MamoNastki z miłą chęcią.Trzeba się spotkać na kawce bo kurde ta pogoda może wykończyć psychicznie jutro do roboty więc mam nadzieję że nie będzie lało bo ciężko będzie wstać o 6 rano. Moja córka właśnie wyemigrowała 2 bloki dalej do mojej siostry podobno na noc ale i tak zapewne zaraz wróci bo jak można wytrzymać bez swojej kochanej mamy dłużej niż godz.? A Przemuś bryka wyspał się 3 godz. po południu to ciekawe o której teraz pójdzie spać Całuski
reklama
Hej dziewczyny! Widzę że pomimo okropnej pogody coś tutaj cicho na tym forum. No i pewnie nawet się pisać nie chce taka pogoda najlepiej schować się w łóżku i przeczekać to, tylko jak wszystkim wiadomo można by się było zaczekać takie są uroki tej Szkocji.Czyli dziewczynki tzw.<pogoda butelkowa> czyli zamiast kawy teraz musimy się wszystkie spotkać na jednym głębszym co by lepiej było.
No dobra a tak na serio: GDZIE JESTEśCIE ??? No nic popiszę trochę sama i pójdę spać bo jutro znowu do roboty.Moje dzieci jeszcze oczywiście nie śpią tylko oglądają bajki.A mi się już nic dzisiaj nie chce.Więc mówię WAM dobranoc do usłyszenia
No dobra a tak na serio: GDZIE JESTEśCIE ??? No nic popiszę trochę sama i pójdę spać bo jutro znowu do roboty.Moje dzieci jeszcze oczywiście nie śpią tylko oglądają bajki.A mi się już nic dzisiaj nie chce.Więc mówię WAM dobranoc do usłyszenia
MamaNastki
Mamusie październikowe 07
Ano widzisz Marta ja wczoraj bylam zmeczona a dzis to juz po prostu padam tak na prawde,ledwo zyje a jeszcze 3 dni przede mna z czego jutro podobno impreza a dopiero wtorek i sroda wolne potem do pracy na dwa dni i wolne znowu z czego w nastepna sob18-go nasza corcia obchodzi roczek wiec same rozumiecie;-),zero spokoju i leniuchowanmia ale damy rade:-)Hej dziewczyny! Widzę że pomimo okropnej pogody coś tutaj cicho na tym forum. No i pewnie nawet się pisać nie chce taka pogoda najlepiej schować się w łóżku i przeczekać to, tylko jak wszystkim wiadomo można by się było zaczekać takie są uroki tej Szkocji.Czyli dziewczynki tzw.<pogoda butelkowa> czyli zamiast kawy teraz musimy się wszystkie spotkać na jednym głębszym co by lepiej było.
jesli chodzi o pogode tutaj w szkocji to zmienna i wlasnie z tego slynie szkocja a ja tego nie lubie
oj ja juz musze leciec jakies prasowanko ,kapiel i sprzatanko szybkie i do lozeczka.wolalabym to pierwsze juz,hahah
buziaki
reklama