reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Dokładnie :) co prawda my mamy kredyt, ale mały i spłacamy go tylko dwa razy w roku. Na takie też się zapisywałam gdzie były dwa warianty finansowania, ale co chwilę tylko maile dostawałam, że za duże zaintersowanie i się nie załapaliśmy... A gdzie w 11? Bo tu dookoła nas dużo się buduje, może akurat Wasze mieszkanko :)

reklama
Ooo ten blok jako jedyny stoi :p przy Simmeringer na wysokości cmentarza centralnego mniej więcej. Tak, że my prawie w Schwechacie :D A wy gdzie?

Hej dziewczyny. My wlasnie po wizycie
Mala wazy 5380 i ma 58 cm.;)

Czy jak idziecie na spacer to przezucacie jakąs pieluszke albo kocyk na budke???

reklama
Hej hej kobitki. Laptop mi wysiadł i kilka dni na telefonie musiałam siedzieć. Masakra.
Ja dziś sprzątam piwnicę, przegrzebuję się przez góry worków ciuchów po Eryku. Sortuję, układam, pakuję, a wieczorem małż będzie to taszczył na strych. Już mnie plecy bolą.
Eryk ma dziś w przedszkolu zajączka wielkanocnego, taki był podekscytowany, że już o 6 rano wstał i czekał z koszyczkiem kiedy będzie jechać do przedszkola:-D Ciekawe co tam ciekawego znajdzie w tym przedszkolu.
Pogoda robi się piękna, więc planuję dziś poogarniać w ogrodzie i chyba wyciągnę trampolinę, bo mały mi już żyć nie daje.
Pogoda ładna to i robić się chce;-) ;)

Do góry