelonek i dalekiej Woli :)

Hej,
ja tez jestem z Jelonek tam się urodziłam i wychowałam ale cóż obecnie mieszkam na Bielanach. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona:-)

Obecnie jestem w 21 tygodniu, nie znamy jeszcze płci dziecka ale te wiadomość otrzymamy już na dniach :tak:
Pozdrawiam cieplutko

reklama
Witam! Ja też mieszkam na Bemowie, przy Tesco :) Jestem mamą 3-letniej Anetki i 1,5 rocznej Gabrysi. W ciągu dnia w tygodniu nie mamy za bardzo czasu na spacery, ponieważ pracuję ale weekendy mamy wolne i troszkę się nudzimy. Również poznamy nowe Mamy i Koleżanki :)

Hej dziewczyny co taka cisza się zrobiła :) to która chętna na jakiś krótki spacerek oczywiście jak będzie pogoda sprzyjała np. w przyszłym tyg?? :)

Witam;
Również mieszkam na Bemowie koło Fortu Bema ale mam pytanie o żłobek. Czy któraś z mam posyła swoje dziecko do żłobka Małe Zuchy na Osiedlu Leśnym??? Chciałabym tam zapisać ale mam jakieś obawy. A jeśli nie ten to jaki polecacie w pobliżu??? Proszę o pomoc. Pozdrawiam.

Hej, ja mieszkam na Woli dokładnie przy ul.Olbrachta, nie znam tu nikogo także chętnie sie na spacerek wybiorę.Spaceruję z moim 3 miesięcznym synkiem, bo starszy jest w przedszkolu.Widziałam tutaj na forum mamę październikową:)...Pozdrawiam

Jestem z bemowa - okolice radiowej i powstańców. Może jest jakaś mama chętna na wspólne spacery. Mój synek ma 3 miesiąće.

reklama
Do góry