reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Hej dziewczyny :)
Ja tez chustuje z moja mala :) piekna sprawa ^^ . Na poczatku nauczylam sie podstaw z Youtube a pozniej spotkalam sie z doradca z ktorym poprawilam wszystkie bledy i nauczylam sie wiazac plecak prosty :)
Moge polecic Pania Agnes Mroczkowski (tylko nazwisko ma Polskie), dogadac sie z nia mozna po angielsku lub niemiecku :)

http://www.redberry.zone/index.php/mein-angebot/trageberatung

Lub na facebooku - RedBerry :)

reklama
Dziękuję dziewczyny :)
Anet, tak dziecko jeszcze w brzuszku potrafi zrobić smółkę. Podobno niektóre tak reagują na stres lub ścisk. Ja mam małą macicę (będę mieć przechlapane jak obecny dzidziuś będzie dużym chłopem), prawdopodobnie zrobił ją od ścisku. Termin miałam na 26 maja, 14 na cesarkę a Erik już 12 postanowił, że ma za ciasno i chce wyjść.

Ania również nie zazdroszcze. I trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Mały napewno zrobi sobie wystarczająco miejsca :)
Anet i Kala dzięki za info ;)
Anet chyba jakiś nowy telefon się powinien zacząć do Ciebie uśmiechać :D

Hehe tez tak mówię ze nowy przydalby sie choc boje sie przy mimoim szalencu malym... :-D ale moze to dlatego ze mam ogrom rzeczy na komorce i foty.. pasowały go wyczyścić a czasu brak na takie rzeczy...

Dziewczyny dzięki za info , jednak chyba do doradcy się wybiorę , a narazie jutro ma mi przyjść elastyk bo łatwiej motac i dopóki się nie nauczę dobrze i szybko motac kangurka to będę korzystała z elastyka, a dzisiaj nas sytuacja zmusiła i pohechalysmy do ambasady w chuscie bo nie chciałam z wózkiem jechać, bo mój nerwuy by tyle czasu nie wytrzymał w wózku :) a tak to spała cały czas

Anet a co do mojego didymosa to ja upolowalam na grupie mami verkauft, babka sprzedawała nowke z pudełkiem bo nietrafiony prezent to był i 30 euro tylko chciała, ekstra mi się trafiło :)

Załączniki

• 1455193913321.jpg
    1455193913321.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 49
Anitaka z mnie w szpitalu ja sama mała kapalam bo się pytali czy chce , to pod okiem pielęgniarki musiałam wykąpać :)

reklama
Wczoraj sie pytalismy czy mozna wykapac powiedzieli ze nie dzisiaj bo za pozno a bylo popoludnie a dzis rano pytalam to mi odpowiedziala tutaj przyjdzie inna siostra i wykapie i.co i nic. ;(

Do góry