reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Anitaka no to super, że wszystko ok. U nas kontrola ze szczepieniem 19.11. Zobaczymy czy coś urośnie i przytyje...narazie na mojej wadze 8300 :( i 70cm :/

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Patrzcie jaka pierruche tesciowa przyslala :D to jakas salatkowa podobno i troche ostrzejsza w smaku od zwyklej...moge to dawac malej czy to jakis mutant czy cos...bez pestycydow bo z wlasnego ogrodka :)

uploadfromtaptalk1476871386351.jpg

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1476871386351.jpg
    uploadfromtaptalk1476871386351.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 222
O hoho ale.pietrucha. moja mama to w tym roku nie ma pieteuszki ani korzenia ani natki.

A co za szczepienie bedzie Laura miec??

Hmm dzis dalam Łucji picie do bidonu. Kupilam chyba z dwa mies temu taki od 6mies. Ciekawe czy nauczy sie pic. Narazie gryzie rurke. :)

Dzięki za wszystkie rady :) Dokładnie tak nie mam jeszcze meldunku tutaj więc najszybszy i najprostszy sposób to ślub cywilny i będzie mniej problemów z załatwianiem. Tylko teraz musimy podjąć decyzję gdzie prowadzenie całej ciąży, tym bardziej że zatrudniona jestem w Pl i tu pewnie później L4.

Hej dziewczyny jak to u was bylo z wnioskiem o Kinderbetreuungsgeld. Uzupelnialyscie same czy macie jakies polskie tłumaczenia albo księgowe ktore sie tym zajmuja ?? Z gory dzieki za wszelkie pomoce

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie mamy, jestem nowa. Urodziłam w listopadzie 2015 roku synka, wybrałam wariant 12 miesięcy, przy czym w pracy dostałam Karenz na 2 lata, okazało się, że jestem w drugiej ciąży. Czy któraś z mam orientuje się czy po tych 12 miesiącach muszę wracać do pracy czy mogę siedzieć z dzieckiem w domu do ukończenia 2 roku.

reklama
Karolask tak mam chustę elastyczną
Anet dziękuję za linki :*
Anitaka śliczne to wasze zdjęcie. Ale akrobatka z niej [emoji23]

jejku reszty nie nadaze czytać ale produkcja [emoji14]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry