reklama
ola13650
Fanka BB :)
Anitaka to mala ladnie przybrala
Przy takiej pogodzie nie ma sensu nic przerzucac niech dzidzia troche pooddycha swierzym powietrzem
Aniag no pogoda na wiosenne porzadki super my w sumie mamy to juz za soba bo miesiac temu robilismy generalne porzadki w garazu. Za to mycie okien mnie czeka i az mi sie nie chce. aa poki co to zbieramy sie powoli z mala na spacer
Przy takiej pogodzie nie ma sensu nic przerzucac niech dzidzia troche pooddycha swierzym powietrzem
Aniag no pogoda na wiosenne porzadki super my w sumie mamy to juz za soba bo miesiac temu robilismy generalne porzadki w garazu. Za to mycie okien mnie czeka i az mi sie nie chce. aa poki co to zbieramy sie powoli z mala na spacer
karolask87
Moderatorka
Anitaka mała super rośnie
My na ogół nie zakrywamy gondolki. Chyba, że pieluszką jak świeci po oczach a to i tak tylko tyle, żeby nie raziło.
Bubcia przecież mała grzeczniutka hihi
Tak na marginesie wam powiem, że Bubcia fajna mamuśka jest
My na ogół nie zakrywamy gondolki. Chyba, że pieluszką jak świeci po oczach a to i tak tylko tyle, żeby nie raziło.
Bubcia przecież mała grzeczniutka hihi
Tak na marginesie wam powiem, że Bubcia fajna mamuśka jest
karolask87
Moderatorka
Ten mój aniołeczek coś się zaczął buntować w domu
Bubcia501
Fanka BB :)
Haha może popatrzyła na koleżankę i przykład wzięła moja mała też dzisiaj pogrom w domu robiła cały dzień, ale już po kąpieli śpiTen mój aniołeczek coś się zaczął buntować w domu
karolask87
Moderatorka
Hehe no skubana wyczaiła jedzonko to i sposób na rodziców pewnie też odgapiła hehe zasnęła, zobaczymy na jak długo...
reklama