reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Ok Happy dzięki :) zerknę tam też za nićmi.

Aniag no to jeszcze nie taka długa. A w linku masz Puppentragetuch, a to chusta dla dzieci do noszenia lalek. Musisz uważać, one mają nawet nieco ponad 3 metry, ale są wąskie i dziecka niestety nie da się w tym nosić...

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Vici jak już jesteś, daj znać czy dostałaś moją wiadomość sprzed hmmm miesiaca :D albo i dluzej :D haha

Kulka gratulacje ale fajne włosy :) moja też takie miała jak się urodziła[emoji14]zobaczymy jak druga jeszcze 8 tygodni czekania :) teraz to przynajmniej nie ma stresu tylko bym sprzatala cały czas :)

Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Przebija się skurczybyk u góry, pewnie jutro, albo po jutrze już będzie dzwonić pod łyżeczką... oby jak najszybciej bo Laura skuczy od dwóch dni bez przerwy. Masakra jaka maruda...
Ale w nagrodę, że musi się męczyć uszyłam jej krótkie spodenki :) z chusty!! Ok już pochwaliłam się i idę spać [emoji14]

uploadfromtaptalk1471518463327.jpg

U nas straszne marudzenie dzisiaj spuchlo jej dziaslo jeszcze bardziej, az zaslonilo to co wylalizo, ale jest krecha po calosci to moze sie wkoncu przebije

Załączniki

• uploadfromtaptalk1471518463327.jpg
    uploadfromtaptalk1471518463327.jpg
    67,9 KB · Wyświetleń: 160
reklama
Czytam was ale nie pisze bo Jonathan bardzo wymagajacy. Juz mielismy w nocy odstepy 2,5h to wczoraj znow co godzine karmilam. W dzien nosimy go albo na raczkach albo w nosidelku /chuscie. Nie moge doczekac sie kiedy bedzie troszke latwiej. Moze wtedy wybiore sie na to wasze chustowe spotkanie ;-) Dzis konczymy 11 tygodni. Znow bylam w centrum rodzica i dziecka. Maly przytyl w ciagu 5 dni 170g. Jest ok. Bardzo duzo dzieci tam przychodzi.
A i kupilam ochraniacz z kapturem na chuste /nosidelko. Chroni przed deszczem, wiatrem i troche ociepla :-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry