reklama
Rosi, a moze to kolka? Moja corcia akurat nie miala, ale slyszalam, ze kolka zwykle objawia sie o tej samej porze, najczesciej wieczorem. No bo co innego moze byc? Albo ma po prostu taki swoj charakterek i musi dac znac, ze ma glos:-)
Naila
Fanka BB :)
no i mnie tez tu troszke nie bylo - takze melduje sie w koncu :-) My sie w sobote chrzcimy, przyjecie robimy w knajpce, takze jakis wielich przygotowan odnosnie jedzenia nie ma, co jest mi bardzo na reke
Tak poza tym mija nam milo czas z Kubusiem na spacerkach, wychodzimy sobie codziennie i tak lazimy bez celu Kubus zdrow jak rybka, grzeczny jaki byl taki jest wiec nic tylko sie cieszyc
Rosi a moze to skok rozwojowy?? chociaz pierwszy przypada wedlug tabelki na piaty tydzien... hmm no sama nie wiem. moze faktycznie ma jakies delikatne kolki...
Tak poza tym mija nam milo czas z Kubusiem na spacerkach, wychodzimy sobie codziennie i tak lazimy bez celu Kubus zdrow jak rybka, grzeczny jaki byl taki jest wiec nic tylko sie cieszyc
Rosi a moze to skok rozwojowy?? chociaz pierwszy przypada wedlug tabelki na piaty tydzien... hmm no sama nie wiem. moze faktycznie ma jakies delikatne kolki...
Rosi sprobuj polozyc jej na brzuszek ciepla pieluszke, albo wlacz suszarke (dziala cuda). Porob gimnastyke nozkami, pomasuj brzuszek okreznymi ruchami.
U nas tez mloda potrafila wieczorem cycac i cycac, czesto mamie sie oko przymknelo, bo tak dlugo to trwalo
U nas tez mloda potrafila wieczorem cycac i cycac, czesto mamie sie oko przymknelo, bo tak dlugo to trwalo
Dziewczyny watpie ,zeby byly to kolki bo niby przy kolkach nie mozna dzidzi wogole uspokoic(sasiadka powiedziala ,ze bym wiedziala na pewno ,ze to kolki bo wrzask okropny i nic baby nie uspokaja)a moja jak nosimy to momencik i grzeczna do czasu jak sie jej nie znudzito samo ze smoczkiem,oczy w tym czasie same jej opadaja taka zmeczona ale zasnac nie moze zaczelo sie to wszystko od czasu kiedy przenieslismy ja do jej lozeczka ,od porodu mala spala ze mna w nocy ponad 2 tygodnie,w dzien w swoim lozeczku...hm...moze focha na mnie ma? a moze popelniam blad bo jak tylko zaplacze to ja od razu na raczki ,jutro wizyta u lekarki ,zobaczymy co ona powie.Na brzuszku kladziemy mala ,zeby trenowala ale nie za bardzo za tym przepada
Naila poczytalam z ciekawosci o tych skokach rozwojowych i najbardziej mi pasuje ta teoria.
Skok rozwojowy u niemowlęcia poprzedzony jest bezpośrednio okresem, kiedy dziecko jest marudne, płaczliwe i ma problemy ze spaniem, gorzej je, jest bardziej krzykliwe lub przeciwnie jest cichsze niż przedtem; chce być jak najbliżej mamy, bo w jej ramionach czuje się bezpiecznie. Zobaczymy jesli jej to przejdzie tak jak przyszlo to bedzie to
Skok rozwojowy u niemowlęcia poprzedzony jest bezpośrednio okresem, kiedy dziecko jest marudne, płaczliwe i ma problemy ze spaniem, gorzej je, jest bardziej krzykliwe lub przeciwnie jest cichsze niż przedtem; chce być jak najbliżej mamy, bo w jej ramionach czuje się bezpiecznie. Zobaczymy jesli jej to przejdzie tak jak przyszlo to bedzie to
Naila
Rosi to nawet bylo by fajnie jakby sie okazalo, ze to to - bo przynajmniej wiadomo, ze po kilku dniach minie
Wedlug tabelki nasz kolejny skok rozw. ma byc juz za tydzien. ciekawe jak bedzie... bo ostatnio faktycznie Kubus 3 dni byl marudny jak nigdy...
Wedlug tabelki nasz kolejny skok rozw. ma byc juz za tydzien. ciekawe jak bedzie... bo ostatnio faktycznie Kubus 3 dni byl marudny jak nigdy...
Naila mam nadzieje,ze Kubusiowi szybciutko przejdziebylam z mala u lekarki na kontroli i wszystko jest oklekarka dala mi recepte na kropelki przeciwko kolce ,nie bede jej podawala poki nie bede pena ze to faktycznie kolki,odczekam i zobacze co bedzie dalej (nie ma co malej faszerowac od malego,ale w razie czego lek mam pod reka).Wczoraj pomarudzila tylko z 15 minutek,ale wzielam sie na sposob tzn .bylam naprawde tylko dla niej ,lezalysmy ogladalysmy filmy :-)glaskalam ja ,muskalam i grzeczna jak aniolek ,moze ona po prostu potrzebuje mnie w tym czasie tylko dla siebie?tak jak miala mnie przy sobie w ciazy
Dziewczyny pozdrawiam wszystkie serdecznie
Dziewczyny pozdrawiam wszystkie serdecznie
Hej hej
Ja tylko na chwile bo czasu nie mam na nic
Czas mija mi na szkole praktyce i pakowaniu a takze zakupach mebli i innych ******* do nowego mieszkania
Prawdopodobnie tez bedziemy miec coreczke i zero pojecia mamy na imie
Tyoe u mnie jak mi sie uspokoi popisze wiecej a na razie buziaki
Ja tylko na chwile bo czasu nie mam na nic
Czas mija mi na szkole praktyce i pakowaniu a takze zakupach mebli i innych ******* do nowego mieszkania
Prawdopodobnie tez bedziemy miec coreczke i zero pojecia mamy na imie
Tyoe u mnie jak mi sie uspokoi popisze wiecej a na razie buziaki
reklama
klaudusia198888
Dziewczyny jest jakas chetna zeby isc na silownie? bo ja chce isc ale samej to tak glupio