Dokładnie co prawda my mamy kredyt, ale mały i spłacamy go tylko dwa razy w roku. Na takie też się zapisywałam gdzie były dwa warianty finansowania, ale co chwilę tylko maile dostawałam, że za duże zaintersowanie i się nie załapaliśmy... A gdzie w 11? Bo tu dookoła nas dużo się buduje, może akurat Wasze mieszkanko
reklama
karolask87
Moderatorka
Ooo ten blok jako jedyny stoi przy Simmeringer na wysokości cmentarza centralnego mniej więcej. Tak, że my prawie w Schwechacie A wy gdzie?
anet:)
Fanka BB :)
anet ja mieszkam w tym wiezowcu obok Billi wiec na Geiereck tez czesto czekam :-)
Moze spotkamy sie kiedy na spacerek? Nie pamietam w jakim wieku masz Bobaska ale chyba teraz z drugim w ciąży tak? Pozdrawiam
reklama
aniag78
Fanka BB :)
Hej hej kobitki. Laptop mi wysiadł i kilka dni na telefonie musiałam siedzieć. Masakra.
Ja dziś sprzątam piwnicę, przegrzebuję się przez góry worków ciuchów po Eryku. Sortuję, układam, pakuję, a wieczorem małż będzie to taszczył na strych. Już mnie plecy bolą.
Eryk ma dziś w przedszkolu zajączka wielkanocnego, taki był podekscytowany, że już o 6 rano wstał i czekał z koszyczkiem kiedy będzie jechać do przedszkola Ciekawe co tam ciekawego znajdzie w tym przedszkolu.
Pogoda robi się piękna, więc planuję dziś poogarniać w ogrodzie i chyba wyciągnę trampolinę, bo mały mi już żyć nie daje.
Pogoda ładna to i robić się chce
Ja dziś sprzątam piwnicę, przegrzebuję się przez góry worków ciuchów po Eryku. Sortuję, układam, pakuję, a wieczorem małż będzie to taszczył na strych. Już mnie plecy bolą.
Eryk ma dziś w przedszkolu zajączka wielkanocnego, taki był podekscytowany, że już o 6 rano wstał i czekał z koszyczkiem kiedy będzie jechać do przedszkola Ciekawe co tam ciekawego znajdzie w tym przedszkolu.
Pogoda robi się piękna, więc planuję dziś poogarniać w ogrodzie i chyba wyciągnę trampolinę, bo mały mi już żyć nie daje.
Pogoda ładna to i robić się chce