Kobietki Sophie jak zasnela wczoraj o 20stej to na cycucha sie dopier o 6 rano obudzilai pampers suchutki (normalnie 2-3 razy jej w nocy przebieram).Zobaczymy czy tak pozostanie czy jednorazowy wyskok mojej niuni,kochane trzymajcie kciuki,jesi sie da to juz w tym miesiacu przeprowadzamy sie na nowe:-)tfu tfu zeby nie zapeszyc
reklama
Rosi mam kontrole we wtorek przy okazji spotkania z anastezjologiem jesli nic nie bedzie sie dziac. W razie akcji porodowej mam wzywac karetke , tam zatrzymaja mi porod i bede miec cesarke bo nie zgodzilam sie na rodzenie posladkowo
Trzymam kciuki za przeprowadzke
Ja jak cos zapraszem do mnie , no chyba ze we wtorek kolo 12 moge kogos po drodze odwiedzic jak ze szpitala wyjde bo na razie nie wybieram sie dalej jak do sklepu pod domem
Trzymam kciuki za przeprowadzke
Ja jak cos zapraszem do mnie , no chyba ze we wtorek kolo 12 moge kogos po drodze odwiedzic jak ze szpitala wyjde bo na razie nie wybieram sie dalej jak do sklepu pod domem
Naila
Fanka BB :)
mamy a gdzie was wywialo?
kathinka to ja trzymam mocno kciuki zeby wszystko poszlo po Twojej mysli. a co do wtorku to u mnie niestety odpada. A z moim mlodym poki co tez sie za daleko nie wybieram.
U nas nocki ostatnio ciut lepiej, mamy tylko dwie pobudki, pierwsza miedzy 10 a 11 a druga kolo 3. Wprawdzie Kubus juz wyspany o godzinie 6 i trzeba wstac, no ale mimo wszystko lepsze to niz karmienie w nocy co 2 godz. Mam nadzieje, ze juz nie wrocimy do starego systemu....
A tak poza tym to marudzenia ciag dalszy i najlepiej na raczkach pomalu chyba zabki beda szly.
To tyle u nas ciekawego - a co u Was?
kathinka to ja trzymam mocno kciuki zeby wszystko poszlo po Twojej mysli. a co do wtorku to u mnie niestety odpada. A z moim mlodym poki co tez sie za daleko nie wybieram.
U nas nocki ostatnio ciut lepiej, mamy tylko dwie pobudki, pierwsza miedzy 10 a 11 a druga kolo 3. Wprawdzie Kubus juz wyspany o godzinie 6 i trzeba wstac, no ale mimo wszystko lepsze to niz karmienie w nocy co 2 godz. Mam nadzieje, ze juz nie wrocimy do starego systemu....
A tak poza tym to marudzenia ciag dalszy i najlepiej na raczkach pomalu chyba zabki beda szly.
To tyle u nas ciekawego - a co u Was?
Cześć Mamuśki Chciałam się Wam przedstawić jako mam nadzieję nowa koleżanka. We Wiedniu mieszkam od miesiąca z mężem, synkiem Kubusiem 4lata i 3 miesiące i córeczka Milenką 1o miesięcy. Jest tu nam trochę smutno i samotnie. Bardzo chętnie umówiłabym się na spacer. Mieszkamy w 6 bezirku. Kubuś chodzi do przedszkola ale jeszcze nie mówi po niemiecku, więc jest mu dosyć ciężkoChętnie pozna kumpla lub kumpelę, z którymi będzie mógł się pobawić i porozmawiać po polsku:-)
klaudusia198888
Naila
Witaj justire w naszym gronie
Ja rowniez mam synka Kubusia, ale ma dopiero 7 m-cy, wiec bardziej kolega dla Twojej Milenki Jak bedziesz miec kiedys ochote na spacerek to mozesz wpasc do mnie, mieszkam w 16bez. Tylko nie wiem czy opanowalas juz troche wieden?u-bahny?
