Asia ja nie wiem dlaczego mialam polozna w domu ale przychodzila do mnie przez trzy dni, wydawalo mi sie ze jest to norma ale widocznie nie. Moze byla polozna przez to ze porod byl troche patologiczny albo temu ze mala miala zoltaczke przy wipisie ze szpitala nie wiem nie mam pojecia. Za kazdym razem sprawdzala stan szwow na dole i stan zoltaczki moze to wlasnie byla przczyna.
Ja np teraz zapisalam sie do Landesklinikum Klosterneuburg na cesarke i oni wypisuja po 5 dniach oczywiscie jeak wszystko jest dobrze a jesli chcesz to nawet juz po 4 dniach wypisuja. Kazdy szpital ma swoje wewnetrzne przepisy ale najwazniejsze jest to ze jestesmy pod dobra opieka i dla mnie to sie najbardziej liczy.
Pozdrawiam
Ja np teraz zapisalam sie do Landesklinikum Klosterneuburg na cesarke i oni wypisuja po 5 dniach oczywiscie jeak wszystko jest dobrze a jesli chcesz to nawet juz po 4 dniach wypisuja. Kazdy szpital ma swoje wewnetrzne przepisy ale najwazniejsze jest to ze jestesmy pod dobra opieka i dla mnie to sie najbardziej liczy.
Pozdrawiam