reklama
Naila: ode mnie tez gratulacje- dla mamusi i dla synka! ;-).
Ja tylko na chwilke, ale chcialam wam napisac, ze moj maz byl u lekarza i okazalo sie, ze predkosc zolnierzykow poprawila sie o 50%!!!. :-) Nawet lekarz nie mogl uwierzyc. W. w ciagu ostatnich dwoch miesiecy schudl 2 rozmiary! Moze to wlasnie dieta pomogla? Teraz wszystko jest mozliwe .
Ja tylko na chwilke, ale chcialam wam napisac, ze moj maz byl u lekarza i okazalo sie, ze predkosc zolnierzykow poprawila sie o 50%!!!. :-) Nawet lekarz nie mogl uwierzyc. W. w ciagu ostatnich dwoch miesiecy schudl 2 rozmiary! Moze to wlasnie dieta pomogla? Teraz wszystko jest mozliwe .
tak wiec dziewczyny myslcie nad terminem, tak aby kazda mogla sie dostosowac, ja nestety wyjezdaaqm w sobote na 2 tygodniowy urlop a wiec bede dostepna dopiero od wrzesnia:-(, ale zaczekajcie na mnieeeee:-)!moj przystanek to Josef-Baumann-Gasse (Ans.-Zusatz: Vetmed. Universität) (27A), asienka a Ty to chyba tam kolpo donauspital mieszkasz??Dziekuje za powitanieMam do oddania nosidełko jasno rózowe, praktycznie wogole nie uzywane z mozliwoscia usztywnienia głowki, tak wiec jak jest ktoras zaintereowana to moge podaraowac jakiemus malenstwu
gratulacje dla mamusi kolejnej :-) Ja dzis w sumie nie wiem co gotowac. Wogole jakas rozbita jestem chyba pogoda ma na to wplyw. My za 2 tygodnie jedziemy do Pl po mlodego. Oczywiscie o ile doktorek mi zezwoli. Na 23 mam wizyte, wiec sie fajnie sklada. Kurcze robi sie coraz ciezej a tu jeszcze 9 tygodni do porodu Dziewczyny wy duzo przytylyscie w ciazy?? Ja sie troche niepokoje, bo dopiero 4 kg mi przyszlo. Ale praktycznie do 5 miesiaca strasznie schudlam. Na szczescie wyniki badan mam bardzo dobre.
poziomeczka na wiazanie chusty i ja sie . Maxa nosilam w nosidle a ze Gabi miala szyny nie dalo sie jej nosic w chuscie , mam nadzieje ze tym razem sie uda
mamusia 28 standardowo jest mieszy 10 a 15 kilo niby . JA boje rekordy ;9 przy Maxim 28 kilo a przy Gabi 16kg
kaja 26 jako kindergruppenbetreuerin , witaj a ja na razie czekam na poznanie plci wiec musze sie z zakupami troche wstrzymac zwlaszcza tymi rozowymi
Mnie dzis okropny bol glowy meczy a w sumie od wczoraj wiec nie do zycia jestem
We wtorek ide na 2 rozmowy moze znajdzie sie miejsce dla mnie bo wczoraj niestety pani chiala mnei bardzo daleko do grupy wyslac a ja jednak mysle zeby jak najblizej domu bylo
mamusia 28 standardowo jest mieszy 10 a 15 kilo niby . JA boje rekordy ;9 przy Maxim 28 kilo a przy Gabi 16kg
kaja 26 jako kindergruppenbetreuerin , witaj a ja na razie czekam na poznanie plci wiec musze sie z zakupami troche wstrzymac zwlaszcza tymi rozowymi
Mnie dzis okropny bol glowy meczy a w sumie od wczoraj wiec nie do zycia jestem
We wtorek ide na 2 rozmowy moze znajdzie sie miejsce dla mnie bo wczoraj niestety pani chiala mnei bardzo daleko do grupy wyslac a ja jednak mysle zeby jak najblizej domu bylo
Naila
Fanka BB :)
Hej dziewczynki a ja dzis bardzo pozytywnie. Moj maluszek przespal pieknie noc z malymi podudkami na cycusia, wczoraj mielismy pierwsza wizyte u lekarza i tez wszystko ok, przybieramy na wadze pomalutku - takze mleczko mamy sluzy (a tak sie balam ze moge nie miec pokarmu )
happy gratulacje dla mezulka - milo zawsze slyszec dobre wiesci
wlasnie mb mam nadzieje, ze mnie taka niespodzianka jak zapelenie piersi ominie szerokim lukiem... poki co jest ok i oby tak zostalo. A Laura na cycusiu tylko w dzien?tak?
