Witam Kobitki!
Nie pisalam dlugo (chyba od piatku), ale jakos tak zeszlo. Weekend to same wiecie, jak leci, a wczoraj rano w pracy sie rozpisalam i przez przypadek skasowalam, i nie chcialo mi sie jeszcze raz pisac.
Vici, wspolczuje bardzo, zycze zdrowka dla Ciebie i meza! Nie dziwie sie ze wsparcia z Pl potrzebujesz, bo gdybym ja miala taka sytuacje to tez by musial mi ktos pomoc. A szczegolnie u mnie to by o wyjscie ranne z psem chodzilo. No bo jak? Dziecko spiace zostawic i isc? A mojej malej to o 6 rano bym nie zwlokla z lozka, zeby na dwor wyszla, jeszcze w zime. Przerabane! Ale na pewno sobie to jakos zorganizujesz, maz szybko wroci i bedzie ok. Trzymaj sie w kazdym razie!
A umnie w koncu nowa fryzura. Pisze "w koncu" bo niedziela nie wypalila i wczoraj siostrzenica mi scinala, i rozjasniala (balejaz czy pasemka, nie wiem, jeden ciul u mnie bo na kreconych to i tak nie widac, tylko jasniejsze sa) Ogolnie jestem zadowolona, bo dzis rano tylko przeczesalam, troche pianki i gotowe. A tak to codziennie musialam myc zeby jakos do ludzi wyjsc. Wstawilabym tu jakies zdjecia, ale nie wiem, to trzeba byc do grupy zapisanym czy jak?
Mama u mnie w odwiedzinach. Mamy teraz wesolo, bo mama przyjechala ze swoim psem (taki wyrosniety ratlerek:-)) i teraz w domu jest polowanie na kota (bo, chyba nie pisalam, ale kocice jeszcze posiadam). Moj Snapus to z kotem za pan brat, ale Miki nie przepada za kotami. Jazda jest czasami
Kathinka, Ty super te torty robisz!!! Widzialam stronke, (przegladalam wszeniejscze strony forum i znalazlam) A jak potrzebujesz wyzwania, to moze zrobisz tort dla mojego mezusia na urodziny (w maju) On lubi bron, wiec moze jakis ksztalt pistoletu albo wiatrowki??? HIHI Ale by sie zdziwil!
Szefowa od piatku juz ma tego chlopczyka w domu. A od poniedzialku przychodzi z nim do pracy. Fajny dzieciak, na poczatku sie mnie troche bal, a teraz juz przychodzi do mnie i przerabane mam! Wiecie, piszczy, trzaska szufladami itd. Troche mi to przeszkadza no ale co mam powiedziec. Przeciez to jej kancelaria i ona mu pozwala na prawie wszatko. Od przyszlego tygodnia ma juz zostawac z opiekunka wiec moze lepiej bedzie.
Pozdrowionka dla wszystkich!!!