reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Aberdeen

Hej Mamusie!

Co u Was? Odzywam sie malo, poniewaz rodzice przylecieli do nas....troszke zaczynam sie tego obawiac...poniewaz mala przywyczaja sie do noszenia na raczkach.Co ja zrobie jak oni pojada???!!!

Linda80, moja pierwsza polozna byla do niczego...zmienilam ja jak sie przeprowadzilismy (zalowalam,ze jej wczesniej nie zmienilam).
Prywatnie USG w Aberdeen mozna zrobic w Broomhill Clinic w Aberdeen.Maja stronke w necie.Robia 3D oraz 4D USG.Ja tutaj nie robilam, ale mozesz zobaczyc maluszka, sprawdzic plec jesli chcesz itd...Troche to jednak jest tu kosztowne....
Jilly tak jak napisala kasia takie malenstwo z latwosci mozna tez odzwyczaic:tak:. U nas bylo podobnioe byla tesciowa i ciotki ale mala znowu uwielbiala nie tyle raczki to tzrymanie jej w pozycji pionowej i na poczatku bylo ok ale pozniej coraz mniej ok bo jednak dzidzia rosnie i przybiera na wadze;-):-). Wszystko bedzie w porzadku a jak juz wszyscy "pomocnicy" pojada to sama zorganizujesz dni tak ze nawet nie bedziesz pamietala ze dziadkowie rozpuscili niunie:-D
buziaki dla niuni i rodzicow

:-D

reklama
Cześć
Piszę, bo się lekko niepokoję. Dostałam dziś list z laboratorium, w którym informują mnie, że moja grupa krwi to B RhD Negative. Czytam i czytam, ale jak na moją małą główkę to nic konkretnego się nie dowiedziałam. Czy ktoś był w takiej sytuacji i może mi napisać co teraz powinnam zrobić i jak będzie przebiegać reszta mojej ciąży??
Z góry bardzo dziękuję

Cześć
Piszę, bo się lekko niepokoję. Dostałam dziś list z laboratorium, w którym informują mnie, że moja grupa krwi to B RhD Negative. Czytam i czytam, ale jak na moją małą główkę to nic konkretnego się nie dowiedziałam. Czy ktoś był w takiej sytuacji i może mi napisać co teraz powinnam zrobić i jak będzie przebiegać reszta mojej ciąży??
Z góry bardzo dziękuję
Chodzi o to ze moga przepisac ci leki jak by cos bylo nie tak a konkretnie chodzi o to ze jak matka ma grupe minusowa to jest ryzyko ze mozecie miec z mezem konflikt syrologiczny czyli maz jak ma minusowa to ok ale jak plusowa to nie okey.najlepiej przejdz sie do swojej poloznej i ona ci powie co i jak bo moze to tylko informacja:confused:.
Nie przejmuj sie na zasap i powodzenia

MamaNastkiDziękuję za słowa wsparcia :) zadzwonie do niej jutro i zapytam.
A mam takie pytanie z innej beczki :) jak wstawiać tasiemki z długością ciąży czy wiekiem dzidziusia ??
Dziękuję :)

Kliknij na moj pasek na przyklad i tam stronka ci wyskoczy a potem wedlug danej instrukcji postepuj;-).jak by co to pisz i pomoge

Oj dziewczyny cos ostatnio zaniedbujemy to forum:-(trzeba sie poprawic...co u Was. my dzis mamy sportowy wieczor najpier F1 a teraz mecz...ja tam jednym okiem ogladam wole przy kompie wykorzystac czas..
Marta wpadnijcie w koncu do nas bo tu smutno jakos..dzieciaczki sied pobawia...

Oj Kasiu we wtorek wpadniemy a jak na razie to u nas tez wieczor na sportowo:-D.
Poza tym bylismy dzisiaj nad morzem i jakos dzionek zlecial
A gdzie reszta kolezanek??:confused:

Hej witam :)
Na wszystkich innych forach udaje mi się wprowadzić paseczek, ale tutaj niee. Nie wiem czemu ;P

Apropo wczorajszego wieczoru miałam w domu istną żałobę narodową. Po przegranym meczu moje kochanie nie dało poprawić sobie humoru ani zwycięstwem Kubicy, ani stwierdzeniem, że Polska nadal ma szansę wyjść z grupy. Usłyszałam "Co tam miestrzostwa jak żeśmy z Niemcami przegrali!!! I jeszcze Polak nam nastrzelał"

Ehhh ci mężczyźni... :)

U nas nie bylo az tak zle...wszyscy bylismy pewni ze Polacy przegraja wiec nie bylo to wielkim zaskoczeniem dla nas...za to bardzo sie ucieszylismy jak Kubica wygral:-)... a Lukasz non stop chodzil i powtarzal ze mial przeczucie ze wygra...no fakt - juz czeniej mowil ze edzie wypadek i to da szanse Kubicy...jasnowidz?
Nie mam pojecia czemu nie mozesz wstawic suwaczka...

Pozdrowionkja dla wszystkich...ide robic obiadek

reklama
Czesc dziewczynki:tak:.
A u nas na spokojnie bo az takich fanow w domu nie mam albo byli pewni ze dostanie Polska po tylku;-).Poza tym fajny dzien mielismy, a spedzilismy go calego na miescie i ta pogoda, rewelacja:-):-). Co do suwaczka to zanim go wstawisz to sprawdzaj za kzdym razem, tzn wez podglad wiadomosci albo z tego co pamietam na stronkach sa rozne opcje do wybrania w jakich sie suwaczek przesyla?!poprobuj wszystkie, a jak nie to nie wiem:confused:

Do góry