reklama
Anitaka Filip też był strasznym pulpetem, chyba nawet to widać na moim zdjęciu profilowym tu, jak oglądam jego stare zdjęcia, to aż jestem w szoku jaki był z niego grubasek! Teraz jest normalny, szczypiorkiem nie jest, ale grubaskiem też nie
Happy79 gdzie jesteście, Schönbrunn? Ja wstyd się przyznać, ale w tym roku byłam pierwszy raz na jarmarkach wielkanocnych, szczerze to nawet nie wiedziałam, że takie są!
Happy79 gdzie jesteście, Schönbrunn? Ja wstyd się przyznać, ale w tym roku byłam pierwszy raz na jarmarkach wielkanocnych, szczerze to nawet nie wiedziałam, że takie są!
karolask87
Moderatorka
Vixen oni tam chyba nie przyjmują już nowych pacjentów :/ Chyba, że noworodki i rodzeństwo. Ale, ale przyszłym macierzyńskim? Coś na rzeczy już czy dopiero planujecie małemu towarzystwo? Hihi
Anitaka nie pulpet tylko pewnie ma te słodkie niemowlęce fałdki
Moja też ma tu i ówdzie.
Karolka fajny ten mały kawaler
Happy no my też się musimy wybrać na jarmark
Anitaka nie pulpet tylko pewnie ma te słodkie niemowlęce fałdki
Karolka fajny ten mały kawaler
Happy no my też się musimy wybrać na jarmark
vixen, karolask87 bylismy w kilku miejscach ale wszedzie pelno ludzi... pewnie w ciagu tygodnia przyjemniej. Potem niedaleko Mariahilferstr (7sterngasse) kupilismy moje ulubione ciasto z Karyntii z orzechami i miodkiem. Do tego maslo z makiem. Pycha :-) Wlasnie padlam na kanapie i juz chyba do poniedzialku nigdzie sie nie ruszam. 

anet:)
Fanka BB :)
Vixen my jak byla potrzeba to do szpitala z Malym w 10 bez jechalismy, tez go chwala ale zycze zeby nie było potrzeby jrchac tam x Malym.
Ummmm ciasto z orzechami i miodem.. Happy ja tez chce... :-) wiesz moze jak ono sie nazywa?
Pozdrowionka i spokojnego weekendu zycze!
Ummmm ciasto z orzechami i miodem.. Happy ja tez chce... :-) wiesz moze jak ono sie nazywa?
Pozdrowionka i spokojnego weekendu zycze!
reklama
Karolask no to jest właśnie problem z wieloma lekarzami, co chwilę słyszę, że nie biorą nowych pacjentów, w najgorszym razie zostaniemy u obecnej lekarki, ale nie uśmiecha mi się dojeżdżać do 16. Bezirku.
Wkrótce chcemy się starać, w planach okolice maja/czerwca
Happy79 ja byłam z wycieczką z przedszkola, rano, w tygodniu, także pustki, no ale za wiele nie pooglądałam, bo wiadomo, nie byłam tam prywatnie. Wybralibyśmy się jutro, ale chyba wolę potrzymać małego w domu, nie chcę iść na Pflegeurlaub tak zaraz przed świętami, to dość intensywny czas w przedszkolu, dużo do zrobienia
Mniam mniam, brzmi smacznie, jeszcze nie jadłam takiego ciasta.
Anet
o dziękuję, w razie czego dobrze wiedzieć, ale też mam nadzieję, że nie będzie trzeba jechać. Póki co odżył, ma dobry humor 
Ja w końcu usiadłam, wczoraj przywieźli nam szafy, mąż mi poskładał korpusy i drzwi a ja zamontowałam sobie cały środek. Jemu pewnie zajęłoby to dwa razy krócej, ale mam dziką satysfakcję, że zrobiłam to sama! [emoji12]
Wkrótce chcemy się starać, w planach okolice maja/czerwca
Happy79 ja byłam z wycieczką z przedszkola, rano, w tygodniu, także pustki, no ale za wiele nie pooglądałam, bo wiadomo, nie byłam tam prywatnie. Wybralibyśmy się jutro, ale chyba wolę potrzymać małego w domu, nie chcę iść na Pflegeurlaub tak zaraz przed świętami, to dość intensywny czas w przedszkolu, dużo do zrobienia
Mniam mniam, brzmi smacznie, jeszcze nie jadłam takiego ciasta.
Anet
Ja w końcu usiadłam, wczoraj przywieźli nam szafy, mąż mi poskładał korpusy i drzwi a ja zamontowałam sobie cały środek. Jemu pewnie zajęłoby to dwa razy krócej, ale mam dziką satysfakcję, że zrobiłam to sama! [emoji12]