reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Aberdeen

Jilly gratulacje!:-) no to teraz jestes juz szczesliwa mamusia pelna para!... oj faktycznie mialas nerwy...ale najwazniejsze ze wszystko sie dobrze skonczylo i masz juz malenstwo przy sobie...a jak Malutka ma na imie? ucaluj ja od woetualnej ciotki:-D...
A to dla Malutkiej ode mnie i Dawidka:

1521hr4.gif

A co u reszty slychac?jak maluchy? Dawid katar zalapal-chyba w niedziele jak bylismy w Edynburgu bo sie pogoda zmieniala ciagle, a na dodatek 2 zeby mu sie przebijaja wiec daje mi popalic...:-(ale i tak w domu jeszcze jakos sie z nim wytrzyma a juz wyjscie z nim-nawet do sklepu ozacza niezle nerwy...nawet wsadzenie go do tego siedzonka w tym duzym koszu na zakupy w sklepie graniczy z cudem...:szok:jedna osoba nie da rady...i przy tym ryk jakby go ze skory obdzierali...nie wiem co sie ostatnio z nim dzieje-jest coraz gorzej...Ja chce supernianie!

Buziaki

reklama
no coz kobitki, przede wszystkim Jilly gratulujemy ......i jeszcze raz gratulujemy.....najwazniejsze, ze wszystko dobrze sie skonczylo :)
a do reszty....co u Was, Marta, Kasia? tylko tak czasem tu zagladacie, co prawda ja sama nie bylam lepsza ostatnio...ale Robert i ta jego sopa...na szczescie juz po....moje interview.....dostalam prace...jupi,jupi...tylko teraz co z malym?? ale cos sie wymysli zapewne.....
no i w sobote jedziemy na wakacyje wkoncu, wiec moje drogie Panie...herbatka i ciasteczka musza poczekac do naszego powrotu :)
pozdrawiamy i jeszcze raz gratulacje dla Jilly

Ojejej Jilly super gratulujemy serdecznie;-):-) mamusiu:-D.
A jak niunia ma na imie?
fajnie ze wszystko skonczylo sie dobrze i szkoda ze nie 12-go maja bo to moja data urodzin;-).Gratuluje raz jeszcze i slemy buziaczki.
marta i anastasia:-D:-D:tak:

Dziekujemy Wam goraco!!! :-) :-) :-)

Malutka ma na imie Skye ( wiem, bardzo szkocko :-) Urodzila sie z waga 2750 kg w 35 tygodniu, wiec wcale takim malym wczesniakiem nie byla! Wyobrazacie sobie jak by urosla jeszcze przez miesiac...:-)
MamoNastki, wierz mi, chcialam zeby sie urodzila 12-go! hihihiih

Joaniza, gratuluje nowej pracy! :-)

Jeszcze raz bardzo wam dziekujemy!:-)

Angela & Skye

Angela jeszcze raz gratuluje serdecznie:-);-) i faktycznie jak na wczesniaka jest z niej duza laseczka:-D.
Imie bardzo ladne i niewazne ze takie tutejsze, nasza tez nie ma imienia przez z tylko anastasia, my tak chcielismy:tak:
buziaki od nas raz jeszcze i powodzenia mamusiu, gratki:tak::tak:

Ja tylko na chwilke...
Asia udanego odpoczynku zyczymy.:-)
Angela buziaki dla malej...Ladne imie..nasz tez mial byc David a nie Dawid ale jakos w ostatnim momencie pomyslelismy ze nas babcie w PL zlinczuja...;-):-D
Marta nastepnym razem pakuj sie do nas nawet jak nie odbieram kom. albo dzwon na domowy wtedy...

pozdrowienia

Wszystkim mamusiom z okazji dzisiejszego swieta zycze radosci, usmiechu na codzien i bezgranicznej milosci od dzieciaczkow....oby dzisiejszy dzien byl najpiekniejszym w roku...

rozaczerwmy0.gif

Ojejej jaka cisza na forum:sorry2:.Ciekawe co mamusie porabiaja? Jedna jest na pewno na wczasach a reszta? U nas w sumie nic sie specjalnie nie zmienilo, nadal jeszcze bez pracy mala rosnie jak na drozdzach i tak wkolko:tak:.
pozdrawiamy serdecznie zajete mamusie:-)

reklama
Witajcie mamusie, serdeczne gratulacje dla Jilly:)
Mam pytanko do Was, może któraś z Was orientuje się gdzie w Aberdeen mogę zrobić USG w prywatnym gabinecie?dziękuję za odpowiedzi:) Jestem troszkę zaniepokojona tym ,że ta ciąża pozostawiona jest sama sobie i po takim badaniu zapewne poczułabym się lepiej.

Do góry