reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Aberdeen

Jilly gratulacje!:-) no to teraz jestes juz szczesliwa mamusia pelna para!... oj faktycznie mialas nerwy...ale najwazniejsze ze wszystko sie dobrze skonczylo i masz juz malenstwo przy sobie...a jak Malutka ma na imie? ucaluj ja od woetualnej ciotki:-D...
A to dla Malutkiej ode mnie i Dawidka:

1521hr4.gif

A co u reszty slychac?jak maluchy? Dawid katar zalapal-chyba w niedziele jak bylismy w Edynburgu bo sie pogoda zmieniala ciagle, a na dodatek 2 zeby mu sie przebijaja wiec daje mi popalic...:-(ale i tak w domu jeszcze jakos sie z nim wytrzyma a juz wyjscie z nim-nawet do sklepu ozacza niezle nerwy...nawet wsadzenie go do tego siedzonka w tym duzym koszu na zakupy w sklepie graniczy z cudem...:szok:jedna osoba nie da rady...i przy tym ryk jakby go ze skory obdzierali...nie wiem co sie ostatnio z nim dzieje-jest coraz gorzej...Ja chce supernianie!

Buziaki

reklama
no coz kobitki, przede wszystkim Jilly gratulujemy ......i jeszcze raz gratulujemy.....najwazniejsze, ze wszystko dobrze sie skonczylo :)
a do reszty....co u Was, Marta, Kasia? tylko tak czasem tu zagladacie, co prawda ja sama nie bylam lepsza ostatnio...ale Robert i ta jego sopa...na szczescie juz po....moje interview.....dostalam prace...jupi,jupi...tylko teraz co z malym?? ale cos sie wymysli zapewne.....
no i w sobote jedziemy na wakacyje wkoncu, wiec moje drogie Panie...herbatka i ciasteczka musza poczekac do naszego powrotu :)
pozdrawiamy i jeszcze raz gratulacje dla Jilly

Ojejej Jilly super gratulujemy serdecznie;-):-) mamusiu:-D.
A jak niunia ma na imie?
fajnie ze wszystko skonczylo sie dobrze i szkoda ze nie 12-go maja bo to moja data urodzin;-).Gratuluje raz jeszcze i slemy buziaczki.
marta i anastasia:-D:-D:tak:

Dziekujemy Wam goraco!!! :-) :-) :-)

Malutka ma na imie Skye ( wiem, bardzo szkocko :-) Urodzila sie z waga 2750 kg w 35 tygodniu, wiec wcale takim malym wczesniakiem nie byla! Wyobrazacie sobie jak by urosla jeszcze przez miesiac...:-)
MamoNastki, wierz mi, chcialam zeby sie urodzila 12-go! hihihiih

Joaniza, gratuluje nowej pracy! :-)

Jeszcze raz bardzo wam dziekujemy!:-)

Angela & Skye

Angela jeszcze raz gratuluje serdecznie:-);-) i faktycznie jak na wczesniaka jest z niej duza laseczka:-D.
Imie bardzo ladne i niewazne ze takie tutejsze, nasza tez nie ma imienia przez z tylko anastasia, my tak chcielismy:tak:
buziaki od nas raz jeszcze i powodzenia mamusiu, gratki:tak::tak:

Ja tylko na chwilke...
Asia udanego odpoczynku zyczymy.:-)
Angela buziaki dla malej...Ladne imie..nasz tez mial byc David a nie Dawid ale jakos w ostatnim momencie pomyslelismy ze nas babcie w PL zlinczuja...;-):-D
Marta nastepnym razem pakuj sie do nas nawet jak nie odbieram kom. albo dzwon na domowy wtedy...

pozdrowienia

Wszystkim mamusiom z okazji dzisiejszego swieta zycze radosci, usmiechu na codzien i bezgranicznej milosci od dzieciaczkow....oby dzisiejszy dzien byl najpiekniejszym w roku...

rozaczerwmy0.gif

Ojejej jaka cisza na forum:sorry2:.Ciekawe co mamusie porabiaja? Jedna jest na pewno na wczasach a reszta? U nas w sumie nic sie specjalnie nie zmienilo, nadal jeszcze bez pracy mala rosnie jak na drozdzach i tak wkolko:tak:.
pozdrawiamy serdecznie zajete mamusie:-)

reklama
Witajcie mamusie, serdeczne gratulacje dla Jilly:)
Mam pytanko do Was, może któraś z Was orientuje się gdzie w Aberdeen mogę zrobić USG w prywatnym gabinecie?dziękuję za odpowiedzi:) Jestem troszkę zaniepokojona tym ,że ta ciąża pozostawiona jest sama sobie i po takim badaniu zapewne poczułabym się lepiej.

Do góry