reklama
Naila
Fanka BB :)
Sylvia ja rowniez gratuluje 5kg to nie lada wyzwanie naturlanie rodzilas, czy cesarskie ciecie mialas?
a u nas leci,mimo mrozow chodzimy codziennie na spacerki, wprawdzie nie dlugie bo max. 40 min, ale wychodzimy
a ja sie troszke rozerwalam - tzn nareszcie odwiedzilam fryzjerke ) zmienilam kolor na ciemniejszy, tak zebym juz nie musiala na te swoje odrosty patrzec Mam nadzieje, ze sie przyzwyczaje do nowego kolorku...
a u nas leci,mimo mrozow chodzimy codziennie na spacerki, wprawdzie nie dlugie bo max. 40 min, ale wychodzimy
a ja sie troszke rozerwalam - tzn nareszcie odwiedzilam fryzjerke ) zmienilam kolor na ciemniejszy, tak zebym juz nie musiala na te swoje odrosty patrzec Mam nadzieje, ze sie przyzwyczaje do nowego kolorku...
Naila ja korzystam z tego ,ze mam taras i wystawiam mala tak na ponad 2 godzinki,niech sie dziewczyna hartuje:-)a nie kisi w domu bo mroz.Ja jutro mam fryzjerke ale zadnej zmiany nie bedzie bo jak zawsze blond,widziemy sie we wtorek to sama Cie obejrze
Moi spia ,czekam az sie obudza i jedziemy za Wieden na obiadek,dziewczyny co mozna robic z para miesiecznym baby zima?zeby z tego domu wyjsc?buzka
Moi spia ,czekam az sie obudza i jedziemy za Wieden na obiadek,dziewczyny co mozna robic z para miesiecznym baby zima?zeby z tego domu wyjsc?buzka
Naila
oj Rosi zazdroszcze Ci tego tarasu!!!!!!! ja tez mowilam ze jak bede zmieniac mieszkanie, to balkon MUSI byc - a tu co, zonk! wyszlo inaczej i musze sie do tego niestety przyzwyczaic dlatego codziennie spacerujemy bo tez mowie, ze kisic sie w domu nie bedziemy
kathi to dodam moze jakies foto na facebooka to zobaczysz. tylko musimy sie `dodac` do znajomych
aa i jesli jeszcze ktos ma ochote na kawke we wtorek popoludniu to zapraszam, rosi z Sophie tez beda
kathi to dodam moze jakies foto na facebooka to zobaczysz. tylko musimy sie `dodac` do znajomych
aa i jesli jeszcze ktos ma ochote na kawke we wtorek popoludniu to zapraszam, rosi z Sophie tez beda
Naila my tez szukamy mieszkanka powoli bo pokoj dodatkowy dla malej potrzebny,ale raczej balkonu nie bedziemy mieli bo wiekszego ale tanszego jak tu szukamy,wiec chcemy jeszcze w tym roku tutaj zostac.Wiosna ,latem idealnie ,basenik sie jej wstawi ,to sie pochlupie ,na kocyku sie polezy ,zje na swiezym powietrzu ,calkiem inaczej
Kathinka a co sie na tych spotkaniach robi?mi chodzi mi o takie na ktore i z mezem mozemy sie wybrac,gdzies pojechac ,cos porobic
Kathinka a co sie na tych spotkaniach robi?mi chodzi mi o takie na ktore i z mezem mozemy sie wybrac,gdzies pojechac ,cos porobic
Ostatnia edycja:
klaudusia198888
Naila ja bym Cie chetnie odwiedzila ale we wtorek pracuje, ale moze uda sie nasepnym razem! ja tez chce Cie zobaczyc w nowych wloskach, jestes na facebooku na MLODE MAMY W WIEDNIU? ja musze moje wlosy rozjasnic!
Naila
klaudusia szkoda, ale mam nadzieje, ze nastepnym razem wypali, w koncu nikt nie powiedzial ze mamy sie spotkac raz i koniec, mam nadzieje, ze z rosi i reszta dziewczyn spotkam sie jeszcze nie raz i nie dwa )
rosi a w jakich bez. bedziecie szukac mieszkanka?
rosi a w jakich bez. bedziecie szukac mieszkanka?
reklama
Naila
chcialam wiedziec jak daleko zamierzasz mieszkac ;-) i wyglada na to ze chyba dosyc daleko, bo 23 to juz spoora odleglosc