reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Witam :) jestem tu na forum nowa :)
Widziałam że już przewinęło się to pytanie i są odpowiedzi ale może się coś zmieniło :)
Co potrzebuje do uzyskania aktu urodzenia dziecka? Bo do terminu porodu zostało 11 dni :O a ja czytałam że jest potrzebny mój akt urodzenia z Polski :/

reklama
Cześć Paulina :) akt urodzenia raczej będzie potrzebny i Twój i ojca dziecka :)

Konstantyna wszystko zależy od szpitala w którym chcesz rodzić. Im wcześniej tym lepiej, bo w niektórych może nie być miejsca :)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Karolcia, paski są tylko na brzusiu, reszta jest brązowa :) Uff wreszcie trochę chłodniej, od razu lżej się czuję :)

Witam nowe mamuśki :)
Konstantyna wszystko zależy od tego gdzie mieszkasz, w mniejszych miejscowościach szpital wybiera się dopiero po 30 tc, ja dopiero 30 czerwca muszę zgłosić się do szpitala na omówienie porodu - uroki małej miasta :)

reklama
Paula my mamy Angelcare ale na razie maly nie chcial spac w swoim lozeczku tylko miedzy nami a teraz spi w "balkoniku" - dostawianym lozku (a tu jiuz te plytki nie dzialaja).

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry