reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

1471528622325.jpg

Moj maly misiu :-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1471528622325.jpg
    1471528622325.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 208
reklama
Happy prze kochany :) wygląda na aniołka [emoji14]
Kiedy jest jakieś następne spotkanie w tym Centrum? Może też się wybiorę z Laurą. Są tam jakieś starsze dzieciaki też??

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Karolask nie pamietam w jakie dni ale prawie codziennie jest lekarka i albo doratczyni laktacyjna albo ktos inny... mozna za darmo isc na konsultacje, wazenie itd. A spotkania grupowe tez maja tylko nie pamietam w jakie dni. To centrum jest obok Merkurmarkt w Mautner Markhof.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Karola spodenki super :) szkoda ze ja nie odziedziczylam umiejetnosci szycia po babci[emoji14]

Hapyy malutki jest prze slodki :)
Aniolek :)

U nas ostatnie 3 dni to horror mala nie spi w dzien wogole max 30min nie musze mowic jaka jest marudna. Mamy straszne problemy z zasypianiem jak nigdy.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Karola super gaciorki ;)
Happy maluch slodki:)
Moja Łucja wczoraj sama sie podniosla jak lezala na poduszce...i siedziala bez zadnego oparcia
Ale tylko raz sie podniosla. Pozniej probowala i nie udawalo jej sie. ;) dzis dzien lenia miala ;)

Karolask sorki powiadomienia mi siadly i dopiero przeczytalam. Juz odp masz:-)
Wybywam i nie wiem jak z netem bedzie w razie co wracam w pierwszym tyg wrzesnia...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochani, pytanie kieruję szczególnie do mam które rodziły niedawno... Czy dla dziecka zaraz po porodzie lub w czasie pobytu wykonują badanie grupy krwi? i Skąd pobierają krew . Dziękuję za wiadomość

reklama
Do góry