reklama
Ok dzięki też chciałam termin dzisiaj zrobić online ale już nie było a chciałam jechać jutro
Sent from my HTC Desire 626G dual sim using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my HTC Desire 626G dual sim using Forum BabyBoom mobile app
karolask87
Moderatorka
Gabi ja nie robilam zadnego terminu fakt mialam wtedy 5 minut spacerem to zawsze moglam wrocic kiedy indziej, ale nie byl nam wcale potrzebny
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
A jedziemy rano zobaczymy mam nadzieję że się uda zaś tam nie ma dużo roboty
Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
KulkaP
Fanka BB :)
Ola staram się odkladac ale ona wpada w rozpacz jak nie ciumka ;(
Też glaskam po brodzie, gilgocze nozki i nic nie pomaga. Ciumka minutę i przerwa.
Happy mam nadzieję ze moja też z tego wyrośnie ja właśnie nie kładę ja do pokoju (tym w którym śpi w nocy) za dnia tylko w kuchni zeby nie było za cicho. Może ma za głośno i dlatego nie chce mi usnąć[emoji14]
Gabi pani w ambasadzie pewnie będzie oburzona ale Cię obsłuży hehe
Vixen to się chyba zapowiada na dziewczynkę jak się źle czujesz podobno częściej na dziewczynkę dopadaja takie dolegliwości. Ile jest w tym prawdy to nie wiem ale już kilka razy w moim otoczeniu się zdarzyło
Wybaczcie ze tak składam zdania jak potłuczona ale spalam moze ze 3 godz do kupy w przeciagu gwoch dni [emoji88] [emoji33]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Też glaskam po brodzie, gilgocze nozki i nic nie pomaga. Ciumka minutę i przerwa.
Happy mam nadzieję ze moja też z tego wyrośnie ja właśnie nie kładę ja do pokoju (tym w którym śpi w nocy) za dnia tylko w kuchni zeby nie było za cicho. Może ma za głośno i dlatego nie chce mi usnąć[emoji14]
Gabi pani w ambasadzie pewnie będzie oburzona ale Cię obsłuży hehe
Vixen to się chyba zapowiada na dziewczynkę jak się źle czujesz podobno częściej na dziewczynkę dopadaja takie dolegliwości. Ile jest w tym prawdy to nie wiem ale już kilka razy w moim otoczeniu się zdarzyło
Wybaczcie ze tak składam zdania jak potłuczona ale spalam moze ze 3 godz do kupy w przeciagu gwoch dni [emoji88] [emoji33]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
ola13650
Fanka BB :)
Kulka ja tez ostatnio skladam zdania chodze mega niewyspana takze nie jestes sama [emoji1]
Vixen Oj tak z tym samopoczuciem na dziewczynke to sie sprawdza ja jestem na to przykladem. Nie do opisania jest to jam ja sie czulam przez pierwsze 4msc. Bylo mi wiecznie niedobrze, caly czas bym spala, miesa jesc nie moglam, duszno mi bylo itd przez 3msc z domu nie wychodzilam praktycznie wogole nie bylam w stanie dla mnie to byl horror plakalam codziennie z bezsilnosci takze ten no nie zycze ci tego oby bylo z gorki [emoji8]
Dziecko spi ja tez uciekam spac! Milej nocki dziewczyny [emoji4]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Vixen Oj tak z tym samopoczuciem na dziewczynke to sie sprawdza ja jestem na to przykladem. Nie do opisania jest to jam ja sie czulam przez pierwsze 4msc. Bylo mi wiecznie niedobrze, caly czas bym spala, miesa jesc nie moglam, duszno mi bylo itd przez 3msc z domu nie wychodzilam praktycznie wogole nie bylam w stanie dla mnie to byl horror plakalam codziennie z bezsilnosci takze ten no nie zycze ci tego oby bylo z gorki [emoji8]
Dziecko spi ja tez uciekam spac! Milej nocki dziewczyny [emoji4]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Vixen KulkaP albo na chlopczyka ;-) Ja wymiotowalam do 5 miesiaca :-O A i nie moglam jesc niczego slodkiego... Nawet mandarynki byly mi za slodkie. Pod koniec ciazy to wciaz meksykanskie potrawy jadlam (zero zgagi) :-)
KulkaP ja myslalam ze na kanapie spedze kolejne dwa lata ;-) Teraz Jonathanek jest bardzo aktywny. Nadal wymagajacy ale radosny i bardzo ciekawy wszystkiego.
Spokojnych nocek! Nam tez sie przydadza. Ciesze sie bo Jonathan po 1,5 dnia zaczal pic z piersi i nie mam juz zastoju... A zapowiadalo juz sie na zapalenie..
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
KulkaP ja myslalam ze na kanapie spedze kolejne dwa lata ;-) Teraz Jonathanek jest bardzo aktywny. Nadal wymagajacy ale radosny i bardzo ciekawy wszystkiego.
Spokojnych nocek! Nam tez sie przydadza. Ciesze sie bo Jonathan po 1,5 dnia zaczal pic z piersi i nie mam juz zastoju... A zapowiadalo juz sie na zapalenie..
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
karolask87
Moderatorka
Heh też jestem przykładem "masakry ciążowej" na dziewczynkę, ale reguły nie ma
reklama
Vixen gratulacje [emoji4][emoji8] dobrego samopoczucia [emoji4]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom