reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Happy ale on slodki:* i taki malenki ;)
Moja mala dzisiaj to placze. Tzn nie... Krzyczy a nawet wrzeszczy. Dalam jej schlodzony gryzak i spokoj. To chyba jednak zeby ida ;)

reklama
Moja się tak drze, że wstyd z nią na spacer iść. Ludzie patrzą na mnie jakbym ją ze skóry obdzierała a ona to swoje aaaaaaaaa i im dłużej i głośniej jej się uda tym się bardziej cieszy :p

Happy fajnie ze juz do domku was wypuscili:) Slodki okruszek z Johnatana :-D Dziewczyny urocze te wasze córeczki ja już nie mogę doczekać się na swoją...:-) Coraz bardziej w brzuchu się wierci, spać po nocach nie mogę. Dzisiaj najadlam się słodyczy to fikolki ładne wywijala :p Wizytę mam dopiero za 2 tyg ciekawe ile jej przybyło na wadze. Zaczynam powoli swirowac to już prawie 8 msc... Przydałoby się coś do szpitala powoli przygotowywać. Podpowiedzcie co mam kupić bo narazie mam tylko pidzame:rofl2:

Happy maly uroczy :)
Kulka do szpitala przedewszystkim wygodna pizama biustonosz do karmienia i tyle[emoji14]wkladki laktacyj e podklady podpaski reczniki ubranka dla dzidziusia pampersy itd wszydtko jest. Takze kosmetyczna i pizamka to podstawa ;) w sumie tam sa koszule jak bys chciala na mnie byly za wielkie i zle mi sie w nich chodzilo.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Karolask u nas tak samo jak sie rozplacze na spacerze to musza byc rece bo inaczej jej bie uspokoje. Jakies takie humory maja te nasze dziewczyny. Kulka do szpitala ja mialam koszule swoja. Przebralam sie nastepnego dnia po porodzie. Kapcie... Recznik... Kosmetyczke zel pod prysznic itd.... Poza tym chyba tyle. Dla dziecka wzielam czapeczke i kocyk i pieluszke zeby miala swoja. A do wybrania rzeczy dla malej i dla siebie spakowalam do torby i dalam do fotelika i tatus przywiozl w dniu wyjscia ;)

reklama
Kulka ja miałam z sobą tylko rzeczy osobiste (piżamka, swój ręcznik jakoś nie lubie tych szpitalnych :D i kosmetyki) i na wyjście dla małej ze szpitala ubranko. Będziesz w upałach rodzić to i nago możesz dziecko wynieść [emoji14] taki żarcik.

Anitaka no moja nie płacze, tylko tak sobie gada aaaa głośno, że aż piszczy :D Ale zdarzyło się, że trzeba było pchać wózek z nią na rękach. Teraz bez chusty nie wychodzę z domu :)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Do góry