reklama
karolask87
Moderatorka
Babywearing Vienna wysłałam Ci zap. na face
Anet Tobie też
Anet Tobie też
My dzisiaj zrobilismy sobie wycieczke do wiejskiego sklepiku do Mannsdorf an der Donau.. kupilismy zielone szparagi, salate, sok z bzu i dobre pesto z Bärlauch... Potem pojechalismy do Parku na Hirschtetten i zafundowalismy sobie podwojne lody... teraz odpoczywam na kanapie a maly urzadza w brzuchu imprezke
Napisane na SM-C115 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez nie wiedzialam ze jest cos takiego jak Babywearing... ale 4.06 pewnie bedziemy juz po cc w szpitalu :-)
aniag78
Fanka BB :)
Hej hej. Eryk jednak nie miał grypy, a szkarlatynę. H za to miał anginę. Ja też, ale kilka dni wcześniej dostałam od ginekologa antybiotyk, który i na anginę zaradził. Szyjka 2cm, ale w końcu zamknięta. Za to Olie ma skręconą pępowinę. Poważnie, "jak nie urok to sraczka"! W czwartek jedziemy na kontrolę.
Powiem Wam, że przestałam się już tym wszystkim przejmować. Nerwy nic nie dadzą, a ja mam już serdecznie dość. Będzie co będzie, więcej dzieci już nie planuję, a najchętniej to bym się dała powycinać przy cc.
Dziś taka piękna pogoda, to pół dnia spędziłam na leżaku, teściowa się Erykiem zajęła, a . z teściem montowali mi kuchnię.
Powiem Wam, że przestałam się już tym wszystkim przejmować. Nerwy nic nie dadzą, a ja mam już serdecznie dość. Będzie co będzie, więcej dzieci już nie planuję, a najchętniej to bym się dała powycinać przy cc.
Dziś taka piękna pogoda, to pół dnia spędziłam na leżaku, teściowa się Erykiem zajęła, a . z teściem montowali mi kuchnię.
karolask87
Moderatorka
Aniag odpoczywaj, odpoczywaj...wcale się nie dziwie, że masz dosyć już, ale uśmiech drugiego synka wynagrodzi wszystkie trudy a na kiedy masz termin?
Happy a Ty na którego?
Anitaka, przy cycu nic nie musisz podawać, w Twoim mleku jest wystarczająco dużo wody, aby Łucja mogła ugasić pragnienie Zobaczysz, że jak przyjdą upały to po prostu będzie chciała cyca dodatkowo dosłownie na chwilkę, żeby zaspokoić pragnienie Ja przy mm nawet nie dopajam. Tzn podaje, ale wylewam bo ona niechce, a z kupkami wszystko ok więc nie muszę
Happy a Ty na którego?
Anitaka, przy cycu nic nie musisz podawać, w Twoim mleku jest wystarczająco dużo wody, aby Łucja mogła ugasić pragnienie Zobaczysz, że jak przyjdą upały to po prostu będzie chciała cyca dodatkowo dosłownie na chwilkę, żeby zaspokoić pragnienie Ja przy mm nawet nie dopajam. Tzn podaje, ale wylewam bo ona niechce, a z kupkami wszystko ok więc nie muszę
reklama
A ile razy dziennie podajesz malej mleko?? U mnie to od kilku dni w dzien masakra. Mała placze. Nie chce jesc. A wiem ze juz glodna jest to musze ja pokolysac na rekach i wtedy je. Ciagle placze.nawet na spacer jak idziemy to zaraz placz jak tylko do wozka ją dam. Nie wiem co jej jest. Ale odkad byla szczepiona to tak placze. A tym bardziej jak chce ją polozyc na chwile. Nawet na rekach ciezko ja uspokoic. W pozycji lezacej to w ogole. Szybciej jak wezme ją na prosto. W.nocy spi ladnie i je.ale jak sie przebudzi nad ranem to.dalej placz. Czasem to juz bezradna jestem bo ani tak ani tak i tylko placze