reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Aberdeen

reklama
Witam drogie Panie:tak::-).
Jak Tygrysek napisala my tez w Bayvie Court mieszkamy na 6-tym pietrze:-D.Nasza pociecha za pare dni konczy roczek dopiero a i tak nie wiem kiedy to minelo:confused:.Poza tym tez sie ciesze ze mamy kolejna sasiadke blisko:tak:.Jesli chodzi o spotkanie to bardzo chetnie ale ja pracuje i ciezko jest mi sie wyrwac w ciagu tygodnia,chyba ze w tym czasie mam wolny dzien albo dwa.Wiec za dwa tygodnie mam wtorek i srode wolna i bardzo chetnie sie spotkam a wczesniej codziennie locznie z weekendem pracuje niestety:baffled:
buziaki

Sie manko! Mamo Nastki ja mieszkam na 7 pietrze także bliżej niż myślałam. Bardzo się cieszę że mam 2 nowe sąsiadki i to tak blisko.Jeśli chodzi o kawkę to ja mogę prawie codziennie ale popołudniu bo pracuję do 14.30 ale zawsze w tyg mam 2 dni wolne tylko że nie zawsze te same. :no: Ale się dogadamy jak najbardziej.Pozdarwiam:happy2:

wow no to super to doslownie jestesmy sasiadkami:tak::-D.ale te "nasze miasto" male
fajnie w takim razie bedziemy musialy sie koniecznie dogadac na kawke:-D:-)
buziaczki slemy

eno mamuski
no to sie familijnie zrobilo...ale ja zazdrosna sie robie, nie mieszkam na seaton, no ale znowu tak daleko tez nie mam......
poza tym jak byscie wszystkie wolna jakas sobote to ja zapraszam do siebie na kawe i ciastka......14 tka waz dowiezie pod sam blok :-p

pozdrawiam i trzymajcie sie na poczatek tygodnia#

Witam kolejną mamusię! Na kawkę z miłą chęcią ale o ciastkach muszę zapomnieć bo jestem na małej diecie trzeba zwalić trochę kilogramów.Właśnie znalazłam chwilę dla siebie chociaż nie wiem na jak długo bo mały nie chce coś spać.Jestem padnięta zakupy z dziećmi mogą wykończyć.Dobrze że jutro wolne:tak: A co tam u Was dziewczynki słychać?:sorry2:

Joaniza Ty nie zazdrosc tylko w chwili wolnej nas odwiedzaj:-) albo przeprowadz sie do naszego bloku - podobno jest mieszkanie do kupienia;-)...chetnie sobie sobot ewygospodaruje na male pogaduchy:tak:
MARTA3- oj wiem jak moga wykonczyc takie zakupy..dzisiaj prosto zparku pojechalismy do Asdy bo m i sie winka zachcialo..a ze tylko po jedna rzecz bylismy to nie wzielismy wozka tylko ten maly koszyk..i to byl blad...Dawid nosil ten koszyk i wrzucal do niego wszystko co mu sie spodobalo...:-D oj nameczylismy sie...Kilka ostatnich dni to wogole jakis totalny nadmiar energii ma...na szczescie dzisiaj wyszalal sie w parku na placu zabaw wiec padl przed 22 - i to sam zaciagnal mnie do pokoju zeby go przebrac:-)
Mi tez juz sie powoli spac zachciewa..chyba sie poloze...milej nocki wszystkim.

Witajcie mamusie widze ze na forum wielkie poruszenie:-):-):-)
Witam nowa mamusie:):-)
Mam nadzieje, ze bede mogla dolaczyc do wspolnego spotkania mam:)
Ta pogoda taka kiepska, ze przez caly dzien siedze w tym domku az krecka mozna dostac, mojej Nikusi tez sie nie podoba siedzenie w domku bo strasznie marudna, po spacerku zupelnie inne dziecko:)
Pozdrowionka i buziaki:)
Tygrusku a ja ostatnio widzialam cie w sklepie na Union bylas z synkiem juz mialam sie odezwac ale jakos tak troszke sie zawstydzilam i koncu nic z tego nie wyszlo:):-)

reklama
Witam nowa mamusie Gusie:tak::-).Przeciez nie ma zadnego problemu zebysmy wypily kawke internetowa:tak:,tylko nawet na taka kawke czasu brakuje:baffled:
poza tym w koncu znowu cos zaczelo sie dziac na naszym forum:-D.
pozdrawiamy serdecznie i buziaczki

Do góry