mamusia ja przytylam 14kg. ale nawet nie to bylo najgorsze - tylko ten wieczny ucisk na pecherz, ufff jak dobrze ze to juz minelo hehe
kathinka-zapominalstwo wybaczone. Kazdemu sie moze zdarzyc a zwlaszcza TYM w stanie blogoslawionym ;-) Powodzenia w szukaniu. a tak poza tym to chcialabys teraz chlopca czy dziewczynke?? czy jest ci to obojetne?? w koncu parke juz masz:-):-)
oo to juz po 14.00 - tydzien temu moj synek mial dopiero kilka minut
happy gratulacje dla mezulka - milo zawsze slyszec dobre wiesci
wlasnie mb mam nadzieje, ze mnie taka niespodzianka jak zapelenie piersi ominie szerokim lukiem... poki co jest ok i oby tak zostalo. A Laura na cycusiu tylko w dzien?tak?
mamusia ja przytylam 14kg. ale nawet nie to bylo najgorsze - tylko ten wieczny ucisk na pecherz, ufff jak dobrze ze to juz minelo hehe
kathinka-zapominalstwo wybaczone. Kazdemu sie moze zdarzyc a zwlaszcza TYM w stanie blogoslawionym ;-) Powodzenia w szukaniu. a tak poza tym to chcialabys teraz chlopca czy dziewczynke?? czy jest ci to obojetne?? w koncu parke juz masz:-):-)
oo to juz po 14.00 - tydzien temu moj synek mial dopiero kilka minut
Czesc ale dziś chodze zakrecona usiłowałam przed chwilką usnąc ale nic mi z tego nie wyszło!!!
Mamusia Mi przybyło13kg.
Kathinko Kiedy wpadniesz do mnie na te kawke, reszte dziewczyn oczywiscie też zapraszam.
Happy 79 A wiec trzymam kciuki może teraz coś wyjdzie!!!
Naila To świetnie że tak sobie radzisz z cyśkiem i malutki przesypia noce a jak jest w ciągu dnia???
Mamusia Mi przybyło13kg.
Kathinko Kiedy wpadniesz do mnie na te kawke, reszte dziewczyn oczywiscie też zapraszam.
Happy 79 A wiec trzymam kciuki może teraz coś wyjdzie!!!
Naila To świetnie że tak sobie radzisz z cyśkiem i malutki przesypia noce a jak jest w ciągu dnia???
reklama
Beabea
Fanka BB :)
Happy kciuki caly czas zacisnieteDobre wiesci...
No prosze nasze swieze mamuski nic nie narzekaja na niewyspanie czy zmeczenie-super! hormonki na wysokim poziomie,he,he
A ja sie dzis napracowalam jakas wena mnie wziela na sprzatanie.
Za to krew mnie zalewa bo moja cora ostatnimi czasy ma okres ze tak powiem -kwiczenia.Jak cos nie dostaje co chce,jak sie zlosci a nieraz z nudow albo widzimisie-pokwikuje,a mlody czesto ja nasladuje i kwicza sobie ze glowa wysiada.Prosby i grozby tylko chwilowo dzialaja i nie moge tego wyplenic...No i smoczka nie moge sie u niej pozbyc,bo go i tak podkrada bratuWprawdzie nie ma go caly czas ale do spania a jak wynajdzie to i w ciagu dnia chwile podynda,rece opadaja........
No prosze nasze swieze mamuski nic nie narzekaja na niewyspanie czy zmeczenie-super! hormonki na wysokim poziomie,he,he
A ja sie dzis napracowalam jakas wena mnie wziela na sprzatanie.
Za to krew mnie zalewa bo moja cora ostatnimi czasy ma okres ze tak powiem -kwiczenia.Jak cos nie dostaje co chce,jak sie zlosci a nieraz z nudow albo widzimisie-pokwikuje,a mlody czesto ja nasladuje i kwicza sobie ze glowa wysiada.Prosby i grozby tylko chwilowo dzialaja i nie moge tego wyplenic...No i smoczka nie moge sie u niej pozbyc,bo go i tak podkrada bratuWprawdzie nie ma go caly czas ale do spania a jak wynajdzie to i w ciagu dnia chwile podynda,rece opadaja........