Dziewczyny cisza tu ostatnio jak makiem zasial
Ja rowniez mam synka Kubusia, ale ma dopiero 7 m-cy, wiec bardziej kolega dla Twojej Milenki Jak bedziesz miec kiedys ochote na spacerek to mozesz wpasc do mnie, mieszkam w 16bez. Tylko nie wiem czy opanowalas juz troche wieden?u-bahny?
Dziewczyny cisza tu ostatnio jak makiem zasial
Ach Dziewczyny mnie tez troche nie bylo ale ani nie mialalam sie czym pochwalic ani pozalic wiec milczalam no ale dzisiaj juz cos skrobne to sie cos tutaj rokreci.Wczoraj bylismy na szczepionce ,Sophie twarda jak skala nawet nie zapiszczala tylko wpatrzona w okulary lekarki 67 cm ma i 7400 wazy wiec sie powolutku klocus robi,nie ma to jak mamuni cycuszabkiem sie pierwszym wszem i wobec pochwalilam a lekarka zaglada i nie ma!!! tylko laczenie szczeki czy cos i wyglada jak zab na pierwszy rzut oka wiec teraz princessa jest na etapie spiewania ,dokladniej piszczenia ,wycia hihi i pierdzenia buzia takze mamy wesolo buziaki dla was mamuski))
Justire witamy
Justire witamy
cześć dziewczyny, dziękuję za miłe przyjęcie:-)
klaudusia198888
super, że Nikoś mówi po niemiecku, a uczycie go też w domu czy tylko w przedszkolu?
Kubuś napewno za kilka miesięcy też będzie dogadywał się, ale na razie brakuje mu kogoś do zabawy
Naila dziekuje za zaproszenie, bardzo chętnie odwiedzę Ciebie jak już ogarnę przemieszczanie się po Wiedniu. A może Tybyś do mnie przyjechała w przyszłym tygodniu?Najlepiej umówić się przez telefon, jak możesz podaj mi numer a ja zadzwonię:-)
Rosi masz teraz wesoło z tym śpiewaniem małej. Nasza od 6 ewentualnie 6.30 prowadzi bardzo ciekawe monologi:-)i wszędzie jej pełno a sprzęt elektroniczny to najlepsze zabawki:-)
klaudusia198888
Kubuś napewno za kilka miesięcy też będzie dogadywał się, ale na razie brakuje mu kogoś do zabawy
Naila dziekuje za zaproszenie, bardzo chętnie odwiedzę Ciebie jak już ogarnę przemieszczanie się po Wiedniu. A może Tybyś do mnie przyjechała w przyszłym tygodniu?Najlepiej umówić się przez telefon, jak możesz podaj mi numer a ja zadzwonię:-)
Rosi masz teraz wesoło z tym śpiewaniem małej. Nasza od 6 ewentualnie 6.30 prowadzi bardzo ciekawe monologi:-)i wszędzie jej pełno a sprzęt elektroniczny to najlepsze zabawki:-)
reklama
Naila
no dziewczynki ja po zabiegach u klaudusii! Czuje sie taka swiezutka i czysciutka hihi nie ma to jak zaszalec z maseczkami, pazurkami i innymi zabiegami upiekszajacymi - odrazu czlowiek sie lepiej czuje
rosi to czekac na zabki dalej? witaj w klubie :-)
justire, no ja z moim Kubusiem tak sie po wiedniu nie woze, bo tu drzemka, tu marudzi i tak wole szczerze jak ktos do mnie przyjedzie, ale moze bym sie jakos zmobilizowala i wpadla do ciebie, tylko pytanie jak daleko bym miala do ciebie. zostawie ci moj nr. tel na priv to jak bedziesz miec chwile to pisz lub dzwon
rosi to czekac na zabki dalej? witaj w klubie :-)
justire, no ja z moim Kubusiem tak sie po wiedniu nie woze, bo tu drzemka, tu marudzi i tak wole szczerze jak ktos do mnie przyjedzie, ale moze bym sie jakos zmobilizowala i wpadla do ciebie, tylko pytanie jak daleko bym miala do ciebie. zostawie ci moj nr. tel na priv to jak bedziesz miec chwile to pisz lub dzwon