reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Sylvia ja rowniez gratuluje :) 5kg to nie lada wyzwanie :) naturlanie rodzilas, czy cesarskie ciecie mialas?

a u nas leci,mimo mrozow chodzimy codziennie na spacerki, wprawdzie nie dlugie bo max. 40 min, ale wychodzimy :)

a ja sie troszke rozerwalam - tzn nareszcie odwiedzilam fryzjerke :)) zmienilam kolor na ciemniejszy, tak zebym juz nie musiala na te swoje odrosty patrzec :p Mam nadzieje, ze sie przyzwyczaje do nowego kolorku...:-p

Naila ja korzystam z tego ,ze mam taras i wystawiam mala tak na ponad 2 godzinki,niech sie dziewczyna hartuje:-)a nie kisi w domu bo mroz.Ja jutro mam fryzjerke ale zadnej zmiany nie bedzie bo jak zawsze blond,widziemy sie we wtorek to sama Cie obejrze:)
Moi spia ,czekam az sie obudza i jedziemy za Wieden na obiadek,dziewczyny co mozna robic z para miesiecznym baby zima?zeby z tego domu wyjsc?buzka

oj Rosi zazdroszcze Ci tego tarasu!!!!!!! ja tez mowilam ze jak bede zmieniac mieszkanie, to balkon MUSI byc - a tu co, zonk! wyszlo inaczej i musze sie do tego niestety przyzwyczaic :sorry2: dlatego codziennie spacerujemy bo tez mowie, ze kisic sie w domu nie bedziemy:tak:
kathi to dodam moze jakies foto na facebooka to zobaczysz. tylko musimy sie `dodac` do znajomych:tak:

aa i jesli jeszcze ktos ma ochote na kawke we wtorek popoludniu to zapraszam, rosi z Sophie tez beda :tak:

Naila my tez szukamy mieszkanka powoli bo pokoj dodatkowy dla malej potrzebny,ale raczej balkonu nie bedziemy mieli bo wiekszego ale tanszego jak tu szukamy,wiec chcemy jeszcze w tym roku tutaj zostac.Wiosna ,latem idealnie ,basenik sie jej wstawi ,to sie pochlupie ,na kocyku sie polezy ,zje na swiezym powietrzu ,calkiem inaczej:tak:

Kathinka a co sie na tych spotkaniach robi?mi chodzi mi o takie na ktore i z mezem mozemy sie wybrac,gdzies pojechac ,cos porobic

Ostatnia edycja:
Naila ja bym Cie chetnie odwiedzila ale we wtorek pracuje, ale moze uda sie nasepnym razem! ja tez chce Cie zobaczyc w nowych wloskach, jestes na facebooku na MLODE MAMY W WIEDNIU? ja musze moje wlosy rozjasnic!

klaudusia szkoda, ale mam nadzieje, ze nastepnym razem wypali, w koncu nikt nie powiedzial ze mamy sie spotkac raz i koniec, mam nadzieje, ze z rosi i reszta dziewczyn spotkam sie jeszcze nie raz i nie dwa :)):tak::tak:
rosi a w jakich bez. bedziecie szukac mieszkanka?

w 13,23 pasuje nam idealnie, w najgorszym razie jesli trafi sie naprawde swietne to w 14,20,21,22...czemu pytasz?

reklama
Do góry