reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Aberdeen

MamoNastki z miłą chęcią.Trzeba się spotkać na kawce bo kurde ta pogoda może wykończyć psychicznie jutro do roboty więc mam nadzieję że nie będzie lało bo ciężko będzie wstać o 6 rano. Moja córka właśnie wyemigrowała 2 bloki dalej do mojej siostry podobno na noc ale i tak zapewne zaraz wróci bo jak można wytrzymać bez swojej kochanej mamy dłużej niż godz.? A Przemuś bryka wyspał się 3 godz. po południu to ciekawe o której teraz pójdzie spać:sorry2: Całuski

reklama
witam wszystkie mamy,
jak milo ze nowe panie do nas dolaczaja....:) i pozdrownienia dla mamusiek

jakie macie plany na weekend? ja pieke ciasteczka :cool:

Hej dziewczyny! Widzę że pomimo okropnej pogody coś tutaj cicho na tym forum. No i pewnie nawet się pisać nie chce taka pogoda najlepiej schować się w łóżku i przeczekać to, tylko jak wszystkim wiadomo można by się było zaczekać takie są uroki tej Szkocji.Czyli dziewczynki tzw.<pogoda butelkowa>:tak: czyli zamiast kawy teraz musimy się wszystkie spotkać na jednym głębszym co by lepiej było.
No dobra a tak na serio: GDZIE JESTEśCIE ???:wściekła/y: No nic popiszę trochę sama i pójdę spać bo jutro znowu do roboty.Moje dzieci jeszcze oczywiście nie śpią tylko oglądają bajki.A mi się już nic dzisiaj nie chce.Więc mówię WAM dobranoc do usłyszenia:rofl:

Hej witam
No dzisaj znów pogoda do bani, a wczoraj było tak ciepło jakby wiosna:-)
Po południu planuje odwiedziny u znajomej. Laura juz jest zdrowa więc możemy iść.

Hej dziewczyny! Widzę że pomimo okropnej pogody coś tutaj cicho na tym forum. No i pewnie nawet się pisać nie chce taka pogoda najlepiej schować się w łóżku i przeczekać to, tylko jak wszystkim wiadomo można by się było zaczekać takie są uroki tej Szkocji.Czyli dziewczynki tzw.<pogoda butelkowa>:tak: czyli zamiast kawy teraz musimy się wszystkie spotkać na jednym głębszym co by lepiej było.
No dobra a tak na serio: GDZIE JESTEśCIE ???:wściekła/y: No nic popiszę trochę sama i pójdę spać bo jutro znowu do roboty.Moje dzieci jeszcze oczywiście nie śpią tylko oglądają bajki.A mi się już nic dzisiaj nie chce.Więc mówię WAM dobranoc do usłyszenia:rofl:
Ano widzisz Marta ja wczoraj bylam zmeczona a dzis to juz po prostu padam tak na prawde:baffled:,ledwo zyje a jeszcze 3 dni przede mna z czego jutro podobno impreza a dopiero wtorek i sroda wolne potem do pracy na dwa dni i wolne znowu z czego w nastepna sob18-go nasza corcia obchodzi roczek wiec same rozumiecie;-):sorry2:,zero spokoju i leniuchowanmia ale damy rade:-)
jesli chodzi o pogode tutaj w szkocji to zmienna i wlasnie z tego slynie szkocja a ja tego nie lubie:no:
oj ja juz musze leciec jakies prasowanko ,kapiel i sprzatanko szybkie i do lozeczka:tak:.wolalabym to pierwsze juz,hahah
buziaki

reklama
Do